Adamın iş yerini arayıp para üstünü vermemiş demişsiniz, kapıya gelince kalsın demişsiniz. Adam gurur yapmakta haklı. Eğer başının derde gireceğinden korkuyorsanız iş yerini arayıp suçu oğlunuza atın. Oğlum para üstünü almayı unutmuş deyin. Şikayetçi olmadığınızı özellikle belirtin. İleride oğlunuzun bayramlarda küçüklere el öptürmesini engelleyin.Söyledim adam gelince ama adam yüzüme bile bakmadi lütfen paranizi alirmisiniz dedi hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş heralde dedim böyle oldu işte
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayıp mı oldu zor durumda kaldim :(
- Konu Sahibi amberin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hmm şimdi anladım, sen çalışan zor durumda kalmıştır diye endişe ediyorsun. Bilemedim ki, off şimdi ben de ikilemde kaldım.Yani gidipte tekrar aciklama yapmama gerek yokmu diyorsun?
Hani bende adama kizdilarsa gidip konusayimmi diye soruyorum?
Bilgecem bende adam zor durumda kalmasin diye konusayimmi olurya sonuçta şikayet ettim işten felan cikarmasinlar adamıYa abla oluyor oyle seyler.. Merak etme cocuk bilememistir diye anlamislardir zaten.. Sen hicbir sey söyleme...
Ablacığım utanacak bir şey yok, çocuk bu sonuçta o an dalabilir. Istekle mi parayı uzatıyor zaten "oğlunuz istemedi" demek çok saçma bence. Çocuk uzatılan paraya "abi verme" demez ki. Bahşiş vermek için abes bir rakam bence o fiyat, o yüzden utanmana sıkılmana gerek yok çekinmeden ordan siparişini vermeye devam et, kimbilir kimler ne sorun çıkartıyorlardır seni hatırlamazlar bile için rahat olsun.
Teşekkür ederim canımAblacığım utanacak bir şey yok, çocuk bu sonuçta o an dalabilir. Istekle mi parayı uzatıyor zaten "oğlunuz istemedi" demek çok saçma bence. Çocuk uzatılan paraya "abi verme" demez ki. Bahşiş vermek için abes bir rakam bence o fiyat, o yüzden utanmana sıkılmana gerek yok çekinmeden ordan siparişini vermeye devam et, kimbilir kimler ne sorun çıkartıyorlardır seni hatırlamazlar bile için rahat olsun.
Evet suç bende aramamaliydim adamin surati yerdeydi verirken ne kadar kabul etmesemde israrla verdi parayıçocugunuz biliyormuydu 31 tl tuttugunu ? parayı verip kapıyı kapatmışsa adam nasıl versin paranın üstünü bence de çocugunuza inanıp koca adamı rezilde etmiş olabilirsiniz keşke hiç aramasaydınız ama artık olan olmuş tekrar konuyu açmanın luzumu yok bence.
Yani haklisin bu konuda ama içim rahat etmedi yinedeAdamların bu olayı senin kadar kafalarına taktıklarını sanmıyorum, gün içinde neler neler yaşıyorlar herşeyi kafaya taksalar ohooo.
Sizin yaptığınız doğrudur kim olsa bunu yapardı..
Bilgecem bende adam zor durumda kalmasin diye konusayimmi olurya sonuçta şikayet ettim işten felan cikarmasinlar adamı
Yok cikartmazlar abla sen merak etme. Bizim isimizde yemek uzerine oldugu icin biliyorum. Elemani isten cikarmazlar. Zaten zor bulunuyor eleman.. O yuzden rahat ol sen.
Yemegi getiren kisi para ustunu ogluna vermis, oglun mu almamis?Selam bayanlar
Bugün yemek siparişi verdim temizlik yapiyorum diye evde oğlumla ben vardim
Sipariş geldi o anda ben balkondaydim oglum parasini vermiş 50 tl vardı.
Sipariş 31 tl tutmuştu oglum para üstünü almamış.
Bende neden para üstünü almadığını sordum adam vermedi dedi. Oglum niye istemedin dedim ben almadim dedi.
Bende tekrar sipariş verdiğim yeri aradim paranin üstünü neden vermemiş getiren kişi diyerek. Siparişi getiren oglunuz almadi hemen getiriyorum dedi çok utandim.
Öyle 15 20 liraya tenezzül edip arkasına düşen birisi degilim zaten.
10 dk sonra adam geldi belliki iş yerinden uyarmislar hanimefendi buyrun paranizi dedi.
Öyle çok utandimki hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş hakkinizi helal edin lutfen dedim adam hayir olmaz alin dedi elime bıraktı gitti.
Kendime kiziyorum neden aradım diye.
Ben bir daha ordan sipariş te veremem nasil yapacam gidip konuşayımmı yoksa böyle kalsınmı ?
Hakkimda ne düşünmüştür getiren kişi ne kadar cimri demiştir kesin .
Acaba kızdılar mı neden para üstünü vermedin diye ?
Bi çıkar yol bulamadım size sormak istedim.
Bence bu şekilde bırakın. Eğer konuyu uzatırsanız bu defa da altında başka şeyler ararlar belki adam tehdit etti sizi korkuttu falan sanırlar. İyilik yapayım derken kötü olursunuz. Boş verin.Bilgecem bende adam zor durumda kalmasin diye konusayimmi olurya sonuçta şikayet ettim işten felan cikarmasinlar adamı
oglunuz neden almamis, orayi anlayamadim. bir de bosverin, para kolay kazanilmiyor, kavga da etmemissiniz, nicin cimri olasiniz.Selam bayanlar
Bugün yemek siparişi verdim temizlik yapiyorum diye evde oğlumla ben vardim
Sipariş geldi o anda ben balkondaydim oglum parasini vermiş 50 tl vardı.
Sipariş 31 tl tutmuştu oglum para üstünü almamış.
Bende neden para üstünü almadığını sordum adam vermedi dedi. Oglum niye istemedin dedim ben almadim dedi.
Bende tekrar sipariş verdiğim yeri aradim paranin üstünü neden vermemiş getiren kişi diyerek. Siparişi getiren oglunuz almadi hemen getiriyorum dedi çok utandim.
Öyle 15 20 liraya tenezzül edip arkasına düşen birisi degilim zaten.
10 dk sonra adam geldi belliki iş yerinden uyarmislar hanimefendi buyrun paranizi dedi.
Öyle çok utandimki hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş hakkinizi helal edin lutfen dedim adam hayir olmaz alin dedi elime bıraktı gitti.
Kendime kiziyorum neden aradım diye.
Ben bir daha ordan sipariş te veremem nasil yapacam gidip konuşayımmı yoksa böyle kalsınmı ?
Hakkimda ne düşünmüştür getiren kişi ne kadar cimri demiştir kesin .
Acaba kızdılar mı neden para üstünü vermedin diye ?
Bi çıkar yol bulamadım size sormak istedim.
Oglum birden açmış kapıyı parada masanın üstündeydi vermiş akli zaten oyunda bilgisayarda anlamamış ne kadar tuttuğunuYemegi getiren kisi para ustunu ogluna vermis, oglun mu almamis?
Sordum neden almadin diye ben nebileyim kendin alsaydin ozaman dedi sinirlendim onada
Sikma canini, bahsis 10% den 25% e kadar olur. 25% bile cok fazla, 31 tl tutan yemege 19 tl bahsis olmazdi zaten. Bence durumda bir gariplik yok. Arayip istemekte haklisin.Oglum birden açmış kapıyı parada masanın üstündeydi vermiş akli zaten oyunda bilgisayarda anlamamış ne jadar tuttuğunu
Sordum neden almadin diye ben nebileyim kendin alsaydin ozaman dedi sinirlendim onada
Çıkamadım işin icinden açıkçası bugun aklimda hep bu konu var19 lira bahşiş in çok olacağını adam bilemezmiydi ki? Bana göre adamın almaması gerek..
Bende öyle düşünüyorum yarin gidip bi konuşuyum diyorum cesaretim yok adamla tekrar karsilasmakta istemiyorumDurumdan çok rahatsız olursan ararsın ve işlerim vardı hemen geri dönüş yapamadım, durum sonradan anlaşıldı bunu belirtmek için aradım dersin Sıkma canını
Bence gitme direkt araBende öyle düşünüyorum yarin gidip bi konuşuyum diyorum cesaretim yok adamla tekrar karsilasmakta istemiyorum