Ayetel Kürsiyi ezberledim :)

Babydustt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
2.116
2.445
333
Bazılarınıza çok acayip gelecek belkide ama ben şuan mutluluktan havalara uçuyorum. Hep ezberlemek istedim ama bir türlü kendimi başka işlerden alamadım. Ygs sınavım yaklaştı biraz yumurta kapıya dayandı olayı oldu fakat sınav bana Ayetel Kürsiyi ezberlemeye yol açtı. Ezberlemek isteyipte durmadan erteleyenler içinde yazmış olmak istedim biraz. 1 saatimi bile almadı ezberlemek. İnanın şuan çok mutluyum.

gerçekten güzel bir haber bu gözün aydın canım sınavında başarılar.

tebrik ederim
ben de kunut dualarını bir türlü ezberleyemiyorum
ya da üstüne düşemüyorum belki de

ayetelkürsiyi her gün okurum hırsız falan için kötülüklerden korunmak için=)yarın ezberlicem inş bende

çok güzel ,Allah herkese ezberlemeyi nasip etsin..her sabah okurum.koruyucu ayet,çok gerekli.evden çıkarken ,evden giden her bir ferdim için arkalarından okurum.

tebrik ederim
ben de kunut dualarını bir türlü ezberleyemiyorum
ya da üstüne düşemüyorum belki de

Bende ezberleyemiyorum deyip durdum bir baktım aslında o kadar da zor değilmiş

ayetelkürsiyi her gün okurum hırsız falan için kötülüklerden korunmak için=)yarın ezberlicem inş bende

çok güzel ,Allah herkese ezberlemeyi nasip etsin..her sabah okurum.koruyucu ayet,çok gerekli.evden çıkarken ,evden giden her bir ferdim için arkalarından okurum.

Çok güçlü bir dua zaten. İnsanın içini bile o kadar rahatlatıyor ki

bir gün üniversite de geceleri cok korktuğunu söyleyen bir arkadaşıma sende uyumadan evvel ayet-el kürsi okusan demiştim de..efendim anlamadım o ne demek demişti..cok şaşırmış ve onun adına cok üzülmüştüm..
senin adına okadar sevindimki gercekten bu muazzam ayetlerı hergün okumanın öyle sevabı var ki..
tebrik ederim.

Cok sevindim canim cok bende 4444 salat-i tefricye yi ezberlemek istiyorum ugrasiyorum ama bi yastan sonra cok zor oluyo umarim bana da bigun nasip olur

her gece yatmadan ve her sabah yataktan kalkmadan mutlaka ayetek kürsi yi okurum herşeyi unutabilirim ama bunu asla unutmam olmazsa olmazlarımdandır.. bu en azı tabiki her sabah işe giderken evden bir yere çıkarken dolmuşa binerken mutlaka okurum gücüne o kadar çok inananıyorum ki Allah herkese inançla okumayı nasip etsin inşallah . . .

Cok sevindim guzel hayirli bir haber insallah bende ezberleyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…