ayakları büyük olup gelinlik ayakkabı bulmada zorluk çekenler

benımde taraklı zaten taraklı olmasa problem olmıcakta ama gelgör ki taraklı
canım ya benimde taraklı ondan sorun:)
kızlar gelinliğin altında ayaklarınızn çok fazla göreneceğini sanmıyorum,içiniz rahat olsun..insanlar yüzünüze gelinliğinize duruşunuza daha çok odaklanacaktır
gelinliğin altında ayakkabı çok belli oluyor. eteği indirip kaldırırken yürürken otururken hep ayakkabı öm plana çıkıyor:)
40 numara ayakla ben de geldım.
eskıden 40 bulmak zordu ama artık bulabılıyorum o kadar problem olmuyor.

hoşgeldin aramıza:) ewet artı keskisi kadar sorun değil ama model çok olmuyor:)

Açılın kızlar 40'tan 41'e yol almış Gong var burda.
Gelinlik ayakkabısı bir yana normal ayakkabıyı zor buluyorum.

ohooo yarama parmak basılmış burada
ben nişanımda da nikahımda da 40 numero artı taraklı, minicik ayaklarım sayesinde ayakkabı modeli konusunda epey zorlandım ama çok şükür halledildi bi şekilde
günlük hayatta da klasik topuklu vs hiç giyemediğim için bi şekilde idare ediyorum
bi de benim eşimin de ayakları 40 sağolsun, onunspor ayakkabılarına salça oluyom arada, koca ayak diye dalga geçiyo benimlennn uyuz
e ama bende boy 1.74 bi yandan, bu boya da 35 numero ayak pek olmuyu:90:

Açılın kızlar 40'tan 41'e yol almış Gong var burda.
Gelinlik ayakkabısı bir yana normal ayakkabıyı zor buluyorum.

aynen nişanda 1 hafta boyunca istanbul kazan ben kepce en sonuna bulduk hemde nişana 1 gun kala

evet benımde nısanlımla ayak farkımız yok gibi unısex ayakkabı alcaz evlenınce degısık degısık gıyerız ben zaten converse giyiyorum yaz kış fark yapmaz

yaşasın başka koca ayaklılarda var burada:))))
artık bayan ayakkabı modelleri 42ye kadar olsun özel günlerde zorluk çekmeyelim ayakkabı ararken:)))

yaşasın başka koca ayaklılarda var burada:))))
artık bayan ayakkabı modelleri 42ye kadar olsun özel günlerde zorluk çekmeyelim ayakkabı ararken:)))

aslında ayakkabı firmalarına bildiride bulunsak türkiyede yasayan herbayan 36-38 ayakkabı giyinmiyo birazda 40 ve üstünü yapın alternatifli olsun yazacam bunu ayy sssccc bi yerde ayakkabı denıyorum bi teyze geldı önume 43 numara ayakkabı istedı o an mutlu oldum benden buyuklerde var dıye ama megerse teyzemın ayaklar cok buyuk olmayıp kısın patıkle falan rahat olsun dıye buyuk numara ayakkabı almısve işin ilginci bu 43 numara bayan ayakkabısı özel yapım degıl

kovalamaın beni burdanda bişee diyeyim:)
siz şimdi bulamamaktan yakınıorsunuz ya belki denk gelmiştir küçük no buldunuzmu hiç?
ben ne yapayım yaavv küçük ayaklarım..garson boy deio sanırım öle..bi oraya gitmemiş vitamin
galoş ile gezcem artık..

ya öyle deme küçük yine bi nebze bulunurda büyük ayak zorrrr cocuk reyonundada yoktur kı anacım klasık model sende özel yaptıracan hahahhah

teyzeye bak ya!!! bende kışın rahat olsun diye botlarımı 41 alıyorum:))) ya kışın neyse cat bot falan idare ediyoruz onları erkek reyonu kırk numara giyebiliyoruz da yazın çok zor oluyor. millet dekolte ayakkabı, boncuklu kokoş şeyler giyip sandalet ile gezerken converse giymek hiç adil değil!!!
ewet ya üretsinler en azından 41e kadar olması gerekir şöyle bol model ve uygun fiyata bir üretici çıksın artık...

he hee:) benim arkadaşımın ayakları 35 hep çocuk reyonundan alıyor. sizinde işiniz zor:)
ya öyle deme küçük yine bi nebze bulunurda büyük ayak zorrrr cocuk reyonundada yoktur kı anacım klasık model sende özel yaptıracan hahahhah
Allah herkesin dağına göre kar veriyor galiba:) benim boy 1,73 bu bedeni 38 numara ayak taşımaz zaten. avutim kendimi biraz:)))

bişey söylüycem ama gülmeyin. ya da gülün farketmez sormam lazım:)
bu travestiler sonradan bayan olan ablalar falan nasıl ve nereden buluyor acaba ayakkabılarını

büyük neysede küçük olupta bulamamak daha zor ya. 35 numara nedir çocuk numarası resmen =( bazen ağlıyorum bile ayakkabı bulabilmek için

ilginç bi yaklaşım gercekten kendıdı dusundun care buldun sıra onlaramı geldı delüüüüü
şimdi şöyle oluyor bacım onların çaresinin belki bize de faydası olur. sonuçta nerden baksan 42-43 falandır onların ayakları.
konu baslıgını degıstıreyım ben ayak numarasını begenmeyenler diye
olmasssss öyle. burası koca ayaklıların yeri:)

bi travesti görürsem cevırecem soracam bende merak ettım nerden alıyosa bızde bakalım oraya

bak ya dalga geçiyor benimle!!!! ben senden önce görüp sorarsam sana da alırım bir tane:)))
gaziosmanpaşa tarafında çok göçmen oluyormuş oralarda büyük numra satan çok ayakkabıcı oluyormu diye duydum ben.

tamam şu ara bakta gidelim beraber gelınlık ayakkabısı bakarız ben bılmem fazla avrupa yakasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…