• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDIN'DA güvenilmez emlakçı

asminreina

dersim62
Pro Üye
5 Temmuz 2010
3.274
1.061
373
Öncelikle yazdığım her cümlenin arkasındayım.
AYDINDA SAHİL EMLAK İLE İŞ YAPMAYIN. KİRALAMA VE SATIN ALMA YAPMAYIN.
O kadar iyi niyetimle gittim ama bana birini getirdi anlastık ki insanın babasına yapmayacağı iyiliği yaptım. Evin satısını verip kredı bnm üzerimden gidecektı ki bunu da emlakçı söyledi. Ödemezse icradan satılır sana bısey olmaz falan dedi.ama oluyo dusuk degere satıldımı ben ödüyorum kalanını.neyse bu emlakçı bide 20.000 tl vazgecen tarafa madde koydu. Adam evi almadı. 1.5 ayda beni oyaladı evi satamadım. Sonrada 1.5 ay daha extra bekledim satmak için.
Hikaye şu ki emlakçı da bunu içinde. Adam öğretmen nişanlı. 3. Evliliği ve kadınında 2. Evliliği olacak. Kadınla gelıp evı begendıler. Kadına evi aldım demiş ama benıde kadınla muhatap etmıyor. Verdıgı taahute uymadı ve belirtılen zamanlarda para vermedi. Nişanlısı da benı arıyo evden çıkın dıye adam aldım evi dediği için. Ben 1 hafta kadını idare ettım baktım amaç farklı. Kadına evi aldım diyıp, bayramda nikah yapıp ,sonrada vazgectıler demek.bende kadını aradım anlattım. Ayrıldılar.
Benı maddı anlamda cok zora soktu. Sonrada adamın uçan kuşa borcu var bıze 20.000 de vermedi. İkisinede hakkımı helal etmiyorum. Ama banada ıyı ders oldu.
Sonrada evımı poyraz emlak sattı. Gerçekten işini iyi yapan iki güzel insan. Çakallık peşinde değiller. Acılıyetten dolayı evi bir sürü emlakçıya verdım ama içlerınde sizlerinde güvenebilceğiniz ve gercekten sizin isteklerinizi karşılayacak olanları yazıyorum. Bu kişilerle sorun yaşamazsınız.
POYRAZ EMLAK
SD GAYRİMENKUL
TRALLES EMLAK
UYSAL EMLAK

Eğer sözleşme yaptıysanız sözleşmede vazgeçen taraf 20.000 tl ödeyecek şeklinde madde koyulduysa ve alıcının da imzası varsa bu sözleşmeyle yasal işlem başlatabilirsiniz

Eğer sözleşme yaptıysanız sözleşmede vazgeçen taraf 20.000 tl ödeyecek şeklinde madde koyulduysa ve alıcının da imzası varsa bu sözleşmeyle yasal işlem başlatabilirsiniz
Evet başlatırımda kuyrukta bekleyen o kadar çok kişi var ki bana sıra gelmez. Yasal işlemde 1600 tl. Adamın kuyumcu, beyaz eşyacı gibi herkese borcu var. O yüzden uğraşmadım ama allah var çok da zora düştüm.

Back
X