• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDIN-NAZİLLİ'de yaşayan yada gidip gören var mııı ? :/

zelall

Kafam SéninLé GüzéL Pa$am
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
250
0
26
Diğer
selam kızlar aydını vermeyi düşünüyorum puanımda sıralamamda yetiyor yazarsam kesin gelecek yani.
fakat aydının iktisadi idari bilimler fakültesi nazillide küçük bir yer olduğunu duydum ama orası hakkında hiç fikrim yok bilen giden varsa yardımcı olabilirmi banaaa ..

öncelikle tebrik ederim...
ben nazilliye gittim hatta bir arkadaşım isabeyli kampüsünde okuyor okulunu falan da gördüm baya küçük bir yer kasaba gibi ama insanları falan çok sıcak kanlılar arkadaşım her zaman yardımcı olduklarını söyler. çok büyük umutlarla gitme hayal kırıklığı yaşayabilirsin ama çok da gözün korkmasın , bence çok şirin bir yer şimdiden hayırlı olsun..

öncelikle tebrik ederim...
ben nazilliye gittim hatta bir arkadaşım isabeyli kampüsünde okuyor okulunu falan da gördüm baya küçük bir yer kasaba gibi ama insanları falan çok sıcak kanlılar arkadaşım her zaman yardımcı olduklarını söyler. çok büyük umutlarla gitme hayal kırıklığı yaşayabilirsin ama çok da gözün korkmasın , bence çok şirin bir yer şimdiden hayırlı olsun..

sağol canım.
ben zaten tuncelide yaşıyorum yani pek sorun yaşamam küçük diye burasıda küçük çünkü.
insanlarını ortamı merak ediyorum en çokta birde sosyal aktivite imkanı varmı denize yakınmı canım bana biraz bilgi verirsen çok sevinirim

Nazillide deniz yok canım. Benim en yakın arkadaşım nazillili. Orayı çok seviyor. Ilık bir iklimi var ve küçük bir yer.

sağol canım.
ben zaten tuncelide yaşıyorum yani pek sorun yaşamam küçük diye burasıda küçük çünkü.
insanlarını ortamı merak ediyorum en çokta birde sosyal aktivite imkanı varmı denize yakınmı canım bana biraz bilgi verirsen çok sevinirim

hemseımsın:)
nazıllı ılce olmasına ragmen aydından daha gelısmıs bır yer dıyebılırım.
ınsanları ıyıdır sıcakkanlıdır.
nazıllıden aydına gelıp , aydındanda kuşadasına gecmen lazım denız ıcın buda sana asagı yukarı 2-3 saat otobusle.
ama buranın ıklımı guzel arkasdasın dedıgı gıbı..2-3 ay klıma ıle ısınıyoruz yanı cok soguk olmuyo

Benim bir tanıdığım oradan mezundu onun zamanında yeni okul falan yapılmış sanırım biraz merkez dışındaymış ama kötü bir tarafını hiç anlatmadı. Umarım hayırlısı olur hakkında.

Back