bide komik olanı var bende
adı evrendi ,apartmandan dı ,orta okuldan beri bakışırdık ,lise çağında ise sevgili olduk ,2 yıl kadar çok güzel sürdü ,saçlarını siyaha boyatığı için ayrıldım
çocuktum ya 15-16 filan ,çok sevmişti beni ,izelin kızımız olacaktı şarkısı yeni çıkmıştı ,bana hep derdi bizim kızımız olacak :2:
onun yengesi benim annemin ahretliği ,yani hiç ayrılmazlar ,yazlıklarımız bile yan yana ,yıllar sonra bir yazgünü ,yengesine gelmişler tatile ,bende annemdeyim ,birde baktım ne göreyim havarrrr allahım
ahahah bir baktım balkonda okey oynuyorlar kuzenler ,annemde orda ,bende oraya gittim tabi ,kafasını hiç kaldırmıyo okeyden
sonra ben çay may getiriyorum ,o arada eşim geldi ,vayyy bensiz okey ha dedi ,geldi evrenin omzuna elini koydu ( birkaç kez görüşmüşlükleri var,maç filan yapmışlar ) ama kuzenlerle eşim kanka ,yazlıklar yan yana olduğundan her yazı beraber geçiririz hemen hemen ..
yani aradan belki 6 yıl geçmişti tekrar gördüğümde ,ikimizde evliydik tabi ,ve ikimizinde kızı olmuştu
ne hissettiğime gelince ,işte orası koca bir hiç 16 yıl geçmiş aradan ,ne ateş kalır ne kor ne kül ..