- 19 Mart 2016
- 1.619
- 2.535
- 133
Iyi günler benim yaklaşık 2 aylık bebegim var. Biz pek nasıl uyutacagimizi bilemedik yeni doğduğunda kucakta uyuyordu emerek uyuyordu şimdide de kvalidemdeyiz geceleri emerek uyuyor gündüzleri besige koyuyorum sallıyorum durmuyor kvalidem ayakta sallıyor o zmn bazen uyuyor ayakta sallarken bebegin başı sağa sola gidiyor bi inip bi Kalkıyor ben de sarsılmış bebek sendromu vs hakkında yazı okumuştum bebeklerin boyun kasları zayıf beyinlerinde su sağa sola çarpıyor bebekte beyin kanaması gorme kaybı gibi hasara yol acıyor hizlı sallamayın diye . Kvalidem e dedim hızlı sallamayalım diye bisy olmaz biz hep salladık diyor..
Yanı bn de biliyorum bebeği olup da ayakta sallamayan yoktur ayakta sallanan her bebk sanki hasta mi oluyor endişeleniyorum işte. Kucuccuk kafası sağa sola gidiyor
Besik o kadar sarsmıyor bebeği ben de beşiğine alışsin hem diyorum sizce ne yapayım
Yanı bn de biliyorum bebeği olup da ayakta sallamayan yoktur ayakta sallanan her bebk sanki hasta mi oluyor endişeleniyorum işte. Kucuccuk kafası sağa sola gidiyor
Besik o kadar sarsmıyor bebeği ben de beşiğine alışsin hem diyorum sizce ne yapayım