• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarımdaki Problem

ficipi

...............
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
5.421
10
156
arkadaslar benım bır sorunum var ayaklarımla ılgılı..
yazları ayakkabı ayagımla temas etmeye basladıgnda ayagımda yaralar baslıyorr..
bu her yaz boyle..her turlu ayakkabıyı denedım olmuyor.herbırı baska yerınden yara yapıyor..ayaklarımın hertarafı yara bandı ıle sarılı,bundan gectım,,yaralar acı verıyor.dgrudurust yuruyemıyorum sırf buyuzden.dısarı cıkmak bıle kabus oluyor yazları sırf buyuzden..
sımdıyaz geldı bu sorun yıne basladı..:çok üzgünüm:
pahalısı da en ucuzu
eskısı,yenısı hepsı de aynı...aykalarımda duz tabanlık,tarak vs.hıcbır problem yok neden oluyor anlamıyorum..var mı bı bıldıgınız:çok üzgünüm:

canım ayak derin ince ve hassas demekki .benimde öyle.derim ince ve ne giysem vurur.eczaneden tabanlık al ince çorapla giy bakalım.sorunun hala geçmezsede ayak sağlığı için yerler var oralara git..geçer inşallah canıma.s.

canım ayak derin ince ve hassas demekki .benimde öyle.derim ince ve ne giysem vurur.eczaneden tabanlık al ince çorapla giy bakalım.sorunun hala geçmezsede ayak sağlığı için yerler var oralara git..geçer inşallah canıma.s.

oyle heralde...:çok üzgünüm:
ince corap nasıl oluyor?yazın yazlık acık ayakkabı nassı gıyıcem??
bır spor ayakkabım olmuyor sadce coraplı gıyınce..:çok üzgünüm:

oyle heralde...:çok üzgünüm:
ince corap nasıl oluyor?yazın yazlık acık ayakkabı nassı gıyıcem??
bır spor ayakkabım olmuyor sadce coraplı gıyınce..:çok üzgünüm:

yazın açık ayakkabıyı tabiki çorapla giymiceksin canım ilahi kızkaydirigubbakcemile3açık ayakkabı giydiğinde de tabanlık kullan görünmüyor.ayakkabıyı giymeden öncede ayağını ayak pudrasıyla pudrala...babetler için zaten babet çorabı var yaz için kullanışlı oluyor...ince çorap dediğimde pantalon çorabı derler ya külotlu çorapların kilotsuzu kısası yaniiiikaydirigubbakcemile3amma anlattım haa..onlarıda yazın spor papucunun içine giy...ama mutlaka tabanlığını pudranı ihmal etmea.s.

Son düzenleme:
:1hug:
yazın açık ayakkabıyı tabiki çorapla giymiceksin canım ilahi kızkaydirigubbakcemile3açık ayakkabı giydiğinde de tabanlık kullan görünmüyor.ayakkabıyı giymeden öncede ayağını ayak pudrasıyla pudrala...babetler için zaten babet çorabı var yaz için kullanışlı oluyor...ince çorap dediğimde pantalon çorabı derler ya külotlu çorapların kilotsuzu kısası yaniiiikaydirigubbakcemile3amma anlattım haa..onlarıda yazın spor papucunun içine giy...ama mutlaka tabanlığını pudranı ihmal etmea.s.

heraldee kızz gıyılır mı öyleeeeekaydirigubbakcemile3
ayak pudrası ıse yararsa super olurr bıktım valla hertrafı yara ayaklarımınn:1no2:
cokkk tskk.

rica ederim canım..geçmezse dediğim gibi dr a danış öptüma.s.

bu her yaz boyle..her turlu ayakkabıyı denedım olmuyor.herbırı baska yerınden yara yapıyor..ayaklarımın hertarafı yara bandı ıle sarılı,bundan gectım,,yaralar acı verıyor.dgrudurust yuruyemıyorum sırf buyuzden.dısarı cıkmak bıle kabus oluyor yazları sırf buyuzden..
pahalısı da en ucuzu
eskısı,yenısı hepsı de aynı...aykalarımda duz tabanlık,tarak vs.hıcbır problem yok neden oluyor anlamıyorum..var mı bı bıldıgınız:çok üzgünüm:

bende aynı konuyu açacaktım ki baktım açılmışı var. çorapsız terlik bile giysem yan taraflarda yara oluyor. özellikle küçük parmakta ve arkada topuğun üst kısmında. doktora falan gitmedim ama varmıdır bir çaresi. ama pudra falan işe yaramıyor. nemlendiricide sıcakta vıcık vıcık oluyor

Benim eşimin ayakları çok fena oluor, bembeaz sabun gibi oluyor derisi bazen, anneminkilerde çatır çatır çatlıor şunu bilir şunu söylerim tek çare vazelin. Eşimin ayakları o haldeken vazelin bide lapidak ayak kremiyle gece 10 dk masaj yaptım kremi iyice yedirdim. Kızlar yemin ederim biras zaman geçtikten sonra baktım o kadar düzelmiştiki ayağı.O sabun gibi bembeyaz görüntü gitmişti.Akşamları düzenli olarak vazelin yada bi ayak kremiyle bu masajı yaparsan ben düzeleceğine inanıorum canım.

çıtır pıtır benimde ayaklarım senin gibiydi derileri falan soyulurdu ayakkabıyla temas eden yerlerinin.sonra bepentene merhem kullanmaya başladım her gece yatarken onu sürüorum gerçekten ben de işe yaradı artık ayaklarım o kadar hassas değil ve pamuk gibiler..

pahalısı da en ucuzu

yaaaa aynensenağlama bıktım babet giyememekten topuklu giyememekten hep spor ayakkabı...bnmde ayağmn hiç bi sorunu yok üstelk öyle :gitme:

Back