Ayip mi oldu acaba :(

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
Arkadaşlar meraba.. Bizim sevdigimiz iki kardeş arkadaslar var,biri kiz digeri erkek.. Dün icin onlari yemege davet etmistik iki gün oncesinden.. ben de dün bir sürü hazirlik yaptim falan tam gelmelerine yarim saat kala erkek olan aradi eşimi,amcalarinin kaza yaptigini,durumunun nasil olduğunu bilmediğini,eve gidip bakip sonra bize haber verecegini söyledi bizde sorun degil kaza sonucta falan dedik.. neyse sonra amcasinin durumunun çok kötü olmadığını,ama bütün aile buyuklerinin kendi evlerinde toplandigini gelemeyeceklerini söylediler tamam dedik. Cok acıkmıştık biz yedik esimde tam yayıldı,cocuk aradi abi herkes dağıldı gelelim dedi esimde istemeye istemeye gelin dedi uykusu geldigi için.. neyse geldiler yemek yediler çay içtik falan en son onlar kalkacak gibilerdi ama bisey demediler bi konu hakkinda çocuk baska dilde bi atasözü gibi birsey söyledi,esimde musade istedigini sandi,kalkiyomusunuz dedi.. cocukta yok abi dedi soylediginin anlamini söyledi.. sonra gulduk falan,neyse bikac bisey konustuk,esim dediki gülerek hadi gitmiyomusunuz dedi,arkadaslarda gulerek kalkti gittiler,saat 1 olmustu tabi o sirada geldiklerinde 10:30 du.. yani onlar kalkacaklardi ama" hadi bize musade yada kalkalim" gibi bisey demeden esimin öyle demesi çok ayip oldu bana göre,ben çok utandım.. normalde misafire çok hassasdir,asla böyle bisey yapmaz ama boş mu bulundu anlamadim.. ayip ettin deyincede "ya yok ayip falan degil nolcak " falan dedi bende ustelemedim tartismayalim diye.. ama benim içime dert oldu ya sizce ayipmi oldu?

Ayıp olmuş
Onların 10 bucukta gelmesi ayrı
Eşinizin gitmelerini gözlemesi ayrı ayıp olmuş

Sabah işe gidecek adamın evinde 1 evladlar oturmak ayıp bence

Olmaz bir şey üstüne gitmeyin eşinizin unutun gitsin bu olayı

valla bencede ayıp olmuş...

ama onunda akrabası kaza yapıyor insanlar gitti geleyim falan demeside garip...

hiçç ayıp değil,aradaki samımıyete bakar,onlar 10,30 da gelmeyı ayıp görmemiş,nedne samımıyetten,bence eşinizde gayet iyi yapmış,ama böle başkası için eşinle tartışmamız olman ıyı olmuş,aşkolsun tatlım,boşver,yerım ayıpını,ayrıca ben olsam ağbi yaa yatıcam saat 10 30 derdim,bence eşin yınede ıncelik etmiş...

Onların saat 10.30 da gelmeleri de ayıp cnm ayrıca eşin işe gidecek hala 1 e kadar oturuyorlar hiç üzülme

Teyzem de evde misafir olduğunu unutup misafir odasına dalıp anne hadi yatakları açmıyor muyuz artık geç oldu demişti

Yani daha ayibini yapanı tanıyorum

Gelen kişiye hadi gidin tarzı konuşulmaz tabi ayıp olmuş
O günü idare edip bir daha böyle samimiyet içine girmeseydiniz keşke
Neyse eşinize de yüklenmeyin olan olmuş artık

Aman nasıl bakarsan bak ayıp çift taraflı
Ben amcam hastaysa madem gelemeyeceğimi bildirdim bi daha aynı gün gitmem
10 buçukta gidip kaç ta döneceksin hafta içi kasmam ne kendimi ne milleti
(Bkz. 01:00 e kadar durmuş )

Eşin de zaten istemeye istemeye tamam gelin dlein demiş uykusu geldiğinden
E o halle de her lafı müsaade istedi isteyecekler diye beklemiş
Bilerek veya bilmeyerek belli de etmiş
01o e kadar durmasalar belki duymazlardı

Samimi olduğunuz birileridir diye tahmin ettim o kadar durduklarına göre
Seni bağlayan bişey yok kocan bile tasalanmıyoken

Biz alisigiz aslinda zamansiz misafire,cokta sevdigimiz arkadaslar,eminim onlarda benim hazirligim bosa gitmesin diye dusunup gelmislerdir. Insallah alinammislardir diye dua etmekten baska care yok anlasilan :))

Ben de biraz rahatsiz olurdum esimin bu sekilde soylemesinden, ne kadar samimi olursak olalim. Normalde böyle degilse esiniz farkli bir sebebi olabilir bu sekilde davranmasinin belki

Sizin yaptığınız ayıp falan değil herkes işe gidecek dinlenmesi lazım o saate kadar onların oturması ayıp

Samımıyete gore kımı zaman musade ısteyıp yatmaya gıdıyorum... Aradakı ılıskınıze bağlı bı durum bence..

Aradaki ilişkiyle alakalı. Bizim samimi arkadaşlarımızla aramızda bir diyalog vardır, ev sahibi "siz eve gidince ne yapacaksınız" diye sorar diğerleri "yatıcaz" der ev sahibi "hah işte siz gidince biz de yatıcaz" der... Bazen muhabbete dalıp saatin ayarını kaçırınca ya da kalkma zamanı gelince sırf geyik olsun diye yapıyoruz bunu.

Samimi arkadaşlarınızsa kırılmamışlardır.

Ayıp olmamış boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…