Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok güzel canım beğendiysen hemen yaptır derim bende istikbalden sipariş verdim 3 hafta oldu bakalım kısmetse gelecek benimkinin kenarları da var resim bulamadım ayakucu puflarını bende cok beğeniyorum
düşünceleriniz için teşekkürler arkadaşlar bi mobilyacı arkadaş var ilk önce ona sorucam bakalım. yüklediğim bu resimlerdeki puflar da netten sipariş veriliyo araştırayım ben biraz...
öncelikle kusura bakma yeni gördüm mesajını evet istikbalden chalet puf deri değil ama süet gibi krem be deri istemiştim ama soğuk olurmuş eşimin tabriyle oturup giyinemezmi o yüzden süet aldık.250 tl...
öncelikle kusura bakma yeni gördüm mesajını evet istikbalden chalet puf deri değil ama süet gibi krem be deri istemiştim ama soğuk olurmuş eşimin tabriyle oturup giyinemezmi o yüzden süet aldık.250 tl...istikbal de king isminde senin istediğine yakın modeller de var canım