maviboncukcum ANNESİNİN KUZUCUKLARI:))) Kayıtlı Üye 22 Mart 2013 1.428 15 36 22 Haziran 2015 Konu Sahibi maviboncukcum #1 Mrb arkadaslar gitmedigim doktor kalmadi hicbirinden memnun kalmadim özel doktorum iyiydi m fiyati yüksek geldi aydin kadin dogum hastanesindeki erdel yılmaz nasil bi doktor bilgisi olan varmi acaba ona gitmek istiyorum
Mrb arkadaslar gitmedigim doktor kalmadi hicbirinden memnun kalmadim özel doktorum iyiydi m fiyati yüksek geldi aydin kadin dogum hastanesindeki erdel yılmaz nasil bi doktor bilgisi olan varmi acaba ona gitmek istiyorum
maviboncukcum ANNESİNİN KUZUCUKLARI:))) Kayıtlı Üye 22 Mart 2013 1.428 15 36 2 Temmuz 2015 Konu Sahibi maviboncukcum #2 Kimse yok mu taniyannnnnnn
C cnntuana Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2014 78 32 4 Kasım 2015 Konu Sahibi maviboncukcum #3 iyi günler yazalı baya olmuş ama erdel beye gittiniz mi acaba merak ettim bende gitmeyi düşünüyorum yazarsanız sevinirim.
iyi günler yazalı baya olmuş ama erdel beye gittiniz mi acaba merak ettim bende gitmeyi düşünüyorum yazarsanız sevinirim.
gmzl Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2011 365 243 22 Haziran 2016 Konu Sahibi maviboncukcum #4 Merhaba.. Muhtemelen bebiş büyümüştür bile aydin kadin dogum hastanesi icin önerebileceğiniz biri var mi ?
Merhaba.. Muhtemelen bebiş büyümüştür bile aydin kadin dogum hastanesi icin önerebileceğiniz biri var mi ?
S ssoybas Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2013 12 0 6 Ağustos 2016 Konu Sahibi maviboncukcum #5 gmzl .!.: Merhaba.. Muhtemelen bebiş büyümüştür bile aydin kadin dogum hastanesi icin önerebileceğiniz biri var mi ? Genişletmek için tıkla... Bence Erdel beye gidin hemyi bir hekim hem de hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor
gmzl .!.: Merhaba.. Muhtemelen bebiş büyümüştür bile aydin kadin dogum hastanesi icin önerebileceğiniz biri var mi ? Genişletmek için tıkla... Bence Erdel beye gidin hemyi bir hekim hem de hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor