- Konu Sahibi Queen of the North
-
walla ben gelinlik ayakkabımı istediğim gibi giyeceğim. yani giymek istiyorum:) yıllardır istediğim birçok ayakkabıyı giyemedim ama düğünümde giyicem.
olmadı yaptırıcam.
haftasonu ekstra birşey çıkmazsa gitmeye niyetim var.
bir de eminönüde bir yere gönderecek gelinlikçim uyguna alırsın dedi. bakiyim oralara söylerim sana.
benim yakın arkadaşımın amcası ayakabıcı idi,kızcağızın ayakları 43 numaraydı,amcasına özel yaptırırdı...
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-ayakkabisi/427892-gelinlik-kina-ayakkabilarim.html
ben bu arkadaşın gelin ayakkkabısının aynısının daha alçak topuklusunu istiyorum. bana bulun bundan giymek istiyorum!!!!
benim yakın arkadaşımın amcası ayakabıcı idi,kızcağızın ayakları 43 numaraydı,amcasına özel yaptırırdı...
platform topuk guzel de ben sade bişiy istiyorum birde gümüş yada pudra rengıayak numarasını buldum da renk kaldı hahahah
boyum 1.70 ayak numaram 38(kalıba göre 39 olabiliyo)bu boyu 38 numara taşır mı diyenler için söylüyorum evet taşıyo şanslıyım sanırım ya da küçüklüğümden beri ayaklarımı 1 numara büyük ayakkabıya sokmadığım için büyüyemedi belki ayaklarım ama ne olduysa olmuş çok da güzel olmuş bir ara converse giyiyodum o ara ayaklarım genişledi gibi gelmişti bi daha da giymedim onları
gümüş istiyorsan hiç kasma sana nişan ayakkabılarımı vereyim onları giy :)) hemde test ettim onayladım acayip rahat...
ben platform topuk ama alcak istiyorum. bir de kokoş olsun çok süslü olsun:)))
bir kere bizimde seçme hakkımız olmalı en azından isteklerimiz olmalı bu normal.
istediğimizi bulamasak bile isteyelim:)))
boyum 1.70 ayak numaram 38(kalıba göre 39 olabiliyo):d bu boyu 38 numara taşır mı diyenler için söylüyorum evet taşıyo şanslıyım sanırım ya da küçüklüğümden beri ayaklarımı 1 numara büyük ayakkabıya sokmadığım için büyüyemedi belki ayaklarım ama ne olduysa olmuş çok da güzel olmuş :d Bir ara converse giyiyodum o ara ayaklarım genişledi gibi gelmişti bi daha da giymedim onları
boyum 1.70 ayak numaram 38(kalıba göre 39 olabiliyo)bu boyu 38 numara taşır mı diyenler için söylüyorum evet taşıyo şanslıyım sanırım ya da küçüklüğümden beri ayaklarımı 1 numara büyük ayakkabıya sokmadığım için büyüyemedi belki ayaklarım ama ne olduysa olmuş çok da güzel olmuş bir ara converse giyiyodum o ara ayaklarım genişledi gibi gelmişti bi daha da giymedim onları
aslında dalga geçiyomuşum gibi gözükmüş ama amacım o değildi şunu düşünmüştüm yaş ilerledikçe ayaklar genişliyo converslerden bi an önce herkes vazgeçmelidikkat ettiyseniz eğer yaşlı büyüklerimizin ayakları yanlara doğru baya bi genişlemiş oluyo onu önlemek için ayak sağlığına dikkat ederek ayakkabı seçmeliyiz yaşımız kaç olursa olsun :26:
malesef öyle olmuyo işte eğer şanssızsanız ayak numaranız uygun olduğunda aşık olduğunuz insan sizinle aynı boyda oluyo yine istediğinizi giyemiyosunuz
ay kıyamam bu da kötü gerçekten. neyse ben o konuda şanslı sayılırım giyecek ayakkabı bulursam:)
aman boşben düğünüm olursa ve şuan ki erkek arkadaşımla evlenirsem (nazar değmezse) babet giyicem galiba:26: ama üzülmüyorum yaw düğünümü ayağımdaki acılarla hatırlamamış olurum
sizde umarım istediğiniz gibi bi şeyler bulabilirsiniz ya Türkiyede böyle şeylere hiç dikkat edilmiyo büyük ayakkabı büyük kaplı sütyen yüksek bel pantolonlar gibi şeyler hiç üretilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?