ayakucu puf fikirlerinizi bekliyorum

dirmit

Kalbim Hep Seninle
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
1.640
0
116
Diğer
Eki Görüntüle 176523 $phoca_thumb_l_ayakucu-a-puf140-ka10.webp$_swarovski-kapitone-deri-ayakucu.webp$phoca_thumb_m_DSC09907.webp

çok hoşuma gitti siz ne dersiniz

internetten sipariş vermeyi yada yaptırmayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi?

çok güzel canım beğendiysen hemen yaptır derim bende istikbalden sipariş verdim 3 hafta oldu bakalım kısmetse gelecek benimkinin kenarları da var resim bulamadım ayakucu puflarını bende cok beğeniyorum

Kesinlikle çok şık,
bizim odamız müsait olmadığından alamamıştık malisef,
güle güle kullanın

düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar:kkk: bi mobilyacı arkadaş var ilk önce ona sorucam bakalım. yüklediğim bu resimlerdeki puflar da netten sipariş veriliyo araştırayım ben biraz...

zeynep senin istikbalden sipariş verdiğin puf, chalet dekoratif puf mu canım ?

öncelikle kusura bakma yeni gördüm mesajını evet istikbalden chalet puf deri değil ama süet gibi krem be deri istemiştim ama soğuk olurmuş eşimin tabriyle oturup giyinemezmi o yüzden süet aldık.250 tl...

öncelikle kusura bakma yeni gördüm mesajını evet istikbalden chalet puf deri değil ama süet gibi krem be deri istemiştim ama soğuk olurmuş eşimin tabriyle oturup giyinemezmi o yüzden süet aldık.250 tl...istikbal de king isminde senin istediğine yakın modeller de var canım

zeynep teşekkürler canım bir gün bakarım istikbale. gondol şeklinde de olanlar puflarda hoş bilmiyorum artık bi araştirim .:kkk:

ben de krem rengi deri kapitone ayak ucu sandık yaptırıyorum 150 TL, hemde içinin sandık olması çok kullanışlı olur,

canım dirmitim tabi artık rahat etmen lazım kendini düşün bence yatak odana yakın bi renk seçmelisin öpüyorummmmmmm:34::34::34:

Back
X