Selam kızlar. 18 yaşındayım. Ama pek fark etmemiştim.. Annem önceden sürekli uyarırdı dışa basıyorsun diye dikkat etmeye çalışırdım. Bir süre sonra arkadaşlarım da söyledi aynı şeyi. Ne kadar düz basmaya calışırsam çalışayım 5 10 dk sonra yine ayni basış pozisyonunu alıyorum. Düz basmaya çalışırsam diz kapaklarım içe doğru bakıyor ve ağrıyor.(ayaklarım karşıya bakarak) . Ama rahat ettiğim gibi basarsam da diz kapaklarım düz bu sefer de ayaklarım V seklini alıyor yürürken. Buna dışa basma deniyor galiba. Elbise falan giymek rahatsız eder oldu. Yarın ortopedi doktoruna gideceğim. Acaba bunun bir tedavisi var mı yoksa bu yaştan sonra panguen gibi mi yürüyeceğim ?
merhaba canımSelam kızlar. 18 yaşındayım. Ama pek fark etmemiştim.. Annem önceden sürekli uyarırdı dışa basıyorsun diye dikkat etmeye çalışırdım. Bir süre sonra arkadaşlarım da söyledi aynı şeyi. Ne kadar düz basmaya calışırsam çalışayım 5 10 dk sonra yine ayni basış pozisyonunu alıyorum. Düz basmaya çalışırsam diz kapaklarım içe doğru bakıyor ve ağrıyor.(ayaklarım karşıya bakarak) . Ama rahat ettiğim gibi basarsam da diz kapaklarım düz bu sefer de ayaklarım V seklini alıyor yürürken. Buna dışa basma deniyor galiba. Elbise falan giymek rahatsız eder oldu. Yarın ortopedi doktoruna gideceğim. Acaba bunun bir tedavisi var mı yoksa bu yaştan sonra panguen gibi mi yürüyeceğim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?