Ayakta şişkinligin bitkisel tedavisi mumkun mu

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
Mrb arkadaşlar annemin sağ ayağının üstü 20 yıldır şiş bir vaziyette duruyor Allaha sukur çok fazla değil ama yinede ayakkabı giymede zorlanıyor ve yaz aylarında ağrı yaptıgını soyluyor ki şimdilerde de o ağrılar başlamıs durumda..bunun için defalarca hastaneye gitti ama bir turlu teşhis koyamadılar gecenlerde yine gitti ve butun tahlilleri normal cıktı dr sadece damarları rahatlatmak için ilaç verdi o da zaten hiç bir işe yaramıyor

sormak istedigim bu ayak şişkinliğini gidermek için neler yapabiliriz bunun için bildiginiz bitkisel bir çözüm varmı acaba?

Umarım işin de uzman bir doktorla görüşmüşsünüzdür? Bazen doktorlar yanıltabiliyorlar çünkü.

Evet dahiliye ve cildiye ye göründü ama tanı bile konulmadı..o yuzden eger bildiginiz herhangi bir en azından bitkisel bir cozum varsa öğrenmek istedim

Evet dahiliye ve cildiye ye göründü ama tanı bile konulmadı..o yuzden eger bildiginiz herhangi bir en azından bitkisel bir cozum varsa öğrenmek istedim

Maalesef bu konuyla ilgili bir bilgim yok. Aktarlara sorabilirsiniz. Ama gerçek teşhis konulmadan da çok doğru olacağını sanmıyorum bu yöntemin. Lütfen gerçek bir uzmanın gördüğüne emin olun. (Yani Doç. Prof. vs.)
Allah muhafaza ileride pişman olmayın. Gut hastalığının ayaakta şiş yaptığını biliyorum ama sizi yanlış yönledirmek istemem yine de.
Acil şifalar dilerim.

Evet bizde o hastalıktan korktugumuz için annemi bir cok dr goturduk ama dediğim gibi sonuc aynı devlete de ozel hastanelere de gidildi bunun için. baska bolumlere gorunmek gerekirmi onuda bilmiyorum ama gerekseydi bir tane dr da onu soylerdi diye dusunuyorum

AsiNaz,yinede ilgilendiğin için cok tesekkür ederim canım :KK66:

Evet bizde o hastalıktan korktugumuz için annemi bir cok dr goturduk ama dediğim gibi sonuc aynı devlete de ozel hastanelere de gidildi bunun için. baska bolumlere gorunmek gerekirmi onuda bilmiyorum ama gerekseydi bir tane dr da onu soylerdi diye dusunuyorum

AsiNaz,yinede ilgilendiğin için cok tesekkür ederim canım :KK66:

Çok üzüldüm ya:KK43: Ben bu çaresizliği çok iyi bilirim. Şifa için sebep lazım. Alah size de bir sebep yaratır inşallah. Araştırmaktan vazgeçmeyin, ben hastalığımı araştıra araştıra çok şey öğrendim. Gerek internetten, gerekse günlük araştırmalarınızı yapın. Mutlaka bu konunun uzmanı bir doktor bulursunuz. Tekrar acil şifalar. Gelişmeleri bilmek isterim.

X