merhabalar
arkadaşlar ben tüp bebek tadavine başlıyorum ve bu yola çıkarken yanımda AYŞE AYDIN'ın 36 haftalık tüp bebek yolculuğunda ikizlerini beklerken yazmış olduğu kitabı var.
bu kitap o kadar içtenlikle yazılmışki tedavi süresince yaşadıklarını bire bir cesurca anlatmış hem bilgi hemde umut dolu bu kitabı herkesin okuması lazım
gerçektende bize yararlı bir kitap inanın okuyunca insan herşeyin üstesinden gelerek tüp bebek tedavisi süresince başarılı olacağına inanıyorum.
okuyanlar varsa bilir okumuyanlarda mutlaka en kısa sürede okumalı....hihoyyythihoyyythihoyyyt
Onu bılmıyorum duymadım ama ayŞe aydının kıtabı tedavı sÜresınce evırıp Çevırıp okuyacaĞım bır kıtap ayrıca bana terapı gıbı gelıyor ve umut verıyor :)))
ben henüz evli değilim fakat geçen gün derya baykalın proğramında izledim bu hanımı.kitabını anlattı biraz ve gerçekten çok ilgimi çekti.bende çikolata kisti var ve belki ilerde benimde başvuracağım bir yol olacağı için alıp okumayı düşünüyorum
bende tüp bebek tedavisine başlıyacağım.inanın bu kitap bana umut oldu.ayşe aydının ayşenin ikizleri diye bir sitesi var.ordanda kendisiyle yazışabiliyoruz.