ayakları büyük olup gelinlik ayakkabı bulmada zorluk çekenler

canım o yanlızca yaslılarda olmuyo genclerdede oluyo ama dar ayakkabı giymekten oluyo yaslıların ise zamanla kemık yapısı bozuldugu için kemıkler büyümeye başlıyo

malesef öyle olmuyo işte eğer şanssızsanız ayak numaranız uygun olduğunda aşık olduğunuz insan sizinle aynı boyda oluyo yine istediğinizi giyemiyosunuz

ben düğünüm olursa ve şuan ki erkek arkadaşımla evlenirsem (nazar değmezse) babet giyicem galiba:26: ama üzülmüyorum yaw düğünümü ayağımdaki acılarla hatırlamamış olurum

evet ya öyle durumlarda olabılıyo bencede en iisi babet bende babette falan sıkıntı cekmıyorumda böyle klasık topuklulardada ki nadiren giymeme ragmen sıkıntı cekıyorum nişanda bıle zor gıymıstım yaaa ayakkabı bulamazsam babet alcam taşlı falan

radyologg vazgeçmek yok!!!! gelinliğin altında babet ilerleyen saatlerde giyilir. biz de her genç kız gibi güzel gelin ayakkabıları giyebiliriz:))))))))

radyologg vazgeçmek yok!!!! gelinliğin altında babet ilerleyen saatlerde giyilir. biz de her genç kız gibi güzel gelin ayakkabıları giyebiliriz:))))))))

ayakkabı bulursam babette alıcam bı tane oynarsam ayaklarım sısıp burnumdan gelmesın bizde bu ayak buyuklugu ırsi 4. sınıfa gıden bi erkek kuzenım var 38 no ayakkabı gıyıo neyse kuzenın dugunu oldu onunda ayaklar masallahlık ılerleyen saatlerde attı ayakkabıyı cıkardı corapları tarlatanıda cıkardı dusun iice bi oynayıp kendıne geldı tam yaz günü bunaltıcı hava tarlatanda yaktı hahahah benım sonum da o olcak

ben nişanda bile babetlerimi almıştım yanımda olsun ne olur ne olmaz:) ama gerek kalmadı bakalım düğünde ne olacak:) kuzenin en iyisini yapmış walla. o tarlatan benide düşündürüyor zaten yaz sıcağında nasıl olur bilemiyorum

duruma göre cıkarırız canım olmadı yedek bi elbıse off daha neler yaaa

valla hemde nasıl zor:) tam bir umutla vitrinde küçük duruyor diye giriyorum bir mağazaya 'ohh be buldum işte' diye gülerek sonuç ise somurtuk ve bi o kadar kendini garip hisseden ben iste.. arkadaşınızı çok ii anlıorum Allah sabır versin valla

Açılın 41 Nömara geldi Spor Ayakkabı giymekten usandım artık kendimi aşmak istiyorum 1.80 boy 41 ayak İsyan edesim var diyorum ettim İsyannnnnnn

bişey söylüycem ama gülmeyin. ya da gülün farketmez sormam lazım:)
bu travestiler sonradan bayan olan ablalar falan nasıl ve nereden buluyor acaba ayakkabılarını

başlığı okuyunca benim de aklıma ilk o geldi hihihihiihih

neyse ki artık büyük yapan firmalar çoğaldı yoksa ben de bulamıyordum (41 koca ayak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…