aylar veya yıllar sonra karşılaştınız mı ?

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
meraba kızlar ayrıldıgınız eski sevgiliniz nişanlınız eski eşiniz yada küs olduğunuz yakın bi dostunuzla herhangi bi yerde aylar , yıllar sonra karşılaştıgınızda ne gibi sonuçlarla karşılaştınız yada hiç birşey görmemiş olmamış gibi hayatınıza devam mı ettiniz..yada herşeye yeniden başladıgınız oldu mu ?

evet karşılaştım yanında sevgiliside vardı,beni farketti zaten kalabalık bi arkadaş grubuyla beraberdik.sürekli bana baktı o ne hissetti bilemem ama ben bi şey hissetmedim.sadece kızın boyu benden kısa,basenleri benden geniş diye sevindim

ben de karşılaştım ve gerçekten türk filmi gibiydi:) adam aylak aylak yollarda gezen bir tip olmuş.. ama beni soracak olursan hiçbir şey hissetmedim ...

Reactions: gsx
2 yıl önce çocukluk aşkımla karşılaşmıştık yagmurlu bi gündü ikimizde bi kenara yagmurdan korunmak için sıgınmıştık sonrası malum çocukluktu ama güzel bi anıydı :)

Reactions: gsx
Geçen yıl eşimle annemlere Edirne'ye gidiyorduk...Benzin almak için istasyonda durduk ve ben arabadayım eşim dışarıda,o sırada içecek bişeyler almak için istasyonun marketine girmişti.
Kafamı sola çevirmemle birlikte ilk aşkım dediğim ve neredeyse 5-6 yıl hayatımda olan insanla göz göze geldik..
Allahım noluyor bu rüya gibi bişey dedim bi daha baktım vallahi o..ikimizde çok şaşkın olduk,mimiklerimiz değişti şapşal şapşal bakarken bi baktım eşim geliyor...
Hemen söyledim tabii,sola bak sola diye
Eşimde onu bildiği ve yüzünü tanıdığı için arabaya binip çalıştırıp gaza basmasıyla yarım saatlik yolu 10 dk da gittik
Haaa sorarsanız bişey hissettinmi diye,ASLA! Herhangi biri gibi yani,sokaktaki bir adam gibi....
Yaşanmışlıklara saygım sonsuz,insan sadece afallıyor...Çünkü ayrılırken bir daha görüşmeyeceğini karşılaşmayacağını düşünüyorsun ve birden karşında görünce şapşallaşıyorsun:)
Demem o ki,dünya sandığımız kadar büyük değil

bende karsılastım eskı esımle
ben esım ve oglumla bırlıkteydım hıc bısey olmadı öyle bır an bakakaldık tabı ıkımızden baskası bılmedı bunu

herhangı bısey hıssetmedım 3 yılı gectı bosanalı

Çok şanlısın

benım ex yanındada sevgılısı vardı , ben onada bakmıştım ( bızı terk ettıgı kadın degıl kesınlıkle baska bırı ) aman bendende güzel olsa bari diye düşünmüştüm

eşimle yeni nişanlıyken eski mahallemdeki bi arkadaşımın düğününe gitmiştik,eşimle su almaya çıkarken,eşim bi anda afalladı ne oldu dedim,bi şey diyemedi,karşıdan alımlı seksüü bir hatun geldi (eşimin eski sevgilisi) aaa x merhaba diyip eşimi öptü (kız çok güzel di ne yalan söyleyeyim) banada burnunu kıvırarak merhaba dedi.eşim bizi tanıştırdı,tanıştırırken de nişanlım demedi,buda sevdiğim kadın diyerek tanıştırdı niyeyse,o kız bana ezilecek bir böcek gibi baktı o an..

o zaman çok üzülmüştüm o kız benden güzel diye ama benim herife çaktırmamıştım.şimdi arkadaş ortamında anlatır güleriz.

ha bu arada kız gelip eşime ya arkadaşım yok dans edelimmi demişti,banada dönüp izin verirsen tabii dedi,eşim bana laf ettirmeden ne münasebet,seninle neden dans edeyim ki demişti..

Son düzenleme:
Bende karsilasmistim ex sevgilimle bundan 3 sene once.. O zaman ben nisanliydim ve ondan ayrilali 4 sene olmustu.. Cok buyuk bi arkadas grubu arasinda onuda davet etmisler. bi kac arkadas bana gelip 'sorun olmaz insallah' diye sormustu.. Ay o uc saat icinde ya nisanlim ararsa diye korkudan baska bisey dusunemedim

O da bana hayran hayran bakiyordu hani cok belliydi hatta sonradan bi kac kiz arkadasim bile fark etmis bana soylediler ama ben hic bisey hissetmedim. Zaten o beni aldattigi icin ayrilmistik cokta iyi olmus cunku iyice karakteri tipi bozulmustu

Helal olsun esini cok takdir ettim bazi kizlar suluk gibi yapisiyorlar, eski sevgilisin sonucunda hareketlerini yerini bil dimi ama.. bide gelmis dans edelimmi demis yuh Kizz niye senden guzel olsun senin esin senin ic dis guzelligini seni sen oldugun icin begenmiste almis hehe o kiza anca uzaktan bakmak duser :)

eşim harika bir insandır.o zamanda senin bu duruma düşürdüğüm için özür dilerim istersen gidelim demişti.tabi ben başka birinin keyfimi kaçırmasına pabuç bırakacak biri olmadığım için yok ya ne gitmesi demiştim.

kız bizim arka masamıza oturdu düşün .tabii eski mahalle olunca gelen herkes tebrik etti bizi,eşimde sürekli bana sarılarak oturunca muhtemelen kıskançlık yapıp canımı acıtmak istedi.eşiminde dediği gibi karakteri basit biri olduğu için terkettim onu,acısını çıkarmak için gelip bize huzursuzluk vermek istedi,seni sevdimya onu kıskanıyor demişti..

dediğim gibi şimdi güler geçeriz..ha bide eşim halen bekarlık hattını kullanıyor,eşime mesaj atmıştı düğünden sonra,uzun zaman oldu seni özlemişim diye ben de , merhaba ben x in nişanlısı x gelince okuturum mesajınızı yazmıştım..o günden sonrada yazmamıştı..

hahahha komediii tavrına bayıldım x gelince okuturumm çok iyi yaaa :)))

hahahha komediii tavrına bayıldım x gelince okuturumm çok iyi yaaa :)))

eşimle bir mesaj için tartışmam,neticede o zaman bile zerre kadar güvenim sarsacak bir şey yapmadı.eşim cevap verme dedi ama,çemkirik bir mesaj atsam,muhtemelen kızın hoşuna gidip tacizlerine devam edecek,bende umursamaz bi mesaj attım,aldı cevabını oturdu yerine..

karşılaştık hemde en olmadık yerdee ,bir gezi turuna katılmıstık orda denk geldım ustelık 2 mizde baska sehırlerde yasamamıza ragmen baska bir ilde karşılastık,hiç bir şey olmadı duygum yoktu geldı gectı amaan :)

ben olsam hemen trip moduna girerim kıskançlıktan o yüzzden hep böyle hatunları tebrik etmişimdir :))

tavrınıza bayıldım

süpersiniz, tebrik ediyorum
ben kesin parmaklarımı saçına dolamış bir vaziyette çemkiriyor olurdum

ben olsam hemen trip moduna girerim kıskançlıktan o yüzzden hep böyle hatunları tebrik etmişimdir :))

eşime tripi sadece kaynanamlar konusunda atarım aslında kişilik meselesi deil bu,karşıdaki insanı okumak meselesi,ben ordaki amacı o kızın gözlerinde ve mesajında okudum,eşimin bunda ne suçu var dimi..

tavrınıza bayıldım

aslında yapı olarak çok aceleci biriyimdir.düşünmeden konuşup çok pişman olmuşluğum vardır ama dediğim gibi ben o zamanda,şimdide eşimin parmağını oynatmasından ne demek istediğini anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…