ayakları büyük olup gelinlik ayakkabı bulmada zorluk çekenler

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Pro Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.428
598
ayakları büyük olupta gelinlik ayakkabısı bulmada zorluk ceken var mı acabaaa hep heves edip asla ayak numarasını bulamadıgım ayakkabılar oldu..mesela herkes sivri uclu çizme giyerken ben cat giydim varmı aynı dertten muzdarip bekliyorum

bu topiğin fikir annesi benim:)))) yeni topiğin hayırlı olsun radyologg bacım.
ben kendimi bildim bileli istediğim ayakkabıları bulmakta hep sorun yaşamış biri olarak buranın sıkı takipçisi olacağım.

bu topiğin fikir annesi benim:)))) yeni topiğin hayırlı olsun radyologg bacım.
ben kendimi bildim bileli istediğim ayakkabıları bulmakta hep sorun yaşamış biri olarak buranın sıkı takipçisi olacağım.

evet fikir anası sen topic anasıda ben ....hep istemişimdir cici cici olmak ama nerdeeee hep ayaklar ön planda benı anca converseler paklıyo bacım gelınlık altınada onlardan giycem bulamassam

Son düzenleme:
ah benim ayakkabı alma maceralarım geldi aklıma. beni yakından tanıyan hiçbir dostum kardeşim ya da annem benimle ayakkabı alışverişine bile gelmiyor. hatta nişanlım bile son yaşadığımız olaydan sonra ben az daha satıcıyı dövüyordum, benimle gelmek istemiyor.

angella86 cık aradan.... aynen tek basıma gidiyom bende ne olacak halımız kucuk bi operasyon yaptırsakta mini mini olsa süper olar dimi

walla ben gelinlik ayakkabımı istediğim gibi giyeceğim. yani giymek istiyorum:) yıllardır istediğim birçok ayakkabıyı giyemedim ama düğünümde giyicem.
olmadı yaptırıcam.

ben şişlide bir yer buldum 150 tl. istersen onların hazır modelleri var istersen senin getirdiğin modeli yapıyorlar. 1 hafta en geç 2 haftada teslim ediyorlar.
ben gelin ayakkabımı istediğim gibi bulamazsam gerçekten yaptırmayı düşünüyorum.
bari düğünümde istediğim ayakkabıyı giyeyim

2 mizden baska yok sanırım büyük ayak oturup derdine yan radyolog ve sssccc

hadi ama koskoca kk ailesinde büyük ayaklı sadece ben ve radyologg değiliz herhalde. hepimiz buraya:)))
gelin ayakkabınızı nereden aldınız, kaça aldınız bizimle paylaşın.
bu bacılarınızı aydınlatın yol gösterin):

benımde taraklı zaten taraklı olmasa problem olmıcakta ama gelgör ki taraklı

kızlar gelinliğin altında ayaklarınızn çok fazla göreneceğini sanmıyorum,içiniz rahat olsun..insanlar yüzünüze gelinliğinize duruşunuza daha çok odaklanacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…