• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayıp mı oldu zor durumda kaldim :(

Selam bayanlar
Bugün yemek siparişi verdim temizlik yapiyorum diye evde oğlumla ben vardim

Sipariş geldi o anda ben balkondaydim oglum parasini vermiş 50 tl vardı.
Sipariş 31 tl tutmuştu oglum para üstünü almamış.
Bende neden para üstünü almadığını sordum adam vermedi dedi. Oglum niye istemedin dedim ben almadim dedi.

Bende tekrar sipariş verdiğim yeri aradim paranin üstünü neden vermemiş getiren kişi diyerek. Siparişi getiren oglunuz almadi hemen getiriyorum dedi çok utandim.
Öyle 15 20 liraya tenezzül edip arkasına düşen birisi degilim zaten.
10 dk sonra adam geldi belliki iş yerinden uyarmislar hanimefendi buyrun paranizi dedi.
Öyle çok utandimki hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş hakkinizi helal edin lutfen dedim adam hayir olmaz alin dedi elime bıraktı gitti.

Kendime kiziyorum neden aradım diye.

Ben bir daha ordan sipariş te veremem nasil yapacam gidip konuşayımmı yoksa böyle kalsınmı ?

Hakkimda ne düşünmüştür getiren kişi ne kadar cimri demiştir kesin .

Acaba kızdılar mı neden para üstünü vermedin diye ?

Bi çıkar yol bulamadım size sormak istedim.
Arkadaşım kendine gelir misin??? 20 lira önemli değilse 11 liraya versinler onlar sana? Ya da 20 liram eksik gönderir misiniz de bakalım tamam diyip siparişini yolluyorlar mı? Vallahi bazen öyle bi saçmalıyosunuz ki. İnsanlar bir liraya ekmek bulaamazken 20 liranın peşine düşmeyi ayıplamak ne demek?

Ayrıca adamın işine gelmiş çocuk istemedi diyip gitmek. Anneni ya da babanı çağırır mısın demediği için o utansın bi zahmet.

Söyledim adam gelince ama adam yüzüme bile bakmadi lütfen paranizi alirmisiniz dedi hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş heralde dedim böyle oldu işte
Ooo bide yüzüne bakmadı öyle mi? Ben olsam hem suçlu hem güçlü müsün diye bi daha sarardım. Bi ben mi işimi titizlenip yapıyorum anlamadım ki. Vallahi kimseye kötülük etmiyorım. Çünkü eğer onlar olmazsa bana ihtiyac olmaz. Ben müşterilere iyi davranmak için varım. İstisnasız hepsine üstelik. Sarkıntılık edenler hariç..

Ooo bide yüzüne bakmadı öyle mi? Ben olsam hem suçlu hem güçlü müsün diye bi daha sarardım. Bi ben mi işimi titizlenip yapıyorum anlamadım ki. Vallahi kimseye kötülük etmiyorım. Çünkü eğer onlar olmazsa bana ihtiyac olmaz. Ben müşterilere iyi davranmak için varım. İstisnasız hepsine üstelik. Sarkıntılık edenler hariç..
Ya bende işte anlamadim nasil böyle gelişti bu olay
Tabikide bakkal bile 10 kuruş eksik paraya bi ekmek bile vermiyo haklisiniz aramam iyi olmuş o zaman

Vazgectim yarin gideyim konuşayım durumu anlatiyim diyordum bu yorumdan sonra fikrim değişti içime ferahlattiniz teşekkür ederim

ordan sipariş verin. yoksa o adamdan dolayı vermediğinizi düşünür patronları. üstüne adamcağızın. azar bile işitmiştir belki 10-15 tl fazladan kazndım diye sevinirken. sipariş verin ordan

Oglunuz almadiysa adam da bahsis sanmistir.Ama keske arayip beyefendi oglum parayi almamis siz bize 19 tllik yemek yollayin deseydiniz adamda mahcup olmazmis :/ Ama arayin bence oglumun hatasi kusura bakmayin diyin..Ama 19 tlde az degil yani haklisiniz geri istemekle

Vazgectim yarin gideyim konuşayım durumu anlatiyim diyordum bu yorumdan sonra fikrim değişti içime ferahlattiniz teşekkür ederim
Sakın konuşma. Ne ayıp. Yahu taksi bile 4 liradan tarife açıp beklerken bile taksimetre işleterek her adıma para almasına rağmen beğenmediği mesafeye götürmüyo. Oh olsun iyi yapmışsınız. Bide yüzüme bakmadan alın şunu diycek öyle mi?

Back
X