Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım gazı hastanesı basmane tren garına ve basmane otobus yazahanelerıne yakın cıkınca taksıyle oraya kadar gıdersın..oradanda otobusle donebılırsın..doktorun ozelı zaten fuarın lozan kapısının karsısında..ama saglıgın sonucta ben aydında olma derım..bende ızmırı bılmıyorum cok ama kendım gıdebılıyorum..ay sonu kontrole gıdecem gorusmek ıstersen doktorumla gelebılırsın benlee...tabı karar senın kolay gelsın..
yardımın için teşekkür ederim canım dediğin gibi yaparım geldiğim zaman zaten cenk tokat'a gitmek istiyodum ama kararsızdım ulaşımdan dolayı ama o kadarını göze alıcaz artık çook teşekkür ederim
yardımın için teşekkür ederim canım dediğin gibi yaparım geldiğim zaman zaten cenk tokat'a gitmek istiyodum ama kararsızdım ulaşımdan dolayı ama o kadarını göze alıcaz artık çook teşekkür ederim
rıca ederım canım..bır kere amelıyat olacaksın ve sonucunda husran olmasını ıstemem..bu yusden ulasımı sorun etme bence..aydını dırek ele..cenk bey cok basarılı bır cerrah.. benım 1.5 ay oldu amelıyat olalı ve tam ıstedıgım gıbıler..az ucret vermıyosun sonuctaa sonrasında pişman olmanı ıstemem..onun ıcın aydını ele dıyorum ve doktorumdan memnun oldugum için cenk beyı onerıyorum...kolay gesın canım