ayıp etmemiş mi biraz?!

Doğru aslında. En iyisi sessiz sedasız uzaklaşmak galiba değil mi ..
Nasip bu da değilmiş demek ki :KK43:
Aynen tatlım ya ne takıyorsun elin tanımadığın adamını :63: dış görünüşle alakası olmuyor, ne yakışıklı tiplerden teklif aldım ama elektrik alamadım, erkek arkadasım normalde tipim değil ama cok fazla elektrik aldım. Demem o ki sakın çirkinim gibi düşüncelere kapılma, sen seç, seçilmeyi bekleme

E siz de evinize gelmiş misafirin yanında sus pus oturmuşsunuz. Adam ne ilk adımı atacak ki 5 dakikada, bismillah daha. Sıkılmıştır, gitmiştir. Sadece dış görünüş değil, dışa dönük olmamanız ona uymamıştır belki. Bu onu hödük yapmıyor ki. Kadınlar reddedilmeyi hiç hazmedemiyorlar, erkeklerden beterler bu konuda, hemen adamların arkasından verip veriştiriyorlar. Olabilir, beğenmez, vazgeçer, soğur, sevmez... Bunları hazmedin biraz.

Aranızda çekim olmadıysa hiç uzatmaması, başlamadan bitirmesi daha iyi olmuş.

Gorustugunuzde konusucak bsey bulamamssiniz..yani elektrik alamamis demekki.bnu sdece dis gorunus olarak algilama.numarani alip ustune hic aramasaydi bu daha can yakici olurdu..

E siz de evinize gelmiş misafirin yanında sus pus oturmuşsunuz. Adam ne ilk adımı atacak ki 5 dakikada, bismillah daha. Sıkılmıştır, gitmiştir. Sadece dış görünüş değil, dışa dönük olmamanız ona uymamıştır belki. Bu onu hödük yapmıyor ki. Kadınlar reddedilmeyi hiç hazmedemiyorlar, erkeklerden beterler bu konuda, hemen adamların arkasından verip veriştiriyorlar. Olabilir, beğenmez, vazgeçer, soğur, sevmez... Bunları hazmedin biraz.

Aranızda çekim olmadıysa hiç uzatmaması, başlamadan bitirmesi daha iyi olmuş.
O kadar da sus pus değildim canım konuştum biraz aslında. Ama konuyu evliliğe getirmedimdi önce o sorsun istedim.. Haklisin ben begenmeme isinmama gibi haklara sahipsem onun da en doğal hakkı dimi ama ? :)
Ben usulüne az bozuldum. Hemmen kaçarak gittiler evden ya nasıl oldu anlatamam :KK43:
İnanin en begenmedigim talibime bile böyle davranmamistim ben hiç değilse bi iki gün mesajlasmjstim sırf tipini begenmedigimi anlamasin diye başka sebepler öne sürerek olmaz demistim. :KK43:

sende beğenmeyebilirdin görücü usulleri hakikaten çok sıkıntılı her iki taraf içinde belirsiz karşına kim çıkacak bilemiyosun...

sende beğenmeyebilirdin görücü usulleri hakikaten çok sıkıntılı her iki taraf içinde belirsiz karşına kim çıkacak bilemiyosun...
Evet çok sıkıntılı. Ama dedim ya aynı sınıfta okumustuk kısa bi dönem. Yanı önceden tanıdığım biriydi .. Ama beni hatirlamadi yaa :KK70: inanmıyorum cok trajikomik..
İlk kez kendimi rahat hissetmistim tanıdığım çocuk geldi diye ama .. O da fos çıktı.. :KK43:

Evet çok sıkıntılı. Ama dedim ya aynı sınıfta okumustuk kısa bi dönem. Yanı önceden tanıdığım biriydi .. Ama beni hatirlamadi yaa :KK70: inanmıyorum cok trajikomik..
İlk kez kendimi rahat hissetmistim tanıdığım çocuk geldi diye ama .. O da fos çıktı.. :KK43:
keşke söyleseydin konuşmak için bahanen olurdu okul falan derken muhabbet olurdu bazen kitleniyor insan değil mi? neyse şöyle düşün herşeyde vadır bir hayır emin ol kısmetin nerden ne zaman geleceği hiç belli olmuyor...

ya bence tuhaf olmuş görücü usulu çok şahit oldum begenmeyen olduysa en azından aracı olan kişiye söylüyorlardı şu şu sebeplerden istemiyorum diye, bence altında başka bir şey var ya düşünüyor hala ya da ne bilim , her an bır tanışma haberi bile gelebilir şuan belirsizlik durumu var.

Ayıp etmiş...

Ama içten içe istemediği halde görüşüp , seni iyice kendine bağlayıp, sonra sen daha iyilerine layıksın ve sorun sende değil bende konuşması yapmasındansa böyle ayıp etsin. Bak bu kadarı bile gururunu incitmiş, daha fazlası neler yapardı.

Gidiş şekli güzel değil zaten, boşver öylesi belki sana psikolojik olarak yetersiz hissettirebilirdi. Daha usulünce kalkıp gitmeyi bilmeyen birini koca olarak ister miydin cidden kendine?

Çok düşük bir ihtimal acaba o da senin ondan hoşlanmadığını düşünmüş olabilir mi? Kendince buna kanaat getirip, erkeklik gururu yüzünden haber göndermemiş olabilir mi? Öyleyse yine boşver. Her durumda boşver, iki ucu da sakat...

keşke söyleseydin konuşmak için bahanen olurdu okul falan derken muhabbet olurdu bazen kitleniyor insan değil mi? neyse şöyle düşün herşeyde vadır bir hayır emin ol kısmetin nerden ne zaman geleceği hiç belli olmuyor...
Dedim ya demez miyim? Zaten tüm konu aynı sınıfta okuduğunuz üzerine döndü:)
Ama nasip degilmis işte ne yapsam nafile.. Vardır bir hayir canım tabi ki..

Ayıp etmiş...

Ama içten içe istemediği halde görüşüp , seni iyice kendine bağlayıp, sonra sen daha iyilerine layıksın ve sorun sende değil bende konuşması yapmasındansa böyle ayıp etsin. Bak bu kadarı bile gururunu incitmiş, daha fazlası neler yapardı.

Gidiş şekli güzel değil zaten, boşver öylesi belki sana psikolojik olarak yetersiz hissettirebilirdi. Daha usulünce kalkıp gitmeyi bilmeyen birini koca olarak ister miydin cidden kendine?

Çok düşük bir ihtimal acaba o da senin ondan hoşlanmadığını düşünmüş olabilir mi? Kendince buna kanaat getirip, erkeklik gururu yüzünden haber göndermemiş olabilir mi? Öyleyse yine boşver. Her durumda boşver, iki ucu da sakat...
Aynen arkadaşım. sen daha iyilerine layiksin kliselerini daha önce duyduğum ve daha çok canimi acittigi için öyle olmasindansa böyle gitmesini tercih ederim.. Bilemiyorum benim onu begenmedigimi hissetmiş olabilir mi? Ama begenmistim sanki biraz..
Bir de su var ki, zaten gelse de bu şekilde yol yordam bilmeden pat diye gitmekle iyi bir profil cizmediginden hanesine eksi atmış olurdum :)
Nasip herşey.. Begenmeyebilir çok doğal karsiliyorum. Ama üslup olarak öyle davranmasina biraz canım sıkılmıştı kiiii sizin gibi guzel kalpli sanal arkadaşlardan tavsiyeler yorumlar okuyunca gerçekten içim rahatladı :) moralim düzeldi .. Herkese tesekkurlerr iyi ki varsiniz :KK200:En Büyük KK

tipik aklında başkası olan ve anasının zoruyla görücü usuluna zorlanan ve eve gelerek görevi tamamlamış erkek.. burda hata erkek analarında .. ne var yaniii alın işte evlatlarınızın sevdiklerini:KK20:...cnm aynı şey bi arkadaşımın başına geldi..kız da çok güzeldi,o da hep sorguladı ..sonra en başta yazdığım gerçek ortaya çıktı..adamın aklında başkası varsa adriana yı koysan karşısına beğenmez...rahat ol.. bu arada şöyle bir gerçekte olabilir..kendini evlilik meraklısı göstermeyip ağırdan alıp 2-3 gün sonra dönebilir sana. benim başıma geldi şahsen..çok ağırbaşlı bir çocuktu..kişilikleriyle geri dönüşleri doğru orantılı oluyor nedense:KK76: sen kalbini serin tut.. kısmetin dönüp dolaşıp seni bulacak.:KK50:

Biz de eşimle hic tanısmadan önce bir müddet telefonda konuştuk muhabbetimiz uyunca yüz yüze görüştük.Ben ablasini taniyordum numarami istediler verdim öyle yani.Neyse sonrasinda bulustuk ve inan esimi ilk gordugumde hic begenmedim ve elektrik almadim.Aslinda yakisikli bir adam ama niyeyse ilk görüşte çok itici göründü.Biraz sohbetten sonra ayibima geldi ve tekrar gorusmeye karar verdim.Sonrasi malum 8 senelik evliyim.Yani o isler öyle 2 dakikada olmaz.Arkadas yanlış anlamış olayi.Siz önünüze bakin o adamin vardir baska bir derdi...

aman be güzelim takmaaa bosveer begenmediyse begenmedi
sanane bizene giden gitmistir.
rahat ol.
cins bi ortammis zaten
benimde gözümde eniste adayini tutmadi bosveeer
valla bak cok ciddiyim.

X