• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayaklarım :(:( lütfen bakıın

zaraber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
60
0
86
Düzce
Kızlar ben önceden de bi konu açmıştım bu konuda ayaklarımdan çok şikayet ediyorum. taraklı olmaları beni çok rahatsız ediyor ama bugün televizyonda berna laçinin programında birşey duydum bi kadın vardı şarkıcıymış heralde sevda karababa o söyledi.ayakları küçükken fazla ayakkabı giymemesinden dolayı mı ne taraklıymış o da 2 yılk boyunca çelik tabanlık ya da kalıp mı ne öyle birşey kullanmış ve sonra ayakları düzelmiş bende tam duyamadım ama çook merak ediyorum bunu nasıl öğrenebilirim ya öyle birşey varsa hemen bende yaptırmak istiyorum.bunu bileniniz var mı lütttfeen banada anlatın biliyosanız.

tatlım bende izledim programı.Çelik kalıplar varmış,medikal satan yerlerde bulunuyormuş.Oralara bi sor istesen.

evet az önce bende izledim..
ama hiç bi fikrim yok :(
doktora sormalısın bence
onlar ayağının yapısına göre öneriyolardır herhalde

aslında 16 yaşındayım yani kemik gelişimimin tamamlandığını sanmıyorum ya internette baktım ama bu konuda hiç bir tedavi şekli bulamadım ama dün o kadının öle söylediğini duyunca umut ışığı doğdu:) haha:D bende kullanmak istiyrum çelik kalıbı ama nerden bulucağım konusunda emin değilim yani medikal satan yerlere sorsam çelik kalıp diye verirler mi ki ? ya da direk ortopedi doktoruna gidip ona mı sorsam ama onunda birşey tavsiye etmemesinden korkuyorum yani genetik falan deyip yollarsa:( ?

aslında 16 yaşındayım yani kemik gelişimimin tamamlandığını sanmıyorum ya internette baktım ama bu konuda hiç bir tedavi şekli bulamadım ama dün o kadının öle söylediğini duyunca umut ışığı doğdu:) haha:D bende kullanmak istiyrum çelik kalıbı ama nerden bulucağım konusunda emin değilim yani medikal satan yerlere sorsam çelik kalıp diye verirler mi ki ? ya da direk ortopedi doktoruna gidip ona mı sorsam ama onunda birşey tavsiye etmemesinden korkuyorum yani genetik falan deyip yollarsa:( ?

daha yaşın çok gençmiş canım. bence o zaman bi medikal satan bi yere sor orda da zaten gerekli bilgiyi verirler. olmazsa bi doktora sorabilirsin :1hug:

Yaşın daha çok genç bence gelişimini tamamladıktan sonra düşünsen bunu iyi olur... Yapacağın bi uygulama başka bi gelişimi durdurabilir dikkatli ol bence canım...

Back