Aycan

Aycan93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
24
0
1
Hatay
Arkadaslar bhcg hakkinda kafam cok karisik. Ne olur yardim edin hamileyim evet adetmn5.gunu kan degerin 740 di iki gun sonra 1068 oldu 2 gun sonra yani dun 1290 oldu. Iki kat artmadigi icin doktor dusuk tehliken var dedi ilac verdi kan sulandirici benim ilk gebeligim dusuktu bu da dusuk olursa dayanabilirmiyim bilmiyorum. Arastirmalar felan kolaymi? Yasayanlar ne olur yardim edin dua edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende aynisini yasadim.bi tur seyler ya dusuk olur,ya bozulmus gebelik ya da dis tebelik.benimki bozummus tebelikti kurtaj omdum.Allah yardimcin olsun

Sebebini bulabildinmi peki?

bende aynisini yasadim.bi tur seyler ya dusuk olur,ya bozulmus gebelik ya da dis tebelik.benimki bozummus tebelikti kurtaj omdum.Allah yardimcin olsun

Amin Allah razi olsun. Sebebini bulabildinmi peki? Beni yarin tekrar kontrole cagirdi bhcg ye bakicak artis olnusmu diye

Yarin tekrar bakilcak iste bhcg ye bakalim kismet insallah elime alabilirim yavrumu ilkide bos gebelikti

sagliksiz gelistigi için .hersey olabilir sebebi babadan ya da anneden kroozom bozuklugu gibi.bir suru neden var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…