Karşısında çocuğu görünce fırsatçılık yapmış. Bence hiç üzülmeyin. Sonuçta 14 yaşında bir çocuk bu kadar bahşiş vermez hiçbirimiz o kadar zengin değiliz.14 yaşina girdi
Ben adama kizmislarmidir gidip konusayimmi diye sizden fikir istiyorum benim hakkimda düşünmesi önemli değil oglum anlamamış zaten parayi vermiş o kadarsiz hala burda hakkımda ne düşünmüşler derdindesiniz adamın gururu nasıl incinmiştir farkında mısınız ?
bence problem olan budur yani ama tabi dediğim oğlunuzun almadığı durum için geçerli
eğer adam kendi vermemişsse bilemem ama bunu yapacağını sanmıyorum
Valka bilemiycem işte bi yanlış anlaşılma oldu ama.biz de sık sık işyerine söylüyoruz 48 tutuyor mesela 50 veriyoruz tamam
ama 31 liralık siparişe 19 tl bahşiş mi olur adamın da almaması gerekirdi bence,
Ben adama kizmislarmidir gidip konusayimmi diye sizden fikir istiyorum benim hakkimda düşünmesi önemli değil oglum anlamamış zaten parayi vermiş o kadar
Valla bahşiş olarak vermeyi dusunmedim ne yalan söyleyim verirsem bile 1 2 lira ancak veriyorumİyi de o para senin paran niye utanıp sıkılıyorsun ki?
Para kolay kazanılmıyor. Bahşiş olarak falan vermeyi düşündüysen aramaman lazımdı tabi.
Bence gidip konuşulacak bi durum yok, neden gitmeyi düşünüyorsun ki anlamadım. Sen müşterisin hakkın olan parayı aldın, kimsenin rızkına göz dikmedin sonuçta.İçin ferah olsun.Ben adama kizmislarmidir gidip konusayimmi diye sizden fikir istiyorum benim hakkimda düşünmesi önemli değil oglum anlamamış zaten parayi vermiş o kadar
Söyledim adam gelince ama adam yüzüme bile bakmadi lütfen paranizi alirmisiniz dedi hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş heralde dedim böyle oldu işteSizde konuşabilirsiniz oğlum böyle yapmış yanlış anlaşılma olmuş diye anlayış gösterirler.. çok kafanıza takilmışsa eğer konuşun derim aciklayabilirsiniz zaten
Yani gidipte tekrar aciklama yapmama gerek yokmu diyorsun?Bence gidip konuşulacak bi durum yok, neden gitmeyi düşünüyorsun ki anlamadım. Sen müşterisin hakkın olan parayı aldın, kimsenin rızkına göz dikmedin sonuçta.İçin ferah olsun.
Teşekkür ederim harikacim :))Siz söyleyeceğini zı söylemiş siniz o zaman kafanıza takmayn bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?