• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarda üşüme belirti olabilir mi

Orfade

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2020
136
40
28
Kızlar herkese merhaba. Dünden beri sadece ayaklarda aşırı bi üşüme başladı. Adete 5gün var. Yumurtlama sonarı da yani düne kadar bel karın kasık ağrısı çektim fazlasıyla. Şimdide var ama aşırı değil. Ama gecleri devam eden karın kasık bel ağrısı var. Özellikle yüzüstü uyuduğumda

Kızlar herkese merhaba. Dünden beri sadece ayaklarda aşırı bi üşüme başladı. Adete 5gün var. Yumurtlama sonarı da yani düne kadar bel karın kasık ağrısı çektim fazlasıyla. Şimdide var ama aşırı değil. Ama gecleri devam eden karın kasık bel ağrısı var. Özellikle yüzüstü uyuduğumda
Bu ay herkeste aynı belirtiler var hayırlısı inşallah 😄

Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi
Bir de bazı yiyecekleri yerken tiksinti bulantı var. Karında da dolgunluk var. Acaba???

Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi
Bir de bazı yiyecekleri yerken tiksinti bulantı var. Karında da dolgunluk var. Acaba???
Benim de reglime 4 gün var yoğun belirti yaşadım ama erken gebelik testim maalesef negatif çıktı sadece dua ediyorum inşallah vardır bebiş 🤲🏻

Yalnız ilk bebeğimdede öyle olmuştu yüzüstü uyyamıyrdum ama üşüme kısmını hatırlamıyrm

Evet. İkinciyi düşünüyrz.
Senin belirtilerin neydi canım

Hayırlısı olsun inşallah 🥰 benim bel ve göğüs ağrısı birde sık idrara çıkma ama testim negatif çıktı maalesef
Hayırlısı canım. Benim daha var. Bakalım. Sende yoğun akıntı oldu mu benim yumurtlama dan birkaçgün sonra başladı ve çok fazla

Back