Ayın sonunu getiremeyen vekiller için yardım kampanyası

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Vekiller için para topladı!
BBP Bolu Milletvekili aday adayı Mahmut Alan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin “Milletvekilleri ay sonunu zor getirir, onu da söyleyeyim” açıklamasını protesto için ilginç bir eyleme imza attı.
Sitene Ekle

DHA

Alan, “Ayın sonunu getiremeyen vekiller için yardım kampanyası. Asgari ücretli sen de bir el at” yazılı pankart açıp milletvekilleri için para topladı.
http://www.milliyet.com.tr/vekiller-icin-para-topladi--gundem-2024768/

valla hıc uatanma arlanmada yok bunnlarda maşşları yetmıyormus soylerken yuzlerınde kızarmıyor o maaş sıze yetmıyorsa asgarı ucretle gecınen halk ne yapsın? bızler ne yapalım? allah ıslah etsın sızı emın

Hahahha bence kesinlikle dalga geciyorlar. Beynim gercek oldugunu algilamyor. Gercek gibi degil :)

sen de bir el at, iyiymiş gerçek sanıp yardım etmeye kalkan asgari ücretliler vardır bence

yuh artık bozdurup bozdurup harcasın emekliler

keşke yalnızca maaşla geçinseler.Ben de desteklerdim maaş zamlarını .
Saatler ,gemiler,yatlar katlar o parayla alınamaz.Maaş çekirdek parası onlar için.Sağlık yedi sülale bedava,en üst emeklilik şimdiden başalmış durumda,telefon ödemez,araba bedava.
Bize düşense Orhan Veli şiiri :

BEDAVA
Bedava yaşıyoruz, bedava;
Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;
Yağmur çamur bedava;
Otomobillerin dışı,
Sinemaların kapısı,
Camekanlar bedava;
Peynir ekmek değil ama
Acı su bedava;
Kelle fiyatına hürriyet,
Esirlik bedava;
Bedava yaşıyoruz, bedava.

Orhan VELİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…