• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aykut mısırlıoğluna karın germe yada başka ameliyat yaptıran varmı?

ASYAM3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
31
0
86
İstanbul
Selam arkadaşlar
Dr.Aykut Mısırlıoğluna acaba ameliyat olan varmı?
Bir arkadaşımın tanıdığı 5,6 kişi burun ameliyatı olmuş fakat karın germe olana rastlayamadım.acaba nasıl bir doktor bilen varsa lütfen fikir versin

Selam arkadaşlar
Bir arkadaşımın tanıdığı 5,6 kişi burun ameliyatı olmuş fakat karın germe olana rastlayamadım.acaba nasıl bir doktor bilen varsa lütfen fikir versin

Canım merhaba temmuzda biri burun estetiği diğeri meme estetiği olmak üzere 2 operasyon geçirdim. Doktorum Aykut Mısırlıoğlıydu. Öncelikle şunu söyliyeyim ilgili bir doktor ve her zaman bana şunu söyledi beğenmezsen içine sinmezse unutma ben her zaman senin yanındayım, haledilmeyecek hiçbir şey yoktur. Ama şuan geçrdiğim 2 operasyondan da çok memnunum. Bi sorum olduğunda anında cevaplıyor ve hep açıklamalarını yaparak anlatıyor.
Ben tavsiye ederim ama karın germe konusunda hiç bir bilgim yok ona güvence veremem.

Canım merhaba temmuzda biri burun estetiği diğeri meme estetiği olmak üzere 2 operasyon geçirdim. Doktorum Aykut Mısırlıoğlıydu. Öncelikle şunu söyliyeyim ilgili bir doktor ve her zaman bana şunu söyledi beğenmezsen içine sinmezse unutma ben her zaman senin yanındayım, haledilmeyecek hiçbir şey yoktur. Ama şuan geçrdiğim 2 operasyondan da çok memnunum. Bi sorum olduğunda anında cevaplıyor ve hep açıklamalarını yaparak anlatıyor.
Ben tavsiye ederim ama karın germe konusunda hiç bir bilgim yok ona güvence veremem.

Merhaba,
Bu sitede ilk mesajım. Uzun zamandır göğüs büyütme operasyonu düşünüyordum ama emin olmamıştım. Artık eminim kesin istiyorum. Barış Çakır ya da Naci bey var ismini çok duyduğum ancak 6000-7000 tl benim için biraz fazla. Tabi en önemlisi doktorun iyi olması ve kullanılan marka da mühim. Aykut beyin muayenehanesi nerede ve ameliyatı nerede yapıyor? Ameliyattan kaç gün sonra işe dönebilirim,malum sadece bir kaç gün rapor alabilirim. ve ne kadar süre şu babaanne sütyeni dediklerinizden takmam gerekecek?:)) Ayrıca meme estetiği kaç liraya maloldu Aykut Beyle?

Selam arkadaşlar

Ocak ayında karın germe ameliyatı oldum.Uzun zamandır kafama taktığım birşeydi.Yaklaşık 1 ay oldu şuan halimden çok memnunum.Sadece ilk 5-6 gün bir hayli zor geçiyor.Kambur yürüyorsunuz buda sırt ağrısı yapabiliyor.İlgili bir doktor sorularınızı her konuda detaylı cevaplıyor.

Merhaba tututu, Ben de Aykut Beye burun ameliyatı olmayı düşünüyorum, yardımcı olursan çok sevinirim...

Öncelikle ben ilk defa bir ameliyat olacağım o yüzden çok heyecanlıyım biraz da tırsıyorum tabii :)

Aykut Bey, sıcakkanlı, ilgili birisi mi? Bence bu çok önemli sonuçta moralli olmak cesareti de beraberinde getirir.

Ben genel anestezi olmak istemiyorum o yüzden de lokal anestezi + sedasyon yöntemiyle olmayı düşünüyorum, sen de mi bu şekilde oldun?

Bir de ben ameliyattan çok önceki süreçten korkuyorum yani hastaneye gittiğimde aşırı heyecan yaparım ameliyat günü kesin... Gider gitmez sakinleştirici veriyorlar mı ve ne kadar etki ediyor :)

Yardımcı olabilirsen çoooookk sevinirim, şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Ben tanıyorum canım.Nedir öğrenmek istediğin cevaplıyabilirim

elenni' cim bende çok yakında karın gerdirme ve meme küçültme olacam aykut beye kilomda var kilolu olunca karın derdirme ameliyatı çok zor oluyormu (boyum 163-90 kğ) bayağı koruyorum cevaplarsan çok sevinirim...

Aykut bey harika bir dr cok ilgili ve işinde cok iyi 🏵🏵🏵Tavsiye ederim

Aykut bey lip lift işlemi de yaptığını söyledi randevu aldım ama hiç ilgili paylaşımları bulunmuyor acaba daha önceler yaptı mı bilen var mı deneme tahtası olmak istemiyorum da :( ?

Back