Almanyada kaliyorum ama nasip olursa bu Eylül'de Aydinda evlenmeyi düsünüyoruz. Simdi Internette aradim, aradim, bi salon bulamadim yaa
Sizin bildiginiz güzel, modern salonlar var mir? Tavsiye edeceginiz?
Aydın'da bir süre yasadım burnumdan geldi.. gidin İzmir gibi güzel şahirde evlenin... mutluluklar..
He bu arada modern bı yer demıssın aydın da modern bı yer bulamassın kii?? ben merkezınde kaldım kaldıgıma kalacagıma bın pısman oldm... psıkolojım bozuldu kucuck bı yer... alternatıflerını aydın dısında degerlendır derım...
sbaran arkadaşım aydını o kadar kötülemendeki amaç ne anlamdım yani.aydın gayet şirin bi şehir cennet gibide bi yer .düğün mekanı arayan arkadaşım anemon otelde düğün yapabilirsin o merkezde.istersen kuşadasındaki otellerlede görüşebilirsin.
aydın arkadaşın dediği gibi küçük bi yer ama kaldığına kalacağına pişman olunacak bi yer değil.gelip görmeni tavsiye ederim.izmirde çok yakındır aydına orayıda değerlendirebilirsin.daha çok yer var izmirde canım.
Almanyada kaliyorum ama nasip olursa bu Eylül'de Aydinda evlenmeyi düsünüyoruz. Simdi Internette aradim, aradim, bi salon bulamadim yaa
Sizin bildiginiz güzel, modern salonlar var mir? Tavsiye edeceginiz?