Aydın 'da iyi bir cerrah ve özel hastane varmı?

arkadaşlar aydında bildiğiniz iyi bir doktor varmı özelde yaptırmak istiyorum yardım lütfen....

aydında dusunme derım kı kac kısı aydında estetık yaptırıyoo..bı tanesı mahkemelık hastasıyla aduden bı plastık cerrah kı bunu yapan kısı docent..bende aydında yasıyorum ama ızmırde yaptırdım..izmirde cenk tokatı tavsıye ederım..cok basarılı ve ılgılı bır doktor..aydın dusunme bence

Son düzenleme:
Ben izmire hiç gitmedim ve oraya tek başıma gidicem ameliyattan sonra dönüşte zorlanırmıyım diye düşünüyorum ...

Ben izmire hiç gitmedim ve oraya tek başıma gidicem ameliyattan sonra dönüşte zorlanırmıyım diye düşünüyorum ...

canım gazı hastanesı basmane tren garına ve basmane otobus yazahanelerıne yakın cıkınca taksıyle oraya kadar gıdersın..oradanda otobusle donebılırsın..doktorun ozelı zaten fuarın lozan kapısının karsısında..ama saglıgın sonucta ben aydında olma derım..bende ızmırı bılmıyorum cok ama kendım gıdebılıyorum..ay sonu kontrole gıdecem gorusmek ıstersen doktorumla gelebılırsın benlee...tabı karar senın kolay gelsın..

yardımın için teşekkür ederim canım dediğin gibi yaparım geldiğim zaman zaten cenk tokat'a gitmek istiyodum ama kararsızdım ulaşımdan dolayı ama o kadarını göze alıcaz artık çook teşekkür ederim

yardımın için teşekkür ederim canım dediğin gibi yaparım geldiğim zaman zaten cenk tokat'a gitmek istiyodum ama kararsızdım ulaşımdan dolayı ama o kadarını göze alıcaz artık çook teşekkür ederim

rıca ederım canım..bır kere amelıyat olacaksın ve sonucunda husran olmasını ıstemem..bu yusden ulasımı sorun etme bence..aydını dırek ele..cenk bey cok basarılı bır cerrah.. benım 1.5 ay oldu amelıyat olalı ve tam ıstedıgım gıbıler..az ucret vermıyosun sonuctaa sonrasında pişman olmanı ıstemem..onun ıcın aydını ele dıyorum ve doktorumdan memnun oldugum için cenk beyı onerıyorum...kolay gesın canım

X