• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayaklarımda ne yaparsam yapayım gecmeyen kuruluk ve nasir

prensesperii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
45
6
1
kizlar selam, düzenli olarak pedikür vs yaptırmıyorum ama evde kendim ayaklarıma peeling yaparım kremlerim ayak maskelerinden kullanırım ilgilenirim kolum gibi yumuşacık olmasını beklemiyorum ama bazı yerlerde inatla gecmeyen nasir sertlik ve kuruluk var. Ya sunu ayağıma kullandım veya sunu yaptırdım çok iyi geldi nasırlarım o sertlikler gitti önerilerinizi alabilir miyimm

Bence de vazelin çok etkili oluyor. Ben de vazelin + çorap ikilisini kullanıyorum 😂 Ha bir de çıplak ayakla gezmenin de ayakta, özellikle topuk bölgesinde kuruluğa ve çatlağa neden olabildiğini duymuştum bir dermatologtan. Belki yardımcı olur size

önce ayakkabınızı değiştirin . karbonatlı sirkeli suda bekletin ayaklarınızı. güzel bir ayak serumu alın üstüne de ayak bakım kremi tamamdır.ama devamlılık olmalı süreklilik önemli .

ayak kıremi olarak lapitak öneririm, lapitak artı çorap deneyebilirsiniz. öncesinde yorgun ayaklarınızı sıcak suda dinlendirmeniz etkiyi arttıracaktır tabiki.

Bitane ayak peeling maskesi var. 1-1.5 saatkadar ayağında bekletiyorsun. 2-3gün sonra o en kalın deriler bile patır patır soyuluyor. Böyle bir rahatlama yok. Deneyin bence. Bir süre soyulmalardan dolayı çirkin bir görüntü oluyor ama sonra geçiyor. Foto ekliyorum size

Eklentiler

• 1000108698.jpg
    1000108698.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 14
Bitane ayak peeling maskesi var. 1-1.5 saatkadar ayağında bekletiyorsun. 2-3gün sonra o en kalın deriler bile patır patır soyuluyor. Böyle bir rahatlama yok. Deneyin bence. Bir süre soyulmalardan dolayı çirkin bir görüntü oluyor ama sonra geçiyor. Foto ekliyorum size
ben bu maskeyi denedim ama biraz soyulmaya karşı o yumuşaklık kalmadı

denedim gerçekten bir gecede etkisini gösterdi çok teşekkür ederim
Ay çok sevindimm. Bu arada bir altta lapitağı sormuşsunuz. O kremi eskiden annem kullanıyordu seviyordu. Ben kendim kullanmadım açıkçası çok fazla ama nemlendirmesi iyiydi o yüzden deneyebilirsiniz. Ne kullanırsanız kullanın düzenli nemlendirin. Böylece kuruluğu önlersiniz 🌸

Ay çok sevindimm. Bu arada bir altta lapitağı sormuşsunuz. O kremi eskiden annem kullanıyordu seviyordu. Ben kendim kullanmadım açıkçası çok fazla ama nemlendirmesi iyiydi o yüzden deneyebilirsiniz. Ne kullanırsanız kullanın düzenli nemlendirin. Böylece kuruluğu önlersiniz 🌸
çok teşekkür ederimm lapitağı da deneyeyim o zaman

Back
X