Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumlarıAydın'da tavsiye edebileceğiniz bir anaokulu var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Eşimin işi nedeniyle AYDIN!a taşınmak zorundayız ve 4 buçuk yaşındaki oğlumu maalesef çok sevdiği okulundan ayırmak zorundayım...
Aydın'da anaokulu tavsiye edebilecek olan varmı?? Lütfeeennn
çocuklarım henüz anaokul aşamasında değiller ama ben de şimdiden araştırmaya başladığım içinaydın merkez için bir iki öneride bulanabilirim.
1. küçük şeyler : özel biraz pahalıymış ama iyi olduğunu duydum.ancak fiyatı konusunda bilgim yok.
2. zübeyde hanım anaokulu : 1,2 titiz arkadasım cocuklarını oraya gönderiyorlar memnun olduklarını söylediler.
3. istiklal anaokulu : bir anda cok populer oldu ama memnun olmayanı çok duydum. sınfları soğukmuş .çocuklarını oradan alıp başka yere vereni çok duydum.
4. zübeyde hanım kız meslek lisesi anaokulu : gidenlerin memnun olduğunu duydum. genelde orda başlayıp sonuna kadar devam ediyorlar. öğretmenlerinin sevgi dolu olduğunu söylüyorlar özellikle kadriye öğretmen.
5.papatya : sürekli kamera sistemi varmış ama galiba pek ilgili değillermiş.
bu arada bunlar yakın çevremden duyduklarım, bizzat kendim gidip araştırmadım.belki fikir edinebilirsin diye yazdım.
tayininiz hayırlı olsun bu arada.
Tavsiyeniz için çook teşekkür ederim... Bende bu arada bir kaç okulu ziyaret ettim... Küçük şeylere ön kayıt yaptırdım fiyatı diğerlerine göre daha iyi ve ortamı hoşumuza gitti sıcak ve sevecen tavırları var.
Kids'e de baktım biraz pahalı çok güzel dizayn edilmiş ama anaokulu olarak biraz soğuk geldi bana ...İleride sizin de ihtiyacınız olacağı için fikriniz olsun diye yazıyorum...
Mimar Sinan mahallesinde tuttuğumuz evin karşısında da bir okul var p.tesi ziyaret edip karar vericez İnşallah doğru seçimi yaparız :))