- 1 Ağustos 2022
- 47
- 4
- 36
- Konu Sahibi Basakeylul55
Kızlar 16 temmuzda adet gördüm... 5 gün sürdü... 4 gün gecikme olmuştu gebeyim diyr umitlendim herzamanki gibi bikac gundur göğüslerde hassasiyet yaşadım bugün inanilmaz karin agrisi yaşadım ve peceteyle silince pembe leke geldi bikac saat sonra acik kahve seklinde.... normalde adetim biteli 12 gün oluyordu... lekelenme vs dedi komsularim ve internette arastirdim cok umitlendim... acile gittik gebelik testi negatif idrar yollarında enfeksiyon var dedi ilac yazdi yolladı... eve geldim peceye koymustum baktim adet olduğum zamanki gibi bi kanama olmuş... yine hüsran kadin dogum doktorum hormonlarımda sıkıntı olmadığını söylemişti adetin 2.ci günü gel baska kan tahlili yapacaz demişti... kurban tatiline denk geldigi icin kan verememistim... simdi yarin 2.ci gun oldugu icin gidip vericem.... sunu merak ediyorum benim gibi olup hamile olduğunu ogrenen varmi aranizda? Takvim ovulasyon gosterirken ben adet oldum ovulasyon testimde negatif cikmisti zaten ben bozuktur diye yormuştum.... bi ümit diye herseyi buna yordum iste teselli sizde ayni durumu yaşayıp hamile kalan varmi? Yoksa gecen ay 4 gun gecikmeli gordum diye bu ay eski haline mi dönüyor adet dönemim anlamadim.. bu konuda bilgisi olan nolur beni aydinlatsin... adet oldugum halde yinede icimde bi ümit var neden bilmiyorum