- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 34
-
- Konu Sahibi MadamBovary_
Haber et canım ben hiç sormadim bende gidince sorayimBende de şeker çıkmadı canım. Hatta şeker yüklemesi bile yaptırdım. Sanırım değişen hormonların etkisi canım. Yarın kontrolüm var soracağım yine de. Ellerde ve ayaklarda uyuşma falan normal demişti doktorum. Bakalım bu yanma normal mi
Aynı haftadayiz sanırım..Bende sadece ayak yanmasi değil de komple bi sıcak basması terleme oluyor akşam otururken bile pencereyi acasim geliyor bu aralar..Merhabalar. 27 haftalık hamileyim. Son iki gündür ayaklarım yanıyor. Özellikle geceleri ama gün içinde de hafiflese de yanma hissi oluyor hiç geçmiyor. Şeker yüklemesi yaptırdım şeker sorunum çıkmadı. Bu şikayeti yaşayan var mı acaba?
Aynen bende de tüm vücut yanıyor ama özellikle ayaklarım serinlemiyor hiç. Sürekli duş alıyorum şu soğuk havalarda o bile birkaç saat etki ediyor. Bugün doktoruma soracağım inşallah kötü bir şey değildir.Aynı haftadayiz sanırım..Bende sadece ayak yanmasi değil de komple bi sıcak basması terleme oluyor akşam otururken bile pencereyi acasim geliyor bu aralar..
Kötü birşey değildir inşallah canım aklına öyle getirme.Ödem de var mi vücudunda ?Aynen bende de tüm vücut yanıyor ama özellikle ayaklarım serinlemiyor hiç. Sürekli duş alıyorum şu soğuk havalarda o bile birkaç saat etki ediyor. Bugün doktoruma soracağım inşallah kötü bir şey değildir.
Ödem yok aslında canım çünkü şişlik olmuyor. Doktora gittim dün. Hormonların değişimi yapar dedi. Dün gece yanmadı inşallah tekrarlamazKötü birşey değildir inşallah canım aklına öyle getirme.Ödem de var mi vücudunda ?
Hormonların dalgalanmasıyla oluyor galiba çok şükür şimdi geçti ama iki gün çok kötü oldum. Allah'tan hasta olmadım. Çünkü üzerim açık yattım sürekli ben de.sanırım kan dolaşımımız hızlandığı için böyle ateş basmaları oluyor ama mümkünse kendinizi soğuğa vermeyin bu ateşle birlikte hastalıkda gelmesin.bende sıcaktan üstüm açık yattım belim midem heryanım ağırdı durdu.şimdi azaldı ateşlenmeler.
Aynen ben de hep sıcak basması yaşıyorum ama özellikle ayaklar yanınca uyku hatam oluyor. Ben de sabah uyanınca kasık, göğüs bölgem ıslak oluyor terden. Hayırlısı ile doğumdan sonra geçer inşallah :)yalnız değilsin, ben de yanıyorum.hatta bu soğuk havalarda terliyorum bile :/
İyi bakalım canım için rahatlamıştır doktordan duyunca sıkıntı yapma :)) gelip geçici şeyler bunlar ama bazen biri tepemde çok bunaltinca sinir bile yapıyor bende bu sıcak basması daraliyorum bi..Ödem yok aslında canım çünkü şişlik olmuyor. Doktora gittim dün. Hormonların değişimi yapar dedi. Dün gece yanmadı inşallah tekrarlamaz
Ay hiç sorma canım bende de bu aralar tahammülsüzlük başladı herkesi terslemek geliyor içimden :)İyi bakalım canım için rahatlamıştır doktordan duyunca sıkıntı yapma :)) gelip geçici şeyler bunlar ama bazen biri tepemde çok bunaltinca sinir bile yapıyor bende bu sıcak basması daraliyorum bi..
:)))Ay hiç sorma canım bende de bu aralar tahammülsüzlük başladı herkesi terslemek geliyor içimden :)
Ben daha 27'deyim ateş basması başladı son haftalar kendimi karların üstüne atarım herhalde. Allah yardımcın olsun canım az kalmış senin yine deAyaklarimin altindan resmen ter fiskiriyoterliklerimin ici islaniyor ayaklarim buz gibi aslinda corap giyiyorum coraplar 5dk icinde su.esortman altida giyemiyorum cildiriyo karnimda dort donuyo cikariyorum sakinlesiyor valla son haftalar cok ama cok zormus..
Benim ki erkek ama ayaklarım yanıyo geceleri ve özelliklede sağ ayağım çok yanıyo suya sokuyom olmuyo yüksek de tutuyom olmuyoNeyiniz olacak acaba çünkü kız da öyle olur diyolar