• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık AYBARS ismi sizce nasıl kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Posedion

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
4.364
6.675
398
ilk bebeğime hamileyim ve oğlumuz olacak inşallah ve eşim ismini AYBARS koymak istiyo etrafta çok duyulmadık bir isim ve biraz yabancıyım...fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...

Anladım canım, kişiden kişiye değişir böyle şeyler. Ben sevmedim ama eminim forumda bir sürü bayan da beğenecektir bu ismi. Sen hangi ismi istiyorsun?

bende sevmedim kulağa kaba geliyor

Anladım canım, kişiden kişiye değişir böyle şeyler. Ben sevmedim ama eminim forumda bir sürü bayan da beğenecektir bu ismi. Sen hangi ismi istiyorsun?

ben evlenmeden önce Muhammet Emin koymayı düşünüyordum ama eşimin adı Muhammet olduğu için artık koyamayız...ama Mehmet Emin aklımda onu da kabul ettiremiyorum eşime.eşim Türkçe bir isim olsun istiyo...

mehmet emin Türkçe değil mi?
bence bu mehmet emin güzel.sade dili zorlamıyor

eşiniz tarihçi galiba:)
aybars,tarih kitaplarından hatırladığım kadarıyla böyle bir isim vardı

Son düzenleme:
ALLAh kolaylık versin size:)
peki başka bir isim düşünseniz aybars ve mehmet emin dışında

aybars cok hos bi isim hem de bir agirligi olan bir isim bence.
dusunun derim.
ayrica mehmet emin cok klise yani onunde arkanda herkeste olan isimler.

Son düzenleme:
benim arkadaşımın soyadı aybars tı .. başka da kimsede duymadım. ama hoş bir isim cnm.. manası da inşallah güzeldir. eğer eşin dönmüyorsa sözünden alışmalısın bence kötü bir isim değil.. hem de hiç yaygın olmayan bir isim....;)

bencede güzel değil daha modern isimler bulun lütfen...mesela benim oğluşumun adı ÇAĞAN BATU....

Back
X