canım ayak derin ince ve hassas demekki .benimde öyle.derim ince ve ne giysem vurur.eczaneden tabanlık al ince çorapla giy bakalım.sorunun hala geçmezsede ayak sağlığı için yerler var oralara git..geçer inşallah canıma.s.
oyle heralde...:çok üzgünüm:
ince corap nasıl oluyor?yazın yazlık acık ayakkabı nassı gıyıcem??
bır spor ayakkabım olmuyor sadce coraplı gıyınce..:çok üzgünüm:
yazın açık ayakkabıyı tabiki çorapla giymiceksin canım ilahi kızkaydirigubbakcemile3açık ayakkabı giydiğinde de tabanlık kullan görünmüyor.ayakkabıyı giymeden öncede ayağını ayak pudrasıyla pudrala...babetler için zaten babet çorabı var yaz için kullanışlı oluyor...ince çorap dediğimde pantalon çorabı derler ya külotlu çorapların kilotsuzu kısası yaniiiikaydirigubbakcemile3amma anlattım haa..onlarıda yazın spor papucunun içine giy...ama mutlaka tabanlığını pudranı ihmal etmea.s.
arkadaslar benım bır sorunum var ayaklarımla ılgılı..
yazları ayakkabı ayagımla temas etmeye basladıgnda ayagımda yaralar baslıyorr..
bu her yaz boyle..her turlu ayakkabıyı denedım olmuyor.herbırı baska yerınden yara yapıyor..ayaklarımın hertarafı yara bandı ıle sarılı,bundan gectım,,yaralar acı verıyor.dgrudurust yuruyemıyorum sırf buyuzden.dısarı cıkmak bıle kabus oluyor yazları sırf buyuzden..
sımdıyaz geldı bu sorun yıne basladı..:çok üzgünüm:
pahalısı da en ucuzu
eskısı,yenısı hepsı de aynı...aykalarımda duz tabanlık,tarak vs.hıcbır problem yok neden oluyor anlamıyorum..var mı bı bıldıgınız:çok üzgünüm:
arkadaslar benım bır sorunum var ayaklarımla ılgılı..
yazları ayakkabı ayagımla temas etmeye basladıgnda ayagımda yaralar baslıyorr..
bu her yaz boyle..her turlu ayakkabıyı denedım olmuyor.herbırı baska yerınden yara yapıyor..ayaklarımın hertarafı yara bandı ıle sarılı,bundan gectım,,yaralar acı verıyor.dgrudurust yuruyemıyorum sırf buyuzden.dısarı cıkmak bıle kabus oluyor yazları sırf buyuzden..
sımdıyaz geldı bu sorun yıne basladı..:çok üzgünüm:
pahalısı da en ucuzu
eskısı,yenısı hepsı de aynı...aykalarımda duz tabanlık,tarak vs.hıcbır problem yok neden oluyor anlamıyorum..var mı bı bıldıgınız:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?