evet karşılaştım yanında sevgiliside vardı,beni farketti zaten kalabalık bi arkadaş grubuyla beraberdik.sürekli bana baktı o ne hissetti bilemem ama ben bi şey hissetmedim.sadece kızın boyu benden kısa,basenleri benden geniş diye sevindim
eşimle yeni nişanlıyken eski mahallemdeki bi arkadaşımın düğününe gitmiştik,eşimle su almaya çıkarken,eşim bi anda afalladı ne oldu dedim,bi şey diyemedi,karşıdan alımlı seksüü bir hatun geldi (eşimin eski sevgilisi) aaa x merhaba diyip eşimi öptü (kız çok güzel di ne yalan söyleyeyim) banada burnunu kıvırarak merhaba dedi.eşim bizi tanıştırdı,tanıştırırken de nişanlım demedi,buda sevdiğim kadın diyerek tanıştırdı niyeyse,o kız bana ezilecek bir böcek gibi baktı o an..
o zaman çok üzülmüştüm o kız benden güzel diye ama benim herife çaktırmamıştım.şimdi arkadaş ortamında anlatır güleriz.
ha bu arada kız gelip eşime ya arkadaşım yok dans edelimmi demişti,banada dönüp izin verirsen tabii dedi,eşim bana laf ettirmeden ne münasebet,seninle neden dans edeyim ki demişti..
Helal olsun esini cok takdir ettim bazi kizlar suluk gibi yapisiyorlar, eski sevgilisin sonucunda hareketlerini yerini bil dimi ama.. bide gelmis dans edelimmi demis yuhKizz niye senden guzel olsun senin esin senin ic dis guzelligini seni sen oldugun icin begenmiste almis hehe o kiza anca uzaktan bakmak duser :)
eşim harika bir insandır.o zamanda senin bu duruma düşürdüğüm için özür dilerim istersen gidelim demişti.tabi ben başka birinin keyfimi kaçırmasına pabuç bırakacak biri olmadığım için yok ya ne gitmesi demiştim.
kız bizim arka masamıza oturdu düşün .tabii eski mahalle olunca gelen herkes tebrik etti bizi,eşimde sürekli bana sarılarak oturunca muhtemelen kıskançlık yapıp canımı acıtmak istedi.eşiminde dediği gibi karakteri basit biri olduğu için terkettim onu,acısını çıkarmak için gelip bize huzursuzluk vermek istedi,seni sevdimya onu kıskanıyor demişti..
dediğim gibi şimdi güler geçeriz..ha bide eşim halen bekarlık hattını kullanıyor,eşime mesaj atmıştı düğünden sonra,uzun zaman oldu seni özlemişim diyeben de , merhaba ben x in nişanlısı x gelince okuturum mesajınızı yazmıştım..o günden sonrada yazmamıştı..
hahahha komediii tavrına bayıldım x gelince okuturumm çok iyi yaaa :)))
meraba kızlar ayrıldıgınız eski sevgiliniz nişanlınız eski eşiniz yada küs olduğunuz yakın bi dostunuzla herhangi bi yerde aylar , yıllar sonra karşılaştıgınızda ne gibi sonuçlarla karşılaştınız yada hiç birşey görmemiş olmamış gibi hayatınıza devam mı ettiniz..yada herşeye yeniden başladıgınız oldu mu ?
eşimle bir mesaj için tartışmam,neticede o zaman bile zerre kadar güvenim sarsacak bir şey yapmadı.eşim cevap verme dedi ama,çemkirik bir mesaj atsam,muhtemelen kızın hoşuna gidip tacizlerine devam edecek,bende umursamaz bi mesaj attım,aldı cevabını oturdu yerine..
eşimle bir mesaj için tartışmam,neticede o zaman bile zerre kadar güvenim sarsacak bir şey yapmadı.eşim cevap verme dedi ama,çemkirik bir mesaj atsam,muhtemelen kızın hoşuna gidip tacizlerine devam edecek,bende umursamaz bi mesaj attım,aldı cevabını oturdu yerine..
ben olsam hemen trip moduna girerim kıskançlıktan o yüzzden hep böyle hatunları tebrik etmişimdir :))
tavrınıza bayıldım