Arkadaşlar meraba.. Bizim sevdigimiz iki kardeş arkadaslar var,biri kiz digeri erkek.. Dün icin onlari yemege davet etmistik iki gün oncesinden.. ben de dün bir sürü hazirlik yaptim falan tam gelmelerine yarim saat kala erkek olan aradi eşimi,amcalarinin kaza yaptigini,durumunun nasil olduğunu bilmediğini,eve gidip bakip sonra bize haber verecegini söyledi bizde sorun degil kaza sonucta falan dedik.. neyse sonra amcasinin durumunun çok kötü olmadığını,ama bütün aile buyuklerinin kendi evlerinde toplandigini gelemeyeceklerini söylediler tamam dedik. Cok acıkmıştık biz yedik esimde tam yayıldı,cocuk aradi abi herkes dağıldı gelelim dedi esimde istemeye istemeye gelin dedi uykusu geldigi için.. neyse geldiler yemek yediler çay içtik falan en son onlar kalkacak gibilerdi ama bisey demediler bi konu hakkinda çocuk baska dilde bi atasözü gibi birsey söyledi,esimde musade istedigini sandi,kalkiyomusunuz dedi.. cocukta yok abi dedi soylediginin anlamini söyledi.. sonra gulduk falan,neyse bikac bisey konustuk,esim dediki gülerek hadi gitmiyomusunuz dedi,arkadaslarda gulerek kalkti gittiler,saat 1 olmustu tabi o sirada geldiklerinde 10:30 du.. yani onlar kalkacaklardi ama" hadi bize musade yada kalkalim" gibi bisey demeden esimin öyle demesi çok ayip oldu bana göre,ben çok utandım.. normalde misafire çok hassasdir,asla böyle bisey yapmaz ama boş mu bulundu anlamadim.. ayip ettin deyincede "ya yok ayip falan degil nolcak " falan dedi bende ustelemedim tartismayalim diye.. ama benim içime dert oldu ya sizce ayipmi oldu?