• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydın Doğan'ın af dileme yazısı

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
Aydın Doğan'ın af dileme yazısı
AK Parti iktidarını devirmek için her yolu deneyen Hürriyet'te, yüzde 50'lik zaferin ardından "1 Kasım'dan sonraya bakmak" yazısı yayınlandı

hurriyet_5559_1.jpg

HDP'yi cilalayıp ülkeyi koalisyona mecbur bırakan üst aklın gazetesi Hürriyet'in hesapları ters gitti. HDP barajı geçti ancak AK Parti yeniden tek başına iktidar şansını kazandı, Hürriyet de anında değişti ve seçimin ardından ilk önce AK Parti'nin zaferini yücelten bir birinci sayfa hazırladı.

AF DİLEME YAZISI
Şimdi de gazetede Aydın Doğan'ın niyetini belli eden bir yazı yayınlandı.

Yazıda bu seçim başarısında Erdoğan, Davutoğlu ve AK Parti kademelerinin rolünün bulunduğu belirtildi.

Davutoğlu'nun seçim zaferi konuşmasındaki sözlerinin "iyimserlik yarattığı" belirtilirken, Hürriyet'in atılacak her adımın yanında olacağı ifade edildi.

hurriyet_1445.jpg

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=385196

Bence olay ayrıntılarda gizli.
Yasal suç sayılan şeylere çok giydirme yapmışlar.
AKP'nin nasıl seçim kazandığı Erdonğan'ın bu konudaki katkılarına değinmişler ki haklılar yani. Bunu da bilmeyen var mı?
Cumhurbaşkanı tüm partilere aynı seviyede durması gerekmiyor mu? Tanıtımda bile Erdoğan'ı kullanarak bu işi tekele dökmüş gibi olmadılar mı?

Valla trt de ak parti kazansın diye bie devlet televizyonuna uymayan şeyler yaptı. Hürriyet bişey yapınca iktidarı devirmek oluyo olay. Şimdi devirmek fiiline şuna buna girmeyeceğim zaten hiçuğraşamam. Zira çok af yazısı da polmamış. Algı farklı bişey tabii. Burda ben Erdoğan a oy verdim diyenler vardı demekki bu da bir algı.

Kusura bakılmasın ama ben bir af okuyamadım, af başlığını atan yazar nerden kanaat getirmiş af olduğuna:KK14: sanki daha çok hem nalına hem mıhına gibi olmuş.

Back