Ayip mi olur?

Ben bi kere komşunun tabağını 6 ay falan beklettim Unuttum napim o da hatırlatmadı
Unutmuştur büyük ihtimal, söyle bişey olmaz.

6 ay bekletmek de süpermiş
umutmuştur muhtemelen, ya da içi dolu vereyim diye kendini kasıyordur. 5 tane tabak hangi birinin içini dolduracak bilemedim. yoksa ne yapsın benim üç kuruşluk kaseleri

eşine böle bişeyi söleme,erekelr farklı düşünüyor,bak benım bazı komşular kapıda bekler boşaltda ver der,ve çok doğru bulurum,ama ben yapamıyorum,taşınanlarla neler gitti,ben milletin eşyasına asla yer bulamam kapının ağzında tutarım,bu mıllet neden vermez anlamam,ayıp dğeil,benden gelip isteseler memnun olurum,

6 ay bekletmek de süpermiş
umutmuştur muhtemelen, ya da içi dolu vereyim diye kendini kasıyordur. 5 tane tabak hangi birinin içini dolduracak bilemedim. yoksa ne yapsın benim üç kuruşluk kaseleri
O ara dersaneye gidiyodum, eve pek vakit ayıramadım Temizlik sırasında mutfak dolabında görünce çok utandım kendimden
Aynen, ben unutmuştur diyorum

normalde ben de tabağımı alıp gelmeyi tercih ederim. ama bu boşaltılabilecek türde değildi. yani ancak yiyerek boşaltabilirler.
dediğin gibi ben de birinden tabak gelse onu ortalığa koyarım ki hemen götürüp verebileyim. ille de içi dolu gitsin diye bir sıkıntıya da girmem. yapabilirsem yaparım, yoksa boş götürürüm ne var ki bunda değil mi?

Ahahahahaha delikten kontrol edin :) gelince hemencik isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…