- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
5 yıl birlikte olduğum ,evlenme aşamasına geldiğim deli gibi aşık olduğum ,ama sonra ayrıldığım kişi ile karşılaştım bundan 2 yıl önce ,ortak bir arkadaşın düğününe gitmiştim ,onunda geleceği aklımın köşesinden geçmedi ,zaten o aklımda hiç yoktu ,ayrılalı 10 yıl olmuş ,düğün alanı göl kenarı şık bir yerdeydi ,bahçesinde havuzu ve çocuk parkı ,cafeler vardı ,benim kızım düğün alanına girer girmez parka gidelim dedi tutturdu ,daha henüz görmemiştim eski sevgilimi tabi ,eşime dedim sen kızı parka götür sallansın biraz gelirsin dedim ,ben tam içeri girecekken o da ne bir baktım bu ,kapıda öyle biriyle konuşuyor ,beni gördü ,eylülll diye öyle bir şaşkın ifadesi vardı ki ,bend emerhaba nasılsın dedim ,iyiyim sen nasılsın dedi ,beni baştan ayağa süzdü yalnız mı geldin dedi ,hayır eşim ve kızım da var parka gittiler dedim ,suratı düştü ,o da evlenmiş tabi ,2 oğlu olmuş ,biraz ayak üstü lafladık ,ben içeri geçtim ,abartısız düğün boyunca beni kesti ,zaten yarım saat filan kaldık döndük ..
bizim ayrılma sebebimiz aldatma ,aile filan değil ,biz bir takım şeyleri aşamamıştık o yüzden bitmişti ..
ben ne hissettim söyliyim ,hiç dersem yalan olur ,yaşadıklarımız geldi aklıma ,ne çok sevmiştim bir zamanlar ,ne büyük aşktı bizimki ,herkese rest çekmişiz ,evlenmeye kadar varmış olay ,ayrılık acısını en dibinde yaşamışım ,yıllarca kendime gelememişim ,hayatıma kimseyi sokmamışım ,hep onu beklemişim ,ama zaman herşeyin ilacı misali zamanla küllenmiş ,eşimi tanımışım ,bana eski günleri unutturan tek yoldaşım olmuş ,ve sonra ,sonrası malum iyiki bitmiş dedim ,iyiki onunla olmamış ,
bizim ayrılma sebebimiz aldatma ,aile filan değil ,biz bir takım şeyleri aşamamıştık o yüzden bitmişti ..
ben ne hissettim söyliyim ,hiç dersem yalan olur ,yaşadıklarımız geldi aklıma ,ne çok sevmiştim bir zamanlar ,ne büyük aşktı bizimki ,herkese rest çekmişiz ,evlenmeye kadar varmış olay ,ayrılık acısını en dibinde yaşamışım ,yıllarca kendime gelememişim ,hayatıma kimseyi sokmamışım ,hep onu beklemişim ,ama zaman herşeyin ilacı misali zamanla küllenmiş ,eşimi tanımışım ,bana eski günleri unutturan tek yoldaşım olmuş ,ve sonra ,sonrası malum iyiki bitmiş dedim ,iyiki onunla olmamış ,