bu konuyu beğendim
yine bir ortamda bir çocuk gördüm anam dedim ne yakışıklı ,bunu istiyorum dedim
o da beni beğenmiş olacakki ortak tanıdıklardan telimi istemiş ,bir mesaj ertesi gün ,sizin gibi güzel bir bayanla tanışmak isterim
bende dünden razı gibi atladım hemen
8 ay çıktık ,sonra bazı uyumusuzluklardan dolayı ayrıldık , ama o beni unutamamış ,benimde arada aklıma geliyodu tabi ama unutmaya çalışıyordum ,sevmiştim çünkü ,ama mantıklı davranmak zorundaydım ,artık bundan sonrası evlilik olmalıydı benim için ,mantığıma yatmıyordu bazı şeyler işte ..
5 ay ayrı kaldık ,yazlıktayım ama deniz gitmedim daha 5 gün olmuş ,dedim bari terasa çıkayım da azıcık yanayım
sürdüm kakao yağımı çıktım terasa ,arkadaşım aradı ,'' yahu nerdesin arkadaşın düğünü var sen daha hazır değilmisin '' aa dedim haberim yok ben güneşleniyorum
hadi hadi çabuk 1 saatin var gelcez alcaz seni dedi
apar topar hazırlanıp gittim ,düğün evine gittik önce ,odanın birinde 5 kız oturuyoruz 2 si eski sevgilimin kuzeni biri de ablası ,sohbet ediyoruz öyle havadan sudan ,bi baktım hepsi çıktı odadan ,o girdi ,5 ay sonra ilk kez gördüm onu ,kızlar kapıyı üstümüze kilitledi :26:
yaklaşık yarım saat konuştuk ,özlemişim ama ..o son ayrılığımız oldu ,onu hala çok sevdiğimi anladım ,bunun üzerine 3 yıl flört 1 yıl nişan ve 8 yıllık musmutlu bir evlilik yaşandı ,halada son sürat devam ediyor allah bozmasın