• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydın Doğan’ın ‘Halis’ kumpası

yok kız deliii.. ne oldu bu cem uzana yazacaktım ikiside aynı yolun yolcusu yazacaktım kiii.. olmadııı

ee ben de öyle dediydim zaten tencere dibin kara diye o topikte, ben sana yürüyen üyeleri beğeniyo muyum aşkolsun:KK48:

ay topiklerde konu dışının ve geyiğin serbest olması süper oldu yanlız:KK70::KK70::KK70:

ee ben de öyle dediydim zaten tencere dibin kara diye o topikte, ben sana yürüyen üyeleri beğeniyo muyum aşkolsun:KK48:
he valla beğeniyorsun anam almışlar beni ablukaya bir bakıyorum chess beğenmiş hayyal beğenmişş.. tee bende böyle oluyorum pc başındaaa.. hıhhh:63::63::63::63::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

he valla beğeniyorsun anam almışlar beni ablukaya bir bakıyorum chess beğenmiş hayyal beğenmişş.. tee bende böyle oluyorum pc başındaaa.. hıhhh:63::63::63::63::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
herkesinki birbirinden kara :) diyosun

yok valla o yüzden beğenmemişimdir, polemiklerde taraf olduğum beğendiğim çok az, o da anca über gıcık üyelere, sen o klasmana girmiyorsun:KK70:

Back
X