• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayburumuz Meleğine Kavuştu

BarbieveKen

zaman SU ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
9.896
958
363
Çek Cumhuriyeti
" bir insanı içinde taşımanın ve sonrasında beslemenin kudretiyle sarhoş olmak. 'ben daha önce şu hayatta hiçbir şey becermemişim meğer' demek. kendini küçücük hissetmek. sonra kocaman olmak. çok güçsüz olmak. dünyayı yerinden oynatacak kudrette olmak. hüzünlenmek. sevinçten aklını oynatmak. ağlarken gülüp gülerken ağlamak.herkese düşman olmak, herkesi sevmek. korkudan kaskatı kesilmek, sonsuz ve sepserin bir rahatlık hissiyle tanışmak. önemli sanılan, uğrunda nefes tüketilen şeylerin iskambil kağıdından kuleler gibi yıkılmasını izlemek. derin bir nefes almak. sevmeye doyamamak. sevgiden ağlamak. zihninde katılaşmış ne varsa eridiğini hissetmek. huzur. merhamet duygusu. kendi kendine kalabilmek. kendinden artık korkmamak. koşmamak, durmak. nihayet tamamlandığını hissetmek. eksik parçanın ömrünün tam ortasına oturması. şükretmek.
"

ANNE OLMAK BUDUR , İŞTE AYBURUMUZDA ARTIK BUNLARI HİSSEDİYOR :65:

BUGÜN 27.04.2011 İTİBARİYLE AYBURUMUZUN MELEĞİ DÜNYAYA GELMİŞ BULUNUYOR :65:

AYBURUMUZUN MİNİĞİNE HAYIRLI,SIHHATLİ,ANALI,BABALI UZUN VE GÜZEL BİR ÖMÜR DİLİYORUZZ :69:

AYBURUMUZ VE AİLESİNİDE ÇOK ÇOK TEBRİK EDİYORUZ :65:

GEÇMİŞ OLSUN DOSTUMUZ AYBURUMUZ VE GÖZÜN AYDINN :64:

HOŞGELDİNNN MİNİKKK MUCİZEMİZZZ :119::119:

ay canım benım ya ,dun gece hep ayburla ugrasmıstım hatta mesaj atacaktım bıle onlıne oldugunu gorunce demek kı buna cıkacakmıs

cok sevındım Allah analı babalı büyütsün Umut'u :nazar:

konusan olursa benden cok cok selam soylesın unutmasın ama soylesın mutlaka :54:

:62::62::62::62:
saat kaçta doğmuşş
ay ne çabuk geçti zaman yaa:10:
normalmi sezeryanmı olmuş? iyimi durumu ?
ayy heycan yaptım yaaa:52::52::52:
bi kaç gün dinlensin
sonra hemen bi arıyım :66::66::66:

Rabbim sağlıklı ömürler versinn prense :69::69:

Ay çok sevindim, uzun zamandır göremiydum merak etmeye başlamıştım, çok mutlu oldum.
Rabbim tüm ailesine sağlıklı uzun ömürler versin...

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir ömür versin inşaallah.
Ayburcum tebrik ediyorum canım, hayırlı olsun...

Allahim bu duyguyu ayburumada yasattin , kalbi güzel, yüzü güzel dostuma.. cok mutluyum onun adina:49:...

simdi konustum ayburumla cok mutlu .. dogumu sezeryanla olmus hem bebek hemde kendisi cok iyi durumdalarmis:66::66::66::24: ..

Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu:78:...

anaaam ağlayacam şimdi...
aybur ile aynı zamanlarda uğraşıyoduk bebiş için, önce o almıştı mucizesinin haberini, ve benim içi dua etmişti günlük aracılığıyla...nasıl sevinmiş, duygulanmıştım...
hey gidi hey "anne" olmuş kocaman yürekli arkadaşımız....
Allah hayırlı, sağlık ve huzur dolu bir ömür nasip etsin Umut bebeğe...
darısı da artık isteyenlerin ve benim gibi yol bekleyenlerin başınaaa

maşallah ne güzel..
rabbim seni korusun küçük meleğim..
seni annene babana ve sevdiklerine bağışlasın inşallah...
senin gibi bitanede bana nasip eder umarım..
amiiiinnnnn

Ayburum eski komşum canım benim çok sevindim Allah analı babalı büyütsün Bir kaç gün içinde arayacağım seni inşallah biraz toparlanmanı bekliyorum. :70::71::nazar:

Amanııııııııın ayburummmmm kankaların kalbi ruhu her bişeyi güzeliiiii :52: :52: :52:
Allaha binlerce şükrolsun :65: :65: :65: :49: :52:
Bebeğimiz sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah :nazar: :nazar: :nazar:

Canım kankam, seni çok seviyorum, biliyorsun di mi ? :69: :70: :29:

Barbitoma da konu için ayrıca öpücük yollamayı borç bilirim doğrusu
:27: :38:

çok sevindim:66::66: hayırlı uğurlu sağlıklı bi bebiş :emir_bebek:olur inşallah Allah bağışlasın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :69::69::69:

bebişin hayırlı uğurlu olsun ayburcum :54: ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah darısı tüm evlat hasreti ile yanıp tutuşan evlat yolu gözleyenlere inşallah :16:

Back