Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.413
En iyi cevaplar
2
69.536
1.623
102
TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?

Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....

vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..

Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.

Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.

Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)

Diyeceksiniz ki Kazen Kazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.

gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....

peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?

Kazen çok tatlısın ya
Bu serzenisine sonuna kadar katılıyorum bende.
Benim uyuz olduğum isim de Muge Anlı
Kadının nasıl psikolojisi bozulmuyor. Hergun o kadar olay içinde nasıl enerjik güçlü ve güler yüzlü, şaşkınım.
Hiç izlemem aslında ama babannem delisi. Bana gelince mecbur bakıyoruz ve o zamanlar bile benim çöküşüne neden oluyor. Bu kadın ne yapiyor da böyle dik kuyruklu?

1-2 kişi daha vardı da unuttum ama aklıma gelsin yazacağım ....

Ece ece öcü

Heh biri geldi aklıma ;

İsmail Küçükkaya FOX tv hafta içi sabah haber sunucusu... Kadınlarımız, Annelerimiz, değerlerimiz der ama ne hikmetse eşine şiddet uygular. Anında basın yasağı ile konu kapatılmaya çalışılır.

Ama yemezler, bu adamın birde şiir okuması nasıl batıyor anlatılamaz

Kazen Kazen ismail kucukkaya tespitinize katılıyorum. Annem şöyle annem böyle aman kadınlar önemli dedi eşine karşı hem siddet hem de açıklamasına karsi yasak koydurdu ve evet siir okumasi berbat.
Benim bir diğer gıcık olduğum zahide yetis. O kadar yapmacık bir gülümseme gıcık eden bir ses tonu herkese iyilik perisi misali yardımlar hele programa özellikle seçip çıkardığı tipler..

TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?

Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....

vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..

Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.

Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.

Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)

Diyeceksiniz ki Kazen Kazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.

gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....

peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?
Partneri bircan baliye ne demeli? Kadin hic kadin gibi bile degil.. guyya delikanlilik tasliyor .. bu kadar irrite edici bir uslup yok. Seni milyonlar izliyor tavirlara konusmalara bak. Erkek olsa derdimki kahvede arkadasiyla muhabbet ediyor.. nasil bir program sunmaktir.. birde sutten cikma ak kasikmis gibi: o onla bu bunla.. su hamile bu ayrildi.. oyle bi anlatiyoki sanirsin elektrigi yeniden kesfetti, yer cekimini buldu vs.

Eskiden biraz hanim hanimcikti.. 2-3 estetik oldu meydanida bos buldu diye istedigi gibi at kosturuyor. Rtuk ne ise yariyor acaba?

Hayir ben izlemiyorum bunlari ama youtubeta surekli cikiyolar karsima.

Buarada nerden saydirdin abi? Haberimiz olsa arka cikariz sana:)

Partneri bircan baliye ne demeli? Kadin hic kadin gibi bile degil.. guyya delikanlilik tasliyor .. bu kadar irrite edici bir uslup yok. Seni milyonlar izliyor tavirlara konusmalara bak. Erkek olsa derdimki kahvede arkadasiyla muhabbet ediyor.. nasil bir program sunmaktir.. birde sutten cikma ak kasikmis gibi: o onla bu bunla.. su hamile bu ayrildi.. oyle bi anlatiyoki sanirsin elektrigi yeniden kesfetti, yer cekimini buldu vs.

Eskiden biraz hanim hanimcikti.. 2-3 estetik oldu meydanida bos buldu diye istedigi gibi at kosturuyor. Rtuk ne ise yariyor acaba?

Hayir ben izlemiyorum bunlari ama youtubeta surekli cikiyolar karsima.

Buarada nerden saydirdin abi? Haberimiz olsa arka cikariz sana:)

İnstagramdan : )

Bu arada bir de Ebru Gündeş'e hamile kesin demez mi o balimidir ne karın ağrısıdır....

Not: ben hep belgesel izlerim magazin programı asla bakmam : ))))

Esas bomba bu ikilinin bir Acun Medya yalakalığı var ki akıllara zarar. Büyük ihtimalle oradan teklif bekliyorlar bunların program başlayınca sanırsın TV8 geçişi oldu....

İnstagramdan : )

Bu arada bir de Ebru Gündeş'e hamile kesin demez mi o balimidir ne karın ağrısıdır....

Not: ben hep belgesel izlerim magazin programı asla bakmam : ))))
Haha ok takip edicem seni:))

Evet aynen oyle dedi.. diyelimki oyle yani.. kadinin her tavri sozu itici ya.. bu kadiNada dusen varmidir diycem ayip olcak:)) ben aksamlari bi kac saat calisiyorum laptopta bi yandan youtube acik olunca daldan dala gidiyorum genelde. Bu dedigin ebru olayinida boylece ogrenmis oldum:)

Esas bomba bu ikilinin bir Acun Medya yalakalığı var ki akıllara zarar. Büyük ihtimalle oradan teklif bekliyorlar bunların program başlayınca sanırsın TV8 geçişi oldu....
Orda hakan uralla esra var zaten:) acun nspsin bunlari?

Back
X