• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakta durunca kasığı ağrıyan var mı??

oner65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
181
30
28
29
Hanımlar merhaba. Sizden yardım isteyeceğim konu şu benim gibi olan varsa lütfen yardım etsin.. Ayakta durunca kasığı ağrıyan var mı? Uzun ya da kısa farketmez yemek yaparken ya da bulaşık yıkarken ayakta durunca kasığım çok ağrıyor ayni durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olabilir mi??

Hanımlar merhaba. Sizden yardım isteyeceğim konu şu benim gibi olan varsa lütfen yardım etsin.. Ayakta durunca kasığı ağrıyan var mı? Uzun ya da kısa farketmez yemek yaparken ya da bulaşık yıkarken ayakta durunca kasığım çok ağrıyor ayni durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olabilir mi??
Kasığınızı kontrol edin, şişlik ve bombeleşme oluyor mu, vajen dış dudaklara doğru şişlik/bombeleşme devam ediyor mu? Tek taraflı ise diğer taraftaki kasığınızla karşılaştırın. Kasık fıtığı olabilirsiniz, ayakta durunca veya iş yapınca karın içi basınç artar ve fıtık alanında karın içinden yağ veya barsaklar dışarı taşar. Genel cerraha görünmelisiniz.

Back