ayakta sallayarak uyutmak lüksmüş benim için :)

sedaesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
194
4
96
İstanbul
kızım yaklasık 8 aylık ayağımda sallayarak uyutuyordum ve çok söyleniyordum ta ki ayakta uyumaya direninceye kadar sallıyorum sallıyorum uyumuyor hatta 10 sn sonra sırtını kaldırıp ağlıyor sürekli emmek istiyor aç belki diyorum mama yapıyorum kafasını çeviriyor dudaklarını kapatıyor cadı şimdi ne mi yapıyorum emziriyorum uyur gibi olunca yatağa yatırıp gitmek istiyorum ama izin vermiyor biraz daha emzirip kaçıyorum :) gündüzleri de mememde uyuyor acaip oldu tamam inanılmaz bir duygu emmesi orda uyuyup kalması hadi gece neyse de 20 güne kadar işe başlamak zorundayım kuzucum nasıl uyuyacak şimdiden sıkıntı yapıyorum kendime kısacası o beğenmediğim uyuma şekline dönse keşke...

Hayy Allah sizden razı olsun emii akşam akşam beni güldürdünüz opuyorumnanaktanRabbimde sizi güldürsün inş.Ve o tatlı bebişinize sağlıklı uzun ömür versin. 20 gün sonrasını şimdiden düşünüp kendinize dert etmeyin bakalım gün doğmadan ne doğar...Sadece dua edin inş.Rabbim sizi darda bırakmayacaktır...Selamlar..

cok saol canım allah hepimizin bebeklerine uzun sağlıklı şanslı ömür versin

benimkide 17 aylık memede uyuyor bende sütten kesilince nasıl uyuyacağını düşünüyorum şimdiden, şimdiye kadar ayaktada hiç sallamadık sallanmayıda hiç sevmiyor benim durum daha vahim galiba

Uyuyorlar uyuyorlar merak etmeyin. Bende dert ederdim çünkü benim kızım acayip uykusuz bi bi bebekti. Memede uyur ve sürekli memede kalmak isterdi. Ama tüm nazları anneye oluyor. Bende başka türlü uyumayan uyusa da nefes sesime uyanan kızım annemde kendi kendine uyur ve top patlatsan uyanmazdı. Ay ne sinir olurdum :)

Büyüdükçe de annem alıştırdı saolsun bende de kendiliğinden uyumaya başladı.
Sütten kesilince de uyuyorlar hiç korkmayın. bu minnoşlar öyle zeki ki her duruma ayak uydurabiliyorlar

:Saruboceq::Saruboceq:
yüreğime su serptin denir ya aynen öyle oldu :) aslında haklısın ben 1 gün calısmak zorunda kaldım eve geldim annem dediki maşallah hiç huysuzluk yapmadı nazı sana :) ne var biliyor musun dedem hep dermiş ki annem annesini 6 yasındayken kaybetmiş-- analı kız kınalı kız cok doğru bir laf bebelerimizin sımarıklıgı bize Allah hiç bir anneyi evladın dan ayırmasın ALLAH acılarını göstermesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…