Aynı sorun bendede var,muhtemelen bu yüzden yazdan nefret ediyorumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookBen babet giyiyorum artık çünkü terlikler ayağımdan fırlıyor,eğer babetlerin altına teri emen taban koydurmamışsam onlarda kayıyor...Acaba maxim el ve ayakta işe yarar mı? Bu arada parmak arasıda giyemiyorum sanki ayağım öne kayacakta parmaklarımın arasından yırtılacakmış gibi geliyor:mymeka:
aynı sorun bendede var polarisin tabanı ter emen rahat sandaletleri var ben onlardan kullanıyorun çok rahat tavsiye ederim
Şekerler ben hep içi dışı deri ayakkabı ve terlik alırım, tabanı cok önemli deri olmalı suni deri bile iyi gelmiyor kesinlikle deriye alışıyor bir ikinci günden sonra yumuşak deriden babet de olabilir. Kışlık yazlık farketmıyor hep deri alıyorum spor ayakkabılarım bile deri cunkü bende de aynı sorun var ayaklarım şişiyor kızarıyor su topluyor sonra kanıyor vs. ama deride hiç öyle bir sorun yok, tavsiyem kızlar. Ancak yılda 1-2 gece giyeceginiz terlikler rugan gibi bir suni deri olabilir ancak 1-2 kere giyilinebiliyor, ayaklarımıza günah oluyor kalitesiz ayakkabı giyince hem yürüyemiyoruz bile yaralar içindeykenn
aynen katılıyorum.Birde her gün aynı ayakkabıyı giymemek lazım.Ben öyle yapıyorum içinede anti bakteriyal deodorant sıkıyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?