aylar veya yıllar sonra karşılaştınız mı ?

dur benden bi tane daha gelsin :) çocukluktu yine eski erkek arkadaşım benden ayrılır ayrılmaz eski sevgilisiyle barışmıştı hırs degilmi bi türlü yakasını bırakmadım bi sene sonra yolda karşılaştık daha sonra aramaya başladı o zamanlarda hoşlandıgım biri vardı ısrarlarına ragmen gittim oturdum .çok sevdigimiz bi cafe vardı orda tavuk yerdik yine aynı yere oturduk menüler degişmişti eskiden heycanla oturdugum adamın karşısında lup lup yemekleri götürüyodum gayet cooldum beni taksiye bindirirken sarılmıştı odun..hiç bu kadar içten sarılmamıştı.. eve gittigimde bi msj gelmişti bana eskisi gibi bakmıyosun hiç özlememişsin diye evet hiç özlemedim diye ergence bi cvp vermiştim ara ara yoklar beni her defasında agzının payını alır gidenler elbet dönüyor bi gün ama karşındaki hislerini kaybettigi anda..:)

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı kızlar.
Karşılaşmadım henüz. Ama 1.5 sene beraberdik. Onun saçma sapan hareketleri yüzünden bitmişti. Nasıl üzmüştü beni biterken. Gecenin bir yarısı deli gibi ağlayarak onla konuşmaya çalışıyordum.
Ama olmadı olamadı. Başlayamadık. Ardından tam 4 ay geçti. Başka birisi çıkma teklif etti. Bir anlık boşluğuma denk geldi. He demiş bulundum. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Her hareketinde onu arıyordum. İlk ve son öpüştüğümüz yerden geçemiyorum mesela. Birlikte takıldığımız yerlere kutsal muamelesi yapıyorum. Ama çıktığım çocuğa da haksızlık yapıyordum.
Sonra gittim onla açık açık konuştum, dümdüz bildiğin sensiz yapamıyorum dedim. Dön dedim. Başkası varmış, evlenmek üzereymiş, bir hafta önce deseydin koşa koşa gelirdim dedi.
İşte o zaman kalbim bir mengenede kıstırılmış gibi oldu. Suçluluk hissi bir yandan benim olanın başkası ile olması diğer yandan çok ezdi beni. Ama yine de pes etmedim. Sevmediği biri ile evleneceğine sevmediği birinden ayrılsın dedim. Tekrar konuştum ama onu bırakamam üzülür dedi, seni seviyorum kimse senin gibi olmayacak dedi. Ama dedi işte o ama beni bitirdi. Ama o üzülür hadi bitti iyi günler diyemem dedi.
Bu defa da ben iyi günler deyiverdim birkaç gün önce. Ha o çocuktan da ayrıldım. Yapayalnız kaldım.
Teomandan unutamadım şarkısını dinliyordum. Konuyu görünce yazmak istedim. Ben keşke dememek için gururumu ezdim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Ama yani hala benim olanı başkası çalmış gibi hissediyorum. Bu normal mi kızlar? Onu evlenirken hayal etmek beni öldürüyor.

Ben bu gibi durumlarla çok karşılaşırım, istemediğim ot yanımda biter. Bir arkadaşımla küstük defalarca karşı karşıya geldik kimi zaman görmemezlikten geldik kimi zaman birbirimize bakıp gözlerimizi kaçırdık. Eski sevgilimle de aynı semtte oturuyoruz pek karşı karşıya gelmiyoruz. 1-2 defa karşılaştık görmezden geldim... :KK55:

Karşılaşmak mı Allah korusun yazdıysa bozsun :KK19::KK19:

Ama lise ortaokul kısacası çocukluk aşklarıyla karşılaşınca insan bi tuhaf oluyor.Garip bi tebessüm oluşuyor :KK1::KK1:Bir şey hissetmiyorsun ama ne bileyim böyle tuhaf bi burukluk ne zaman geçmiş onca zaman ne çok büyümüşüz :KK31::KK31:

Ondan ayrilali 17 yil gecti ,ne karslastik nede bir haber alabildim,cok merak ediyorum nasil bi hayati oldugunu,ben onu cok sevdim hala icimi titretiyr her aklima gelmesinde......

unutamadınız onu sanırım pekı evlıysenız evlılık nasıl gıttı esınızanladımı ?
hıc bazen gerı dönse ona evet derdım mutlu olabılırdım dıyebıldınızmı ? bende aynı durumda sayılım ılk kez sevgılım oldu ayrıldık cok olay yasadık kotu.sonra arkadaşça arada konustukl evlenme teklıf ettı cevap veremedim.bazen ılerde pısman olmaktan korkuyorumda nıye ona evet demedım dıye

Karşılaştığım da oldu haberini aldığım da oldu ne kadar olmasa da insanın içinde bi burukluk oluyo :S Çünkü o kişiye 5 yılımı vermiştim...

bende üniversite stajını yaparken tanıştığım 5 yıl görüştüğüm askere giderken benden ayrılan xxx aşkımı gördüm gerçi çok zaman görürdük ama o akşam başkaydı onun en yakın arkadaşı benim ilk okul arkadaşım ile evleniyordu bende onların kurumda çalışan başka bir erkek arkadaşım ile gitmiştim içeri girdik oturuyorlardı yanında kız arkadaşı vardı ( bu arada ben nişanlandım ayrıldım aynı dönemde oda nişanlandı ayrılmış sonra bir gün kardeşimi bahane ederek eve gelmiş annem kahve falan yapmış bende kardeş,im ile gezmeye gitmiştim atlatabildi mi diye beni sormuş 1 saat falan oturmuş bizde)dans şarkısı çalarken biz arkadaşım ile çıktık dans ettik oynadık takı taktık oysa hiç kalkmadı ceketini bile çıkarmadı takıya yalnız kalktı ve bütün gece gözleri bizim üzerimizdeydi . geçen gün düğünü varmış duydum insallah çoook mutlu olur ama ne zaman görsem dizlerim boşalır o mutlu olmayı hak ederken eski nişanlım için her gece huzurla uyuyamasın diyorum elbet onu da göreceğim ama inşallah o zaman benimde yanımda çok seven bir eşim olur 4 yıl geçmesine o evlenmesine rağmen ben hala harabenin içinden çıkmaya çalışıyorum .

17 yaşımda tanıdım onu. Şuan 24 yasmdayim. İlk aşkımdir kendisi. O ayrılmıştı benden. Ama kızamıyorum ona yine de yeri özel. Ben bu arada aynı sehirdeyiz diye biliyorum izmirde yani faceinde falan yaşadığı şehir herkese açık cunku en son 1.5 2 sene once faceten konustugumda çalışıyorum demisti. Ekli değil bu arada. Neyse kızlar. Bu pazar Ankarada sinava girdim sinav da merkeze uzak soylenip duruyordum.neden orda diye. Sinav yerinde karşıma cikti. Sinav gorevlisiymis o sinavda. Sanırım o universitede yüksek lisans yapıyor ya da araştırma gorevlisi olmus. 4 5 sene sonra yüz yüze konuştum yani. Hayatımda yaşadığım en ilginc tesaduftu kader mi demeli yoksa bilemiyorum

ben daha geçen gün eski sevgilimle karşılaştım. görünce biraz mutlu oldum. çünkü bir zamanlar kendisi en yakın arkadaşımdı da aynı zamanda. bu eski sevgilimle lise 2ye giderken beraberdim. tamamen çocukluktu yani. hatta dediğim gibi nerdeyse arkadaşlıktı. çok şey paylaşmıştık. o beni gördü mü bilmiyorum ben görmemezlikten geldim biraz ayıp ettim galiba. :KK53:

Bende karsilastim.onu cok seviyordum ve ayrilmak zorunda kalmistim.bi arkadasimla pastanefe dertlesiyordum.ondan bahsediyordum ve bian gozum disariya daldiki bi baktim o..oda beni gordu bikac saniye bakistik ve davam etti yoluna.bu olaydan bikac hafta sonrada arkadaslarimlaydim.bankamatikten para cekecektim.bi baktim o onumde olan kisi...o kisi suan esim:)
Kader bizi birbirimize unutturmadi diyorum:)
Esimle nisanli oldugum donemde ise 17 yasimda bi yil gorustugum biri vardi.ayrildik sonra pek sevememistim
O beni cok seviyordu ama.sonra kpss sonavina girecektim.okulun bahcesine girdim bi baktim o..yillar gecmisti aradan cok sasirdim.neyse sonra sinavi olacagim sinifa girdim bi baktim bi arka siramda oda sinava giriyor.bisey hissetmedim.o sinavini erken bitirdi ve cikti.ben sinavi bitirdikten sonra ciktim ve onun bana seslenmesiyle dondum.sinavimin nasil gectigini sordu.konusmayi uzatmaya calisti.fakat asagida nisanlim bekliyor dedim vedalastik oyle..o baya kotu oldu ama zerre bisey hissetmedim.sadece tuhafti

Karşılaştım bi davete gittim eşim yanımda yoktu bende çok sık bi kıyafet giydim saçlarım makyajım süper neyse içeri girdim eski sevgilim de orda eşi ve çocuğuyla beraber gözünü benden alamadı ben hiç birşey hissetmedim eşiyle konuştuk bana çok güzelsin dedi tabi eşinin eski sevgilisi oldugumu bilmiyor eşine acidim çünkü esini sevmediği gözlerinden belliydi ailesi kendi istedikleri bu kizla evlendirmislerdi neyse umarım çok mutlu olurlar

bende karsılastım eskı esımle
ben esım ve oglumla bırlıkteydım hıc bısey olmadı öyle bır an bakakaldık tabı ıkımızden baskası bılmedı bunu

herhangı bısey hıssetmedım 3 yılı gectı bosanalı

cut babasıyla çocuğun görüşmüyormu

ilk aşkımla ayrıldıktan 5 sene sonra memlekette 1 gün fazla kalmamız sonucu karşılaştık... konuşmadık ama hal ve hareketlerimiz herkesin diline düşmemize yetmişti :) sonra bana facebooktan mesaj atmış bulup. yarı dargın ayrı, yarı barışık geçen seneler ve
sonuç: mesajının 4. yıl dönümünde düğünümüz oldu :KK76::nazar::anneadayı:

evet karşılaştım.. ama bile isteye karşılaştım :KK53: bundan 5-6 sene evvel sanırım severek ayrıldığım biri vardı onu unutmak için başka biriyle görüşüyordum neyse işte bi gün onun iş yerinin yakınında bir yere uğramam gerekti ama oradan geçmem gerek değildi :) başka bambaşka yollardan da gidebilirdim :KK52: ama oradan geçtim o sırada oda iş yerinden çıkmıştı karşılaştık hiç konuşmadık..Dizlerim titredi yürüyemeyeceğimi sandım :KK76: gece gelen aramalar falan derken şimdi evliyiz ve minicik ufacık bir kızımız var
Rabbim yazmis sizi birbirinize ki,o gun sizi o yoldan gondermis..ayyy cnm yaaaa..

ilk aşkımla ayrıldıktan 5 sene sonra memlekette 1 gün fazla kalmamız sonucu karşılaştık... konuşmadık ama hal ve hareketlerimiz herkesin diline düşmemize yetmişti :) sonra bana facebooktan mesaj atmış bulup. yarı dargın ayrı, yarı barışık geçen seneler ve
sonuç: mesajının 4. yıl dönümünde düğünümüz oldu :KK76::nazar::anneadayı:

Biraz daha anlatsanız keşke çok merak ettim hikayenizi :KK22:

meraba kızlar ayrıldıgınız eski sevgiliniz nişanlınız eski eşiniz yada küs olduğunuz yakın bi dostunuzla herhangi bi yerde aylar , yıllar sonra karşılaştıgınızda ne gibi sonuçlarla karşılaştınız yada hiç birşey görmemiş olmamış gibi hayatınıza devam mı ettiniz..yada herşeye yeniden başladıgınız oldu mu ?

evlenmeseydim şans verirdim..
ama evliyim artık çok geç.....

karşılaştık 6 yıl sonra.. 3 yıl sonra evlendik.. 3,5 senedir evliyiz, kızımız var:) kısmette varsa oluyormuş..

Kizlarrrr,lise arkadaslarim,esimden bahsediyorlardi.cok yakisikli,cok karizmaaa.ama haftaiarca..bende ay cok merak ettim bu kisiyi banada gosterin dedimmm.ve gercekten hos biriydi.ama ben evlenecegim kisiyle flort edicem dedigim icin erkek arkadasim olsun istemiyordum.yani unv.bitirip,saglikli bir iliski ve evlilikkk.tabii esimbenicok begeniyor...ve ben birdahaoraya hic gitmexim.esimde beni gorunce sevgilisisini arayip ayriliyor..kiz bundan bes yasbuyuk..

Neyse esim beni zor ikna etti.evlenecegin kisi benim dedi.ve evlendikte....birgun gorumcemin sergisi vardi.esimle ugrayalim dedik.bende iki haftalik evliyimm ama gorenler bayiliyor bizi.ikimizde cok hos gorunuyormusuzz..falan simarayim azicik..hahahhabi gittik.o kartaboz.orada..tobe tobe....hemen geldiyanimiza.ben sinir oldum.daha once gordugum icin hatirladim..ve esimeeliniuzatti,ne haberrrmiy miyda miy miyyyyy.hahahaha.falan bende kendimden emin dugumugostermek icinonlari birlikte birakip gorumcemle sergiyi gezmeye devam ettik.esimde pesimden geldiii.ve sonradan arkadaslarve gorumcem,kizin lavaboya gidip saatlerce agladigini soyledilerrrr.icim ciz etttttiiiiiii....o da sevmisti.ayycok uzulmustum.

Yorumlari okuyunca cok duygulandim...
benim esimden once sadece 1 sevgilim oldu, onu da bidaha gorebilme ihtimalim yok, oysa coook isterdim. Dusununce bile icime olmayan bir umut doldu.
Belki o biyerlerde beni goruyordur...

meraba kızlar ayrıldıgınız eski sevgiliniz nişanlınız eski eşiniz yada küs olduğunuz yakın bi dostunuzla herhangi bi yerde aylar , yıllar sonra karşılaştıgınızda ne gibi sonuçlarla karşılaştınız yada hiç birşey görmemiş olmamış gibi hayatınıza devam mı ettiniz..yada herşeye yeniden başladıgınız oldu mu ?
Ben de dostumla karşılaştım. Üniversitede olan bir arkadaşımdı, kardeşim gibi. 3. Sınıfta küstük biz bir daha okul bitene kadar barışmadık. Ama onda yakaladığım frekansı hala kimsede bulamıyorum. Aradan 15 sene geçti ben hala onu yad ediyorum. Mezun olduktan sonra karşılaştık. İkimiz de çoluk çocuğa karışmıştık. Maillerimizi ve telefonlarımızı aldık. İlk skype den konuştuk, ikimiz de sitem ettik birbirimize. Keşke öyle olmasaydı. Yeniden olmadı ama bir şeyler dışarıda dahi görüşmedik. Gerçi farklı şehirlerdeyiz ama o tınıyı alamadık birbirimizden. İçimde hala ona karşı inanılmaz bir sevgi var.

X