Doğuma Hazırlık aybike ismi nasıl sizce ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

runoade

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
24
0
16
Tekirdağ
kızlar eşim aybike ismini koyalım dedi bnm de hoşuma gitti... sizinde fikirlerinizi bekliyorum
anlamı ay gibi güzel, el değmemiş kız

Son düzenleme:
Eltim hamile,
Onlarda aybike koyacaklar,uzun zaman önce karar vermişler.Babam matematik öğretmeni ve aybike edında çok zeki bir öğrencisi varmış,oda aybike ismini o öğrencisinden dolayı seviyordu.Öztürkçe olmasından dolayı benim de sevdiğim bir isim.Yalnız memur yazarken dikkatli olmasını söylerseniz aybige,aybüge,aybüke gibi yazabiliyorlar.

anlamı guselmıs ama aybıke olarak ben begenmedımm yanlıs anlamayın lutfen ama onemlı olan sızın begenmenız

Öncelikle evladınız hayırlı uğurlu olsun.
Rabbimiz huzur ve hayır dolu bir ömür nasip eylesin.

İsim konusu tahmin edebiliyor gibiyim ki anne ve babaları düşündüren en önemli süreçlerden biridir herhalde.
Çünkü üzerinde karar kıldığınız isimle cocuğunuza bir ömür boyu hitap edilecektir.
Bu ismin güzel bir anlam taşıması güzel olandır.

Bu meyanda izninizle, anlamını beğendiğim isimlerden birtanesini paylaşıyorum

Süeda = kutlu uğurlu insanlar ( arapça kökenli )

Hayır huzur ve mutluluk dolu bir ömür geçirmeniz duasıyla

kızlar eşim aybike ismini koyalım dedi bnm de hoşuma gitti... sizinde fikirlerinizi bekliyorum
anlamı ay gibi güzel, el değmemiş kız

benim listemdeki isimlerden biriydi.ama cok karistiriliyor,aybike mi aybuke mi sonraaa aybige mi aybuge mi diyee....o yuzden vazgectik biz,bi omur bu soru bitmez ve heryerde yanlis yazilacakti eminim...birde fatih kisaparmagin bi sarkisi var aybuge diye cok guzel dinleseneee:)

benimde begenmedigim isimlerden... isim gibi degil ne bileyim kulaga hos gelmiyor bence

çook beğendim.türkçe bir isim seçmişsin tebrik ederim ayrıca.türkçe varken millet akın akın arapça isim koyuyor deli oluyorum.ha ayrıca yunanca koymak falan da moda.kızımın ismine çok benziyor.inşallah bu bebğim erkek olursa da buna dikkat edicem,kız olursa da aybike de düşünebilirim

çok güzel bence:16:. çevremde de kullanılıyor, şiddetle tavsiye ediyorum, anlamı da çok güzel.

ben seviyorum bu ismi şahsen ama aslı gerçekten hangisi?aybige demesi de hoş geliyor kulağa esasen,karar sizin :)

Back
X