aylar veya yıllar sonra karşılaştınız mı ?

kendisiyle karşılaştım ama eşiyle hiç karşılaşmamıştım taa ki 8 ay öncesine kadar
onlar evleneli 6 sene falan oldu kadınla ilk defa karşılaştım ben kıza acıyarak baktım çünkü aile içi şiddet seminerlerinden birinde ikisinin ismine rastlamıştım.
kızsa bana çok kötü baktı çok yazık hala üzülürüm haline

eşim benim ilk aşkım ilk sevgilim 17 yaşındaydım tanıştığımızda eşimde 18 yaşındaydı, o yaşa kadar kendimi ona saklamışım demek aşık olduk 10 yıldır beraberiz bunun 4 yılıda evliyiz. Yani karşılaşacak bi eski hikayem yok :)) ama sizin hikayenize bayıldım allah nazarlardan saklasın hep mutlu olun :)))

sedefonur çok sevindim keyifle okudum mutlluluklarrrrr darısı başımıza :)))

Ayyy bayıldıım... Hep mutlu olun inşallaahh.

bu konuyu beğendim

yine bir ortamda bir çocuk gördüm anam dedim ne yakışıklı ,bunu istiyorum dedim o da beni beğenmiş olacakki ortak tanıdıklardan telimi istemiş ,bir mesaj ertesi gün ,sizin gibi güzel bir bayanla tanışmak isterim bende dünden razı gibi atladım hemen

8 ay çıktık ,sonra bazı uyumusuzluklardan dolayı ayrıldık , ama o beni unutamamış ,benimde arada aklıma geliyodu tabi ama unutmaya çalışıyordum ,sevmiştim çünkü ,ama mantıklı davranmak zorundaydım ,artık bundan sonrası evlilik olmalıydı benim için ,mantığıma yatmıyordu bazı şeyler işte ..

5 ay ayrı kaldık ,yazlıktayım ama deniz gitmedim daha 5 gün olmuş ,dedim bari terasa çıkayım da azıcık yanayım sürdüm kakao yağımı çıktım terasa ,arkadaşım aradı ,'' yahu nerdesin arkadaşın düğünü var sen daha hazır değilmisin '' aa dedim haberim yok ben güneşleniyorum hadi hadi çabuk 1 saatin var gelcez alcaz seni dedi

apar topar hazırlanıp gittim ,düğün evine gittik önce ,odanın birinde 5 kız oturuyoruz 2 si eski sevgilimin kuzeni biri de ablası ,sohbet ediyoruz öyle havadan sudan ,bi baktım hepsi çıktı odadan ,o girdi ,5 ay sonra ilk kez gördüm onu ,kızlar kapıyı üstümüze kilitledi :26:

yaklaşık yarım saat konuştuk ,özlemişim ama ..o son ayrılığımız oldu ,onu hala çok sevdiğimi anladım ,bunun üzerine 3 yıl flört 1 yıl nişan ve 8 yıllık musmutlu bir evlilik yaşandı ,halada son sürat devam ediyor allah bozmasın

ayy ne kadar güzellllll maşallah canım benim.. darısı başıma inşallah biz de evleniriz sizin gibi ama daha çok var
sedefonur çok sevindim keyifle okudum mutlluluklarrrrr darısı başımıza :)))
çooookkkkk teşekkür ederim canımmmm inşallahhh
Ayyy bayıldıım... Hep mutlu olun inşallaahh.

ayy çokkkk teşekkür ederimmm canım benim

Konuyu acan arkadasim sanki icimi okumus...
Dun esimle semtimizde bulunan avm ye gittik is geregi avm de is varmi yokmu diye etrafi kolacan ettik. Avm nin kapanmasina yarim saat var ust katta bisilere bakalim dedim yuruyen merdivene adim attim kafami kaldirmamla onun asagi inisini gordum. 7 sene gecmisti aradan ama ayniydi hic degismemisti yaninda cok samimi oldugu mahalle arkadasi vardi sevgilisiyle ex sevgilinin yanindada kiz kardesi vardi. Bana bakti suzdu ama hatirlamadi ondan eminim ergen halini sergiledi cunku...
Ben esime dedimki cok mu degistim diye sordum verdigi cevap eger seninle sevgikiyken ayrilip simdi karsilassam toru topu 3 yili bitirdik bu arada imkani yok taniyamam cok degistin fakat neden sordun hayirdir dedi. Bende hic diye gecistirdim.
Benm ne hissettigime gelince tuhaf oldum acikcasi ne bilim eski anilar geldi gozumun onune lisedeki askimdi ama o en yakin arkadasimi seviyordu :)) oylelikle gecti.
Ama 2 gun once ruyamda firdum karsilasiyorduk dunde olunca kendimi garip hissettim. Eminim o da beni tanimis olsaydi oda garipserdi cunku okulun ortasinda kizi pataklayip ben seni seviyorum demistim :))) cahiliyet donemi tatli ani

karşılaştım...

karnım burnumda hamileydim... ilk gördüğüm andaki kadar yandı içim. gerçek aşk unutulmaz. asır geçse unutulmaz...tekrar aşık oldum dersiniz, evlenir hamile bile kalırsınız ama onu yanında karısıyla görünce yine de ölmek istersiniz...

Ayrıldığım nişanlımla aylar sonra karşılaştım, durdurdu ve hal hatır sordu, gayet soğuk cevaplar verip uzaklaştım. Peşime düştü, takip etti ve arayıp durdu. Dışardasın biliyorum bi görüşelim bir şey soracağım dedi, istemedim ama tehdit etti. Nasıl olsa bir şekilde görüşürüm seninle işimi zorlaştırma dedi ben de anneme ve babama ulaşamadım kardeşimi aradım ve camdan bakmasını evin önünde görüşeceğimi söyledim. Evin önünde arkadaşım, ben ve o karşılaştık. Bağırdı, çağırdı kısacası rezillik çıktı ve kardeşim inince gitti.
Yıllar sonra tekrar karşılaştım banka kuyruğunda, onu görür görmez şeytan görmüşe döndüm ve derhal kaçarak uzaklaştım bir olay olmadı.

ben karşılaşmıştım eski sevgilimle. hala ona karşı hislerim olmadığı için bir sıkıntı olmadı. ama muhtemelen hala onu seviyor olsam üzücü, heyecan veren bir deneyim olabilirdi.

tanıdığım birinden örnek vereyim, aylar sonra doğum gününü kutlarken oraya gelip doğum gününü kutlayan eski erkek arkadaşıyla tekrar başladılar. kız onu beklemişti, onu seviyordu. ama birlikte olmaya başladıklarında ne kadar adama aşık olsa da eskisi gibi o tutkuyu o bağlılığı yakalayamadığını söylemişti. ayrıldılar, şu an başkasıyla çok mutlu.

karşılaştım kız kardeşimin düğününde
kız kardeşimin eşinin yakın arkadaşıydı çünkü
eşime daha bi sokuldum çok mutlu olduğumu bilsin istedim anlasın istedim
zaten sürekli haberi oluyordur hayatımdan...
ama oonu gördüğüm an kalbim yerinden çıkacak sandım buna
engel olamıyor insan

Bende karsılastım ne olacak öküz gibi bakıyor ben de halimden tavrımdan hiç ödün vermemistim.. ve icimde ona dair hic biseyin kalmadıgını ögrenmistim

malesef bende karsılastım aılelerımızı zorla kabul ettırmıskenn tam evlenme asamasında okadar mucadeleden sonrA kucucuk bı sebepten severek ayrıldıgımız kısıyle yıllar sonra yolda arabayı parketmeye calısırken arkamdakıne saydırıyodm yol vermıyoo dıye en son camı acıp kafamı cıkarttım napıosun gerı gıtsene dıye bı bakarımkı o nemi olduu arabayı parkedemedıgım gıbı onumdekı arabaya carptım heycandan dızlerım tıtremıs fren yerıne gaza bastım cok degısmıs ama evlenmemıs ayak ustu bes dakıkada ogrendıgım sey o olmustu

bence sonradan karşılaştıgınızda canınızın yanması ya da yanmaması tamamen o adamın sizde bıraktıgı ize baglı. Geçenlerde gördüm benim ex lerden birini yanında bi kız vardı üstelik inanın bi saniye baktım kafamı çevirdim içimde en ufak bi şey olmadı zaten 10 dakika sonra gördügümü bile unuttum.
ama bi tanesi var ki hayatımı adadıgım adamdı gördüm geçenlerde inanın dizlerim bagı çözüldü bakakaldım. sonra tüm gün onu düşündüm tüm günümü zehir etti çirkin ördegim benim ya hala çirkin ama hala karizmatik :) ahh fatihim ah gittin bize bi şans vermedin yaktın beni benim olsaydın nolurdu öyle işte kızlar ya hala aşıksanız ve ondan başkasını sokamamışsanız hayatınıza öyle yakar geçer işte sizi

evet karşılaştım.. ama bile isteye karşılaştım bundan 5-6 sene evvel sanırım severek ayrıldığım biri vardı onu unutmak için başka biriyle görüşüyordum neyse işte bi gün onun iş yerinin yakınında bir yere uğramam gerekti ama oradan geçmem gerek değildi :) başka bambaşka yollardan da gidebilirdim ama oradan geçtim o sırada oda iş yerinden çıkmıştı karşılaştık hiç konuşmadık..Dizlerim titredi yürüyemeyeceğimi sandım gece gelen aramalar falan derken şimdi evliyiz ve minicik ufacık bir kızımız var

ferda anil yarkin, sonuna kadar geldim askin

bu sarkiya bagliyorum olaylari, egerki bi askta sona gelinmisse, gorsende, karsilassanda bisey olmuyor, ama eger ki biseyler yarim kaldiysa sönmeye yüz tutmus ama ruzgar esince yeniden alevlenen ates misali yanar insanin kalbi

ah ahhhhhh

kizlar cok guzel paylasimlar, tesekkur ederim

herşeye yeniden başladığım çok oldu ama sonuçları hep aynıydı..küs olduklarımla hiç karşılaşmadım.karşılaşmakda istemem şahsen

evet karşılaştım ayrıldıktan sonra yaklaşık 1 yıl sonra buluştuk.
ne hısstettım ona karsı pek bırsey degıl sadece yıkılan hayallerım umutlarımı hıssetım .bırzamanlar el ele oturuken sımdı karşılıklı oturmanın konuşacak sey bulamamanın zorluğunu cektım.
kalbım carptımı hayır .

Ondan ayrilali 17 yil gecti ,ne karslastik nede bir haber alabildim,cok merak ediyorum nasil bi hayati oldugunu,ben onu cok sevdim hala icimi titretiyr her aklima gelmesinde......

bende karşılaşmıştım 5 sene dönse de devam etsek diye Allah'a yalvarmıştım 5 yıl sonra bi yemekte karşılaştık hemde yan yana oturduk aynen şunu geçirdim aklımdan ben bu tipsize mi aşıktım dedim ve orda bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…