'Aydi tatile bea'

Kadesaa senin 3 çocuğunmu varr.. enemmm mevla yardımcın olsun senin için mesailer başlar be yavru..oy oy benim bir tane bazen ne zorlanıyorumm . annem duysa şu lafımı sizde kadınmısınız derdi vallaa.. rabbim tüm çocuklara sağlık,sıhhat huzur ,, versin inşallahh..

Mapıs nasıldı ayolll söylesene :KK53::KK53: zalim mune varya attı buz gibi taşların üzerine kitledi kapıyıda aç bıraqktı :KK69:

otobüsler boşalacak trafik azalacak en çok buna seviniyorum :KK70: okullar açıkken felaket trafik oluyordu :KK70:
Ama evde çocukları dövüşen anneler çıldırma noktasına gelecek:-)
Tek çocuklularda böyle bir sıkıntı olmaz ama 2 ve üzeri çocuklular ay bunlar yine bir araya geldi kavga ediyorlar serzenişleri başlar, Allah annelere kolaylık versin.

Ama evde çocukları dövüşen anneler çıldırma noktasına gelecek:-)
Tek çocuklularda böyle bir sıkıntı olmaz ama 2 ve üzeri çocuklular ay bunlar yine bir araya geldi kavga ediyorlar serzenişleri başlar, Allah annelere kolaylık versin.

:KK70: evet orasıda var ama inanki işten 6 da çıkıyorum eve geliş saatim 8 i buluyor..ve yazın bu yol 1 saate düşüyor :KK70: bencilik gibi olacak ama ben sevinmeyeyim de kim sevinsin.. hem öğrencilere de yazık tatile ihtiyacı var yavruların :)

:KK70: evet orasıda var ama inanki işten 6 da çıkıyorum eve geliş saatim 8 i buluyor..ve yazın bu yol 1 saate düşüyor :KK70: bencilik gibi olacak ama ben sevinmeyeyim de kim sevinsin.. hem öğrencilere de yazık tatile ihtiyacı var yavruların :)
Orası doğru canım, okul dönemi trafik çok yoğun oluyor, insan dur kalk dur kalk yapmaktan sinir krizi geçirecek duruma geliyor.
Yaşasın tatil diyelim o zaman, gerçi bende okul tatili kavramı kalmadı, velilikten emekli oldum, Maaş için yaşı bekliyorum ama olsun:KK70:

X