aylar veya yıllar sonra karşılaştınız mı ?

5 yıl birlikte olduğum ,evlenme aşamasına geldiğim deli gibi aşık olduğum ,ama sonra ayrıldığım kişi ile karşılaştım bundan 2 yıl önce ,ortak bir arkadaşın düğününe gitmiştim ,onunda geleceği aklımın köşesinden geçmedi ,zaten o aklımda hiç yoktu ,ayrılalı 10 yıl olmuş ,düğün alanı göl kenarı şık bir yerdeydi ,bahçesinde havuzu ve çocuk parkı ,cafeler vardı ,benim kızım düğün alanına girer girmez parka gidelim dedi tutturdu ,daha henüz görmemiştim eski sevgilimi tabi ,eşime dedim sen kızı parka götür sallansın biraz gelirsin dedim ,ben tam içeri girecekken o da ne bir baktım bu ,kapıda öyle biriyle konuşuyor ,beni gördü ,eylülll diye öyle bir şaşkın ifadesi vardı ki ,bend emerhaba nasılsın dedim ,iyiyim sen nasılsın dedi ,beni baştan ayağa süzdü :KK9::KK9: yalnız mı geldin dedi ,hayır eşim ve kızım da var parka gittiler dedim ,suratı düştü ,o da evlenmiş tabi ,2 oğlu olmuş ,biraz ayak üstü lafladık ,ben içeri geçtim ,abartısız düğün boyunca beni kesti ,zaten yarım saat filan kaldık döndük ..

bizim ayrılma sebebimiz aldatma ,aile filan değil ,biz bir takım şeyleri aşamamıştık o yüzden bitmişti ..

ben ne hissettim söyliyim ,hiç dersem yalan olur ,yaşadıklarımız geldi aklıma ,ne çok sevmiştim bir zamanlar ,ne büyük aşktı bizimki ,herkese rest çekmişiz ,evlenmeye kadar varmış olay ,ayrılık acısını en dibinde yaşamışım ,yıllarca kendime gelememişim ,hayatıma kimseyi sokmamışım ,hep onu beklemişim ,ama zaman herşeyin ilacı misali zamanla küllenmiş ,eşimi tanımışım ,bana eski günleri unutturan tek yoldaşım olmuş ,ve sonra ,sonrası malum iyiki bitmiş dedim ,iyiki onunla olmamış ,

meraba kızlar ayrıldıgınız eski sevgiliniz nişanlınız eski eşiniz yada küs olduğunuz yakın bi dostunuzla herhangi bi yerde aylar , yıllar sonra karşılaştıgınızda ne gibi sonuçlarla karşılaştınız yada hiç birşey görmemiş olmamış gibi hayatınıza devam mı ettiniz..yada herşeye yeniden başladıgınız oldu mu ?

karşılaştım midem kalktı :))))))))))

eşimle başka bi şehre gezmee gitmiştik orda ki avm ye gittik
mağazada dolaşırken birini gördük eşime diyorum ki şu cocuk ne kadar da arda turana benziyor ama daha yakışıklı boylu poslu felan allah allah birine benzetiyorum ama kim magazadan çıktık biz başka mağazaya o otoparka inerken şimdi hatırladım dedim eşim de kim dedi eski sevgilim :KK52::KK52::KK52::KK52: eşimde tanıyormuş alışveriş yaptığı şirket çalışanlarındandı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: eşimin tepkisi ama o orda çalışıyor evet dedim zaten bizim oralı değil demiştim öylece kapanmıştı.... hiç birşey de hissetmedim....hissetsem ayrılmazdım zaten...

uzuuuun yıllar peşimden koştuktan sonra kabul ettiğim ve sözlendiği gün benden ayrılmaya karar verdiğini öğrendiğim kişiyi ayrıldıktan bir yıl sonra gördüm ellerim ayaklarım titredi kalbim yerinden fırladı. işte o gün benim için bittiğini anladım

Evet karşılaştık taaa anaokulunda beraberdik o beni gizliden sevdi bende onu :KK9: yıllar sonra lise çağında otobüste karşılaştık otobüste öyle bir kalabalıktı ki bakakaldı beni görünce arkadakiler ilerlesene oglum diyorlardı :KK9:

Bugüm karşılaştım. oğlumun karnesini alırken. Bizi terk eden eşim de ordaydı. Konuşmadık. Ayrı yerlerde durduk. o kadar.

3 yıl önce işten çıktım ekmek alıp eve gidecektim. tam bakkaldan çıktım köşeyi döndüm pat karşımda neredeyse çarpacaktım. bir an ikimizde kaldık öyle ayak üstü nasılsın napıyorsun diye konuştuk ve ayrıldık.

ne hissettiğime gelince çok heyecan yapmıştım. ilk aşkımdı. çok sevmeme rağmen ayrılmıştık.:KK14: lisedeyken 2 yıl birlikteydik. ve herkes biliyordu. ayrılığımızda olaylı olmuştu. bana yaptıklarının karşılığında o zamanki sevgilisinden ayırmıştım ki biliyordum aklı bendeydi.

karşılaşmıştık şuanki erkek arkadaşımla yeni yeni beraber olduğumuz dönemlerdi ve düğünde tanışmıştık...
kendisi evlenmeden 3 gün önce bana söylediği için (farklı şehirlerdeydik) ayrılmıştık... Tabiki fecii bir şeklilde ödettim :KK53::KK53:

karşılaşınca avaal avaaaal baktı durduuu :KK52:

ne hissettim hiç birşey :KK34: tesadüfmüdür bilmem eşinin adı da özlem di :KK33:

ve bir tanesi daha var. düğün günü salona giriyoruz eşimle hemen nikahımız olacaktı.masaya oturduk kafamı bir kaldırdım eski erkek arkadaşım ve eşi tam karşımda:KK53: o kadar çok şaşırdım ki orada olma ihtimali hiç aklıma gelmemişti. sadece o an gördüm ve unuttum.

Bugüm karşılaştım. oğlumun karnesini alırken. Bizi terk eden eşim de ordaydı. Konuşmadık. Ayrı yerlerde durduk. o kadar.

cocuk ıcınmı gelmıs..
oglunu hiç aramadıgı için bizde böyle birşey olmayacak
olsa herhalde orada olmasını ıstemezdım ya

bide komik olanı var bende :KK9:

adı evrendi ,apartmandan dı ,orta okuldan beri bakışırdık ,lise çağında ise sevgili olduk ,2 yıl kadar çok güzel sürdü ,saçlarını siyaha boyatığı için ayrıldım :KK9:çocuktum ya 15-16 filan ,çok sevmişti beni ,izelin kızımız olacaktı şarkısı yeni çıkmıştı ,bana hep derdi bizim kızımız olacak :2:

onun yengesi benim annemin ahretliği ,yani hiç ayrılmazlar ,yazlıklarımız bile yan yana ,yıllar sonra bir yazgünü ,yengesine gelmişler tatile ,bende annemdeyim ,birde baktım ne göreyim havarrrr allahım :KK9::KK9: ahahah bir baktım balkonda okey oynuyorlar kuzenler ,annemde orda ,bende oraya gittim tabi ,kafasını hiç kaldırmıyo okeyden :KK1:sonra ben çay may getiriyorum ,o arada eşim geldi ,vayyy bensiz okey ha dedi ,geldi evrenin omzuna elini koydu ( birkaç kez görüşmüşlükleri var,maç filan yapmışlar ) ama kuzenlerle eşim kanka ,yazlıklar yan yana olduğundan her yazı beraber geçiririz hemen hemen ..

yani aradan belki 6 yıl geçmişti tekrar gördüğümde ,ikimizde evliydik tabi ,ve ikimizinde kızı olmuştu :KK34:

ne hissettiğime gelince ,işte orası koca bir hiç 16 yıl geçmiş aradan ,ne ateş kalır ne kor ne kül ..:KK1:

eşimle yeni nişanlıyken eski mahallemdeki bi arkadaşımın düğününe gitmiştik,eşimle su almaya çıkarken,eşim bi anda afalladı ne oldu dedim,bi şey diyemedi,karşıdan alımlı seksüü bir hatun geldi (eşimin eski sevgilisi) aaa x merhaba diyip eşimi öptü (kız çok güzel di ne yalan söyleyeyim) banada burnunu kıvırarak merhaba dedi.eşim bizi tanıştırdı,tanıştırırken de nişanlım demedi,buda sevdiğim kadın diyerek tanıştırdı niyeyse,o kız bana ezilecek bir böcek gibi baktı o an..

o zaman çok üzülmüştüm o kız benden güzel diye ama benim herife çaktırmamıştım.şimdi arkadaş ortamında anlatır güleriz.

ha bu arada kız gelip eşime ya arkadaşım yok dans edelimmi demişti,banada dönüp izin verirsen tabii dedi,eşim bana laf ettirmeden ne münasebet,seninle neden dans edeyim ki demişti..

çüşşş yüzsüzlükte bir yere kadar asıl o seni nasıl kıskanmıştır canım barizde belli etmiş zaten :KK34:

bız erkek arkadaşım ve arkadaşlarla birlıkte cafede otururken hatta tam erkek arkadaşıma sarılmışken eskı sevgılımle gozgoze geldık bı yutkundum, oda basıyla selam verdı gectı dıger masalardan bırıne oturdu.. Sonra dönerken yine aynı sekılde selamladı.Giderken söyleyecek oldumki erkek arkadaşıma, arkası donukken gordum merak etme dedı ve bana bakarak gulumsedı.. Bir dahada hıc karşılaşmadık.Hiçbişey hissetmedim tabiki..

Amaa yıllar önce benı cok uzen başka bırı vardı.Nişanlandıgı haberını aldım Cok uzuldum..Benımle nısanlanmadı dıye degıl..Benden önce nısanlandı dıye :KK52:

Eski sevgilimle aynı muhitte oturuyoruz, uff ne siz sorun ne ben söyleyeyim...
Onu çok sevmiştim, ömrümün sonuna kadar hep yanımda olacak olan erkek o sanmıştım, ne oldu ne bitti ikimiz de anlamadan ayrıldık, hatta onunla tekrar barışmak ümidiyle, eşimle nişanlıyken nişanı bozdum falan filan ne saçmalıklar... ama tekrar bişey olmadı, bozulan nişan tazelendi ve evlendik
Bu semtte tanışmadık, apayrı bir yerde tanıştık, burayla ikimizinde alakası yoktu, ama tesadüf işte, burda kesişti yollarımız
küçücük bir mahalle hem de... tam nerede bilmiyorum bi arka sokakta oturuyor sanırım

Sürekli karşılaşıyoruz, ne hissediyorsun derseniz, ilk gördüğümde şok oldum bi an kalakaldım ama bişey de hissetmedim, içim burkuldu birazcık ama fazlası değil.
hala da öyle... sıkıldım görmekten, görmesem daha iyi. Sanki bana bakıyor veya ben öyle hissediyorum rahatsız oluyorum :KK53:
eşimle arasıra pis pis bakışırlar bi de. :18:

öff gidip bi sigara yakayım :KK14:

kuzeni benim arkadaşımla evleniyordu düğünde mecburi bir arada bulunduk yanında eşi de vardı hiç bişey hissetmedim. benim için diğer insanlardan bi farkı yoktu. :KK14:

Son düzenleme:
Karşılaşmadım zaten kendisi de evlendi düğünde 3 tane pasta kesmiş görgüsüzler:KK53: şuan o kişiyle beraber olmadığıma seviniyorum bile.

Görsem de öyle bir ruhsuz adama karşı artık bende nötrüm.

ha bu arada kına ve düğünde sürekli beni kesti, insanların dikkatini çekti hatta laf olmuş. ne çok baktı kıza diye. ayrıca şu an çok kilo almış iyi ki evlenmemişim tipsizdi iyice de tipsiz olmuş :KK14:

ben karşılaştım ilk aşkımla, iyi ki de karşılaşmışız :KK69:
3 kasım 2005 de ilişkimiz başlamıştı, lise 1 deydik, biraz benim çocukluklarım yüzünden ayrılmıştık :KK1: 2006,2007 yılı onsuz geçti.. ama bu 2 yıl sürecinde hala kalbimde o vardı.
derken 3 kasım 2007 de, bi arkadaşımla cafede oturuyoduk. ''hadi kalkalım artık'' dedim ben. nedense hemen çıkmak istedim ordan. çıktık, çıkınca o yoldan sola dönmemiz gerekiyodu, 1-2 adım attık tam yolu dönücez dönmeden bi arkadaşımıza daha rastladık. onunla ayak üstü sohbet muhabbet derken bir baktım karşıdan O geliyor. gözlerimiz kilitlendi. o gözler biraz kırgın biraz sitemli ama biraz da umutlu bakıyodu. daha sonra yanımdan geçti hiçbir şey demeden. daha da yakışıklı olmuş. boyu uzamış.. fiziken 2 yıl ayrı olsak da o hep kalbimdeydi zaten ama o gün ben ona bi kez daha aşık oldum.
ben kadere inanırım. bi kez şansımı denemek istedim. ortak arkadaşımız vardı. onunla konuşmuş, o da bana hala aşık olduğunu ama hala kırgınlığının olduğunu söylemiş. ortak arkadaşımla aynı sınıftaydı. o da 2 yıl boyunca benim gibi kimseyle olmamış. ortak arkadaşım vesilesiyle msn e ekledim. ee kırgınmış beyefendi ilk adımı ben atayım dedim :KK1: sonrasında sabaha kadar süren konuşma.. kırgınlıkları kızgınlıkları kusma, aşkı, tutkuyu, heyecanı yansıtma.. sessizlik ve sabahın ilk ışıklarında mutlu musun sorusu.. 2 yıldan sonra ilk kez cevabı..
ertesi gün ''ikimiz de birbirimizden vazgeçememişiz,ilk adımı sen attın ama usulüne göre yapalım 2 yıl sonra benimle yeniden çıkar mısın?Her şeyi unutup yeni yolumuzda elimi hiç bırakmadan benimle ilerler misin?’’ yazdı. ve bizim tam 2 yıl sonra tekrar ellerimiz kavuştu. :nazar:
arkadaşımla oturduğum o cafeden çıkmak için ısrarım.. tam yolun soluna dönecekken başka bi arkadaşımla karşılaşıp yolda oyalanmamız.. benim için dönüm noktasıydı. :KK69: iyi ki karşılaşmışız :119: 1 hafta önce de tektaşımı aldımmm :132: seneye okulu bitince kısmet olursa nişan düşünüyoruz :123:

X