Aylar Sonra Gelen Mesaj

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
Canlarim hepinize selamlar,
Bi onceki konumda 1 aylik bi flortüm oldugunu sonra nedensiz gittigini bi aciklama yapma geregi bile duymadigindan ayrintili bahsetmistim
Aradan 2 buçuk ay gectikten sonra onu rüyamda gördüğüm gecenin sabahi ansizin mesaj atti gunaydin nasılsın diye 3 gun boyunca konustuk gordugum ruyayi anlattim neler yaptigimi vs sordu muhabbet icin istekli oldugu belliydi yani beni hic düşündün mu son zamanlar diye sordu evet dedim ben ona sordum o da evet düşündüm dedi
3 gun konustuk 2 gun yogun olacagini soyledi ondan sonra yazmadi daha aradan 3 gun gecti yazmadi daha
Demem o ki sizce bu sefer ben mesaj atip aklimdaki tüm soru isaretlerini sormali miyim yoksa hic bisey yapmamali miyim
NOT: ona karşı bos degilim

GÜNCELLEME:
Dün akşam ona mesaj attım ilk başta hal hatır faslı geçti sonrası şu şekilde geçti diyalog halinde yazayım
Ben: ben niye gittiğini bilmiyorum bişey söyleme gereği bile duymadın
O: Canım bana pek açılmadın bizi ben yaşadım
Ben: Gerçekten tek sebep bu mu?
O: Evet başka ne olabilir ki
Ben: Bunu bana söyleme gereği niye duymadın
O: Bunu zamanında bi kaç kez diile getirdim canım
Ben: Ne bekliyodun peki
O: Daha açık hissettiğini hissettirmedin ki bana canım
Ben: Duygularını çok belli eden biri değilim kabul ediyorum ama seni yeni yeni tanırken hissettiğimi hissettiremezdim. Ayrıca senin duygularini ben tam hissetseydim benim duygularım da kendiliğinden gelisirdi

Bu şekilde geçti o 2 gün yazmama konusunu o gün konuşmada seni görmek istedim foto göndermedin dedi ona bozulmuş
Bu sabahta normal günaydın mesajı attı
Şimdilik bu şekilde bakalım
Sizce bu işin sonu nereye gider?

Son düzenleme:
Bence yazmayın irtibatı kesin. Çünkü bakıyo ki ben her gidip geldiğimde bana yok diyemiyo. Ve bu gidip gelmeleri devam eder. Sonunda üzülen siz olursunuz !
Ya benim amacimda iste aklimdakileri sormak cunku aylarca dusundum durdum ben icimdekileri diyim herseyi netlestirim birazda o düşünsün istiyorum zaten verecegi cevaba gore netlesir hersey

Ya benim amacimda iste aklimdakileri sormak cunku aylarca dusundum durdum ben icimdekileri diyim herseyi netlestirim birazda o düşünsün istiyorum zaten verecegi cevaba gore netlesir hersey
Kendiniz bilirsiniz ama pek tatmin edici cevaplar alamazsınız gibime geliyor. Zaten siz sormadan onun kendisinin anlatması lazımdi

Canlarim hepinize selamlar,
Bi onceki konumda 1 aylik bi flortüm oldugunu sonra nedensiz gittigini bi aciklama yapma geregi bile duymadigindan ayrintili bahsetmistim
Aradan 2 buçuk ay gectikten sonra onu rüyamda gördüğüm gecenin sabahi ansizin mesaj atti gunaydin nasılsın diye 3 gun boyunca konustuk gordugum ruyayi anlattim neler yaptigimi vs sordu muhabbet icin istekli oldugu belliydi yani beni hic düşündün mu son zamanlar diye sordu evet dedim ben ona sordum o da evet düşündüm dedi
3 gun konustuk 2 gun yogun olacagini soyledi ondan sonra yazmadi daha aradan 3 gun gecti yazmadi daha
Demem o ki sizce bu sefer ben mesaj atip aklimdaki tüm soru isaretlerini sormali miyim yoksa hic bisey yapmamali miyim
NOT: ona karşı bos degilim

Sen hic yazmiyor musun? Mesajlarini mi cevapsiz birakiyor anlamadim.

Sebepsiz gitmedi ki, diğer kızla meşguldü.
Ondan ayrılınca boş kalmamak için size döndü.
Ama sanırım hata yaptım falan demesini bekliyorsunuz,derse de hemen inanıp kendi çapınızda mutlu olacaksınız.
İnsan ne kadar yoğun olursa olsun tuvalete gitmek için 2 saniye selam vs yazabilir. bakın yazmıyor.
Kendi hayatınızın gidişatını dandik karşı cinse bırakmaya bayılıyorsunuz.

Ya ben zor zamanlar gecirdim oyle hesap soracak modum yoktu mesaj atti cevap verdim konustuk baya. Bu konusmadigimiz zamanda brn ona hicnmesaj atmadim ilk mesaji hel o atti yani

Belki adam diyordur bu kiz isteseydi atardi mesaj.Hesap sormak degil ne bileyim ilgin varsa niye konusmuyirsun adamla sanki zorla konusuyor iplemiyor gibisin.

Biten iliskim dediginde o hic yazmadigi icin kendi kendine mi bitti yoksa?

X