Aydın- Kuşadası -Söke kadın doğum uzmanı tavsiyesi olan?

Slm sayfayi açalı baya olmuş bende kusadasinda yaşıyorum söke de kadın doqum doktoru arıyorum 5 aylık qebeyim acaba siz buldunuz mu

Maalesef yok... Kuşadasında yaşayan biri olarak memleketimde doğru düzgün kadın doğum doktoru olmayışından müzdaribim

[="mutluluqa azzaman, post: 41786673, member: 692415"]Slm sayfayi açalı baya olmuş bende kusadasinda yaşıyorum söke de kadın doqum doktoru arıyorum 5 aylık qebeyim acaba siz buldunuz mu[/QUOTE]

Merabalar sokede doktor buldunuz mu oraya tasinacagim 5 aylik hamileyim hangi doktora gidiyorsunuz

Konuyu şimdi gördüm, biraz geç oldu, belkide doğurmuşsunudur, sökede egemed de Üzeyir kalkan ı tavsiye ederim. Kuşadasında ise kesinlikle ismail Hakkı Yağan derim. Saydam da çalışıyor, orada doğum yapılamadığı için doğuma özel hastaneye gidiyor

Merhaba kızlar,
5,5 aylık hamileyim. İzmirde oturuyorum.doktorumdan hastanemden memnunum ama kuşadasına taşınacağız bu ay eşimin işi nedeniyle. Tavsiye edebileceğiniz Kadın doğum doktoru ve hastane var mı?

Selam ashk, doğumunu yaptın mı? Ben de kuşadası nda yaşıyorum. Kuşadası egemed hast. İsmail hakkı yağan ile, söke devlet hast. Deki öZgür beye gidiyorum. Doğumu nerede yapacağımın kararını hala vermiş değilim. Senden bilgi alacaktım.

Tatlım, ben baya bi araştırma yaptım ismail Hakkı bey için iyi yorumlar var genelde. Ama doğum parası 3000 tl diye duydum.sezaryen gerekirse fiyat daha da değişiyormuş. ben izmirdeki doktorumdan vazgeçmemeye karar verdim. izmirde Tahir özgüdere gidiyorum çok memnunum. İnşallah çınarlı doğum hastanesinde yapacağım.38. Haftadayım bakalım bekliyoruz bebişi.sen iki doktora da mı gidiyorsun?

Evet biri devlet, biri özel olsun dedim ne bileyim. Paralel olsun, biri sorun var derse diğerine göstereyim diye. İsmail beyin doğum parası normal 1200, zorunlu sezaryen 1200, isteğe bağlı sezaryen 2500... az önce telefonda öğrendim. Doğumu söke egemed hastanesinde yaptırıyor. Kuşadasında egemed şubesinde zaten. Ama kuşadası doğuma elverişli değilmiş tıbbi olarak. Ben de tam yeni doğan yoğun bakım ünitelerini araştırıyordum. Söke egemed de 2. Dereceye kadar, devlet hastanesinde 3. Dereceye kdr varmış. Neyse işte, sürekli araştırma halindeyim:) çınar hastanesi izmir de mi bu arada? Doğum sırasında nasıl gideceksin uzak olmaz mı acaba?

Evet canım çınarlı hastanesi izmirde.burdan arabayla bi doğum provası yaptık aslında tam hastaneye varış 40 dk sürüyor. Doktorumla da görüştüm zaten sancıların başlar başlamaz geleceksin 40 dk da doğurman mümkün değil dedi :)devamlı irtibat halindeyiz. Ben her ihtimale karşı kuşadaısnda devlet hastanesine gittim bizzat araştırdım.ama senin de dediğin gibi yenidoğan ünitesi kısmı sıkıntılı biraz yani riskli. Aydına baktım en son oraya kadar gitmişken izmire giderim dedim en azından başından beri takibindeyim doktorun,hastaneye de güveniyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı.sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi

kızlar bende didimde yaşıyorum burda özel hastane kadın doğum doktoru yok. devlet hastanesi var. ben bir tane doktorum olsun sürekli ona gidiyim kontrole istiyorum. sökede kimi önerirsiniz ? didime en yakın söke mecbur ordan bulucam. ama hiç fikrim yok .

Söke de devlet hastanesinde özgür bey var ben özelin yanında onu da yürütüyorum memnunum. Bir de söke egemed e gidebilirsin ama orada korcan hanıma gittim hiç memnun kalmadım çok baskın bir kadın, üzeyir bey hakkında da iyi şeyler duymadım fakat muayene olmadım da.

devlet hastanesindeki özgür bey çok kalabalık oluyor mu yani sıra bekleme olayı devlet hastanelerinde büyük sıkıntı , sökedekileri bilmiyorumda

üzeyir beyi burdaki arkadaş iyi demiş ama söke egemeddeki bilemedim :S

devlet hastanesindeki özgür bey çok kalabalık oluyor mu yani sıra bekleme olayı devlet hastanelerinde büyük sıkıntı , sökedekileri bilmiyorumda
Yok ben internetten alıyorum sırayı, sizi unutmuyor, takip ediyor. Baştan savma değil o konuda.

pazartesiye randevu alcamda ben , hangi siteden girip alıyosun randevuyu burda söylemek yasak mı site ismi bilmiyorumda

pazartesiye randevu alcamda ben , hangi siteden girip alıyosun randevuyu burda söylemek yasak mı site ismi bilmiyorumda
Hastane randevu yaz google da çıkar. Oradan yönlendirir seni. Ama ptesiye randevu vermez. Doktor izinli en erken 6 sına veriyordu.

evet aradım şimdi 7 şubata veriyor. benimde acil gitmem lazım . mehmet beye varmış pazartesiye onu tanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…