• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayıp mı oldu zor durumda kaldim :(

Söyledim adam gelince ama adam yüzüme bile bakmadi lütfen paranizi alirmisiniz dedi hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş heralde dedim böyle oldu işte
Adamın iş yerini arayıp para üstünü vermemiş demişsiniz, kapıya gelince kalsın demişsiniz. Adam gurur yapmakta haklı. Eğer başının derde gireceğinden korkuyorsanız iş yerini arayıp suçu oğlunuza atın. Oğlum para üstünü almayı unutmuş deyin. Şikayetçi olmadığınızı özellikle belirtin. İleride oğlunuzun bayramlarda küçüklere el öptürmesini engelleyin. :KK45:

Ya abla oluyor oyle seyler.. Merak etme cocuk bilememistir diye anlamislardir zaten.. Sen hicbir sey söyleme...
Bilgecem bende adam zor durumda kalmasin diye konusayimmi olurya sonuçta şikayet ettim işten felan cikarmasinlar adamı

çocugunuz biliyormuydu 31 tl tuttugunu ? parayı verip kapıyı kapatmışsa adam nasıl versin paranın üstünü bence de çocugunuza inanıp koca adamı rezilde etmiş olabilirsiniz keşke hiç aramasaydınız ama artık olan olmuş tekrar konuyu açmanın luzumu yok bence.

Ablacığım utanacak bir şey yok, çocuk bu sonuçta o an dalabilir. Istekle mi parayı uzatıyor zaten "oğlunuz istemedi" demek çok saçma bence. Çocuk uzatılan paraya "abi verme" demez ki. Bahşiş vermek için abes bir rakam bence o fiyat, o yüzden utanmana sıkılmana gerek yok çekinmeden ordan siparişini vermeye devam et, kimbilir kimler ne sorun çıkartıyorlardır seni hatırlamazlar bile için rahat olsun. :KK15:

Ablacığım utanacak bir şey yok, çocuk bu sonuçta o an dalabilir. Istekle mi parayı uzatıyor zaten "oğlunuz istemedi" demek çok saçma bence. Çocuk uzatılan paraya "abi verme" demez ki. Bahşiş vermek için abes bir rakam bence o fiyat, o yüzden utanmana sıkılmana gerek yok çekinmeden ordan siparişini vermeye devam et, kimbilir kimler ne sorun çıkartıyorlardır seni hatırlamazlar bile için rahat olsun. :KK15:
Teşekkür ederim canım

Adamların bu olayı senin kadar kafalarına taktıklarını sanmıyorum, gün içinde neler neler yaşıyorlar herşeyi kafaya taksalar ohooo.

Sizin yaptığınız doğrudur kim olsa bunu yapardı..

çocugunuz biliyormuydu 31 tl tuttugunu ? parayı verip kapıyı kapatmışsa adam nasıl versin paranın üstünü bence de çocugunuza inanıp koca adamı rezilde etmiş olabilirsiniz keşke hiç aramasaydınız ama artık olan olmuş tekrar konuyu açmanın luzumu yok bence.
Evet suç bende aramamaliydim adamin surati yerdeydi verirken ne kadar kabul etmesemde israrla verdi parayı

Adamların bu olayı senin kadar kafalarına taktıklarını sanmıyorum, gün içinde neler neler yaşıyorlar herşeyi kafaya taksalar ohooo.

Sizin yaptığınız doğrudur kim olsa bunu yapardı..
Yani haklisin bu konuda ama içim rahat etmedi yinede

Bilgecem bende adam zor durumda kalmasin diye konusayimmi olurya sonuçta şikayet ettim işten felan cikarmasinlar adamı

Yok cikartmazlar abla sen merak etme. Bizim isimizde yemek uzerine oldugu icin biliyorum. Elemani isten cikarmazlar. Zaten zor bulunuyor eleman.. O yuzden rahat ol sen.

Selam bayanlar
Bugün yemek siparişi verdim temizlik yapiyorum diye evde oğlumla ben vardim

Sipariş geldi o anda ben balkondaydim oglum parasini vermiş 50 tl vardı.
Sipariş 31 tl tutmuştu oglum para üstünü almamış.
Bende neden para üstünü almadığını sordum adam vermedi dedi. Oglum niye istemedin dedim ben almadim dedi.

Bende tekrar sipariş verdiğim yeri aradim paranin üstünü neden vermemiş getiren kişi diyerek. Siparişi getiren oglunuz almadi hemen getiriyorum dedi çok utandim.
Öyle 15 20 liraya tenezzül edip arkasına düşen birisi degilim zaten.
10 dk sonra adam geldi belliki iş yerinden uyarmislar hanimefendi buyrun paranizi dedi.
Öyle çok utandimki hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş hakkinizi helal edin lutfen dedim adam hayir olmaz alin dedi elime bıraktı gitti.

Kendime kiziyorum neden aradım diye.

Ben bir daha ordan sipariş te veremem nasil yapacam gidip konuşayımmı yoksa böyle kalsınmı ?

Hakkimda ne düşünmüştür getiren kişi ne kadar cimri demiştir kesin .

Acaba kızdılar mı neden para üstünü vermedin diye ?

Bi çıkar yol bulamadım size sormak istedim.
Yemegi getiren kisi para ustunu ogluna vermis, oglun mu almamis?

Bence bu şekilde bırakın. Eğer konuyu uzatırsanız bu defa da altında başka şeyler ararlar belki adam tehdit etti sizi korkuttu falan sanırlar. İyilik yapayım derken kötü olursunuz. Boş verin.

Selam bayanlar
Bugün yemek siparişi verdim temizlik yapiyorum diye evde oğlumla ben vardim

Sipariş geldi o anda ben balkondaydim oglum parasini vermiş 50 tl vardı.
Sipariş 31 tl tutmuştu oglum para üstünü almamış.
Bende neden para üstünü almadığını sordum adam vermedi dedi. Oglum niye istemedin dedim ben almadim dedi.

Bende tekrar sipariş verdiğim yeri aradim paranin üstünü neden vermemiş getiren kişi diyerek. Siparişi getiren oglunuz almadi hemen getiriyorum dedi çok utandim.
Öyle 15 20 liraya tenezzül edip arkasına düşen birisi degilim zaten.
10 dk sonra adam geldi belliki iş yerinden uyarmislar hanimefendi buyrun paranizi dedi.
Öyle çok utandimki hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş hakkinizi helal edin lutfen dedim adam hayir olmaz alin dedi elime bıraktı gitti.

Kendime kiziyorum neden aradım diye.

Ben bir daha ordan sipariş te veremem nasil yapacam gidip konuşayımmı yoksa böyle kalsınmı ?

Hakkimda ne düşünmüştür getiren kişi ne kadar cimri demiştir kesin .

Acaba kızdılar mı neden para üstünü vermedin diye ?

Bi çıkar yol bulamadım size sormak istedim.
oglunuz neden almamis, orayi anlayamadim. bir de bosverin, para kolay kazanilmiyor, kavga da etmemissiniz, nicin cimri olasiniz.

Yemegi getiren kisi para ustunu ogluna vermis, oglun mu almamis?
Oglum birden açmış kapıyı parada masanın üstündeydi vermiş akli zaten oyunda bilgisayarda anlamamış ne kadar tuttuğunu
Sordum neden almadin diye ben nebileyim kendin alsaydin ozaman dedi sinirlendim onada

Oglum birden açmış kapıyı parada masanın üstündeydi vermiş akli zaten oyunda bilgisayarda anlamamış ne jadar tuttuğunu
Sordum neden almadin diye ben nebileyim kendin alsaydin ozaman dedi sinirlendim onada
Sikma canini, bahsis 10% den 25% e kadar olur. 25% bile cok fazla, 31 tl tutan yemege 19 tl bahsis olmazdi zaten. Bence durumda bir gariplik yok. Arayip istemekte haklisin.

Durumdan çok rahatsız olursan ararsın ve işlerim vardı hemen geri dönüş yapamadım, durum sonradan anlaşıldı bunu belirtmek için aradım dersin ;) Sıkma canını

Durumdan çok rahatsız olursan ararsın ve işlerim vardı hemen geri dönüş yapamadım, durum sonradan anlaşıldı bunu belirtmek için aradım dersin :KK66: Sıkma canını
Bende öyle düşünüyorum yarin gidip bi konuşuyum diyorum cesaretim yok adamla tekrar karsilasmakta istemiyorum

Back
X